Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

opex

Не ми се иска някой да се засяга, но ми идва да направя тема за "бисери" от форума, но по-точно неграмотните постове :) Всички се лигавим от време на време в стил Спиндерман, но понякога "одобно", "сагласен", "асансйор", "прожина", "утива" и др. ми идват в повече :) Дори не говоря за пунктуация, запетайка пред който, когато и т.н. все пак да не сме в час по БЕЛ.
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

hotblooded

Цитат на: opex в 17 Април 2014 21:35:15
Не ми се иска някой да се засяга, но ми идва да направя тема за "бисери" от форума, но по-точно неграмотните постове :) Всички се лигавим от време на време в стил Спиндерман, но понякога "одобно", "сагласен", "асансйор", "прожина", "утива" и др. ми идват в повече :) Дори не говоря за пунктуация, запетайка пред който, когато и т.н. все пак да не сме в час по БЕЛ.
Пускай по една забележка на ЛС като видиш такова нещо, ако не се "управи" - тогава във бисерите. Понякога стават и случайни грешки..

Радко

http://olx.bg/moskvich-aleko---konstantinov-upgrade-i45183439  (rofl)

Продавам  Москвич Алеко от Бързи и Яростни 7, става и за 8.

Много добър автомобил, бастър копче, с предно, задно,

странично, и диагонално предаване 4х8Plus. Блокаж на

диференциала.Стерео инжекция с газ,мас и оцет. Добавена е

кожена зала, летни джанти + зимни джанти и пролетни джанти

ПОДАРЪК! Цената е без кормилото и двигателя с тях цената е

18 500лв. М-броня М-огледала спортно окачване Ловато

,Бордови комп TOSHIBA с 2.1gHz RAM Professional RTM VL

(x64)-Bulgarian + Activator. Газовата бутилка на мястото на

предна лява гума с активен NOD32 за 90дни ! Колата е по

принцип 200 коня, с добавка две магарета за задна, но съм

сложил Дискета за Терминатор на бордовия компютър и сега

е 392 коня като не броим спортния филтър от кафе машина

Индезит! Олекотени валове , олекотени спирачни дискове,

олекотен радиатор, резервоар и спортни плафони! Седалки

RECARO+COSMODISK mod. Спойлерите са от фафли Мура,

събирани от контейнера на LIDL до бл.52! Много запазен за

годините си автомобил с леки забележки по ходовата част,

боята, двигателя, окачването, светлините, спирачната

система, запалването, купето и др.  Колата е перфектна за

дрифт, драг, оранйе, тесане, асвалтиране,  трамбоване,

копане на гробове, сеенйе и да плаши ората по улицата.

Допълнителен коментар от продавача -Колата е нов внос от

Германия докарана на ръце от Чича ми и още двама силни.

След пристигането и във Враца, веднага преби 2 Лади

deForce. Всичко по колата работи, фаровете през деня не се

пускат на "дълги" щото разтапят асфалта, става мек пред

колата и заглъзва! Antishock system v2.1 на мигачите.

Трифазно USB 3.0 зарядно.Чистачките са BBS и работят

нормално, но съм премахнал казанчето за течността - на

негово място има фритюрник за цаца и картофи.Наличен е

Климатроник - автоматичен 4D с 6 Режима на

работа:Северен Ледовит Океан; Пустинята Калахари; Жега

ми е но не са пота; Подай ми шубата да са загърна; Урагана

Кирил и Пролет Пукна -ние НЕ. Махнал съм задните седалки,

защото там съм инсталирал Оркестър с 5+1 съраунд саунд

система Bosse- басс китара, Asen - кларнет, Hasan-клавир,

Pijo на саксофон, Aliiko тромпет. Бартери не ме интересуват,

въпреки, че от малък си мечтая за фуражомелка и некое

кило царевица нема да ми е излишно..." Може се навия на

бартер само за IPhone 5s или инкубатор с доплащане от

Ваша страна. Работя с Пейо от "Имаш поща" до всяка точка

на БГ. Моля само за сериозни обаждания!

- Забележка: Единствения кусур на двигателя е, че като влезе в лимитатор, кокошките спират да мътят поне 2 седмици!

допълнителено: драйвъри и сервиз, по долу в линка.

https://www.azlk.vr/usser manual+download drivers

opex

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Dmitarcho

Ръца Пръца

escobar

Lucy

"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

randity

Ейййй, аман от капацитети къде в кола не са се качвали. Не успях да се сдържа да не ги захраня тънко  (rofl) (rofl)

Моля се един ден хората да разберат, че автомобил се кара с глава, не с крака и ръце.

escobar

Вчера рекламираха по време на мача Ford Mustang :)
А японски коли в Европа - ммммм, не.

opex

смешното е, че NSX-а на картинката въобще не е от 1990 и другото смешно въобще моделите, сравнени в картинката.
иначе е факт, че не знам кога Форд ще направят нещо което да се доближи до NSX
qaяכSTuning
Suum cuique

viksata

Цитат на: opex в 24 Април 2014 15:31:33
смешното е, че NSX-а на картинката въобще не е от 1990 и другото смешно въобще моделите, сравнени в картинката.
иначе е факт, че не знам кога Форд ще направят нещо което да се доближи до NSX

...........мииииии и аз в този тон на мисли.....то измислено отдавна ....Gt 40 ;)

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

escobar

TourneoRS

А какво е ЕКС ВАН , продажби >....  (rofl)

ЦитатДават ти един бус и обикаляш да зареждаш клиентите със стока, търсиш нови клиенти, събираш задължения, товариш/разтоварваш стока в буса, стокови разписки издаваш, фактури и после се отчиташ в твойта фирма всеки ден. Възможно е и комп и принтер да имаш в буса...или накой Палм. На края на всеки месец ти правят ревизия и обикновено си на минус, ако шефа ти е пич не ти удържа от заплатата в повечето случаи обаче гориш. Лошо е ако имаш месечен оборот да правиш, обикновено е направен така, че да ти се скъса задника от обикаляне. Но при сериозно отношение към работата взимаш добри пари. Трябва да си омаятелен, леко нахален, досаден, напорист, психолог, ако пикаеш седнал е предимство. :chuckle: Общо взето нещо от тоя сорт е.
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

senatora

Ако няма къде да отидеш,ела на себе си:)

escobar

Някъв се е пробвал да надмине Храбрия шивач известен с успеха си да убие 7 с един удар.
С една А5-ца, 3 S-класи от различни генерации плюс Х5 и E-class.

pantata

Има ли случайно някой да чака нещо от гъбкото с курс 261 и получаване от полигона?

opex

Три барикадъпчета гарандофилки се счукондрумнали в една равандуха, ма ги видял злия Глангандаръм Гаспардалдека и решил да ги смъртофляса, га не щеш ли от крагослона се задал Напондуфунен Формастаклюн и циклондопльокнал злия Глангандаръм Гаспардалдека и той станал спасунгер.

Както си летели две Глигъндъндърчета се кливандупнали във една развандуха, видял ги злият Глигъндъндър и решил да ги смъртафляца. На помощ се притекъл добрият Хък, цапнал една на Глингъндъндъра и на Глигандъндъра му се разциркулирало зрението.

Едно лято ято малки зеленоципести махарадупести харабадабърчета летели над една пустиня и едно малко зеленоципесто махарадупесто харабадабърче паднало и си счупило жинтиплясторчето. А едно малко зеленоципесто махарадупесто харабадабърче му викнало от небето: "Тичай малко зеленоципесто харабадабърче, че ще дойде големият гигантунтин и ще те усмъртофлинтифляга!

-Живели някога трима братя. Як, Як Цигтаг, Яг Цигтаг Цигтаг Цампоне.
Живели тогава и три сестри. Цинка, Цинка Дринка, Цинка Дринка Лалафоне.
Оженили се, Як за Цинка, Як Цигтаг за Цинка Дринка, Яг Цигтаг Цигтаг Цампоне за Цинка Дринка Лалафоне.
Родили се: От Як и Цинка-Шах. От Як Цигтаг и Цинка Дринка-Мат. От Як Цигтаг Цигтаг Цампоне и Цинка Дринка Лалафоне-Шах Шахмат Шампоне."

Хипопотигровите-барабадабарчета и гилигили-геизерчетата водели воина.Едно хипопотигрово-барабадабарче се загубило и гилигили-геизерчетата го хванали.Точно преди да го размархсапърцат се появил Мортикупляс със своя зеленоципест,махарадупест,гумено-граиферен гъзигъделичкатор и им перисфондирал тутурутките на сичките !

qaяכSTuning
Suum cuique

escobar

Dmitarcho

Ей така се кара - не като руснаците :)
Ръца Пръца

Радко

Dmitarcho

Ръца Пръца

opex

qaяכSTuning
Suum cuique

Иван Вълков

Цитат на: Dmitarcho в 26 Април 2014 17:51:43

Ще слагам ролбари :D

...намери ли от къде вири водата?????

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

hotblooded

emkata

Цитат на: Dmitarcho в 26 Април 2014 17:51:43

Ще слагам ролбари :D

Еее, сън не си спал да си счупиш колата. :)) 
   Сега е момента да свалиш тапицерията на тавана за разбереш захвата на надлъжните рейки. (rofl)

Dmitarcho

Да не бях комби, да го сваля тоя таван - иначе е много голям :D Ваче, утре ще я поливам с маркуча ;)
Ръца Пръца

Иван Вълков

Хич да не откриеш нищо, поне мокета можеш да изпереш ;)

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Иван Вълков

Един "перфектен" Фокус. Обърнете внимание къде е загряла колата и какво излиза от ауспуха  (omg)

Vanko

За тази цена е добре, то дизелите всички са така - с проблеми...  ::)

Иван Вълков

Цитат на: Vanko в 27 Април 2014 16:00:30
За тази цена е добре, то дизелите всички са така - с проблеми...  ::)

Да бе да.....а тощото бензиновите нямат чупене и изобщо не са проблемни. Думата перфектен е в кавички, което предполага, че изобщо не е в час. По скоро е перфектна само за продавача след продажбата.

п.п. То продавача и идея си няма от Форд, като може да видите с заглавието на обявата.