Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

tropper

Ако имаш предвид че е бил по чистота - да, ама иначе не съвсем  :D
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

Marlboro

Даже с отборите не си наясно радко отборите няма как да седят един до друг ;)
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

hotblooded

momo76

Това е много старо. Отдавна махнаха табелата с разстоянието.

hotblooded

Цитат на: momo76 в 20 Май 2013 20:47:04
Това е много старо. Отдавна махнаха табелата с разстоянието.
Но милиционерите са си същите и едва ли са научили закона и правилника по-добре :(

hitrata_lisi4ka

Искам нещо русо, може и метла!

Радко

Цитат на: Marlboro Classic в 20 Май 2013 14:29:21
Даже с отборите не си наясно радко отборите няма как да седят един до друг ;)
:D Оп ... техническа грешка! С тая игра не съм много наясно признавам си. Обяснявайте вие кой победил за интересуващите се ;) А за кое било по-чисто ... шегувахме се та затова така го казах. Но ... може и дъжда да беше виновен айде  :P

G_o_c_e_v

Майка сготвила за вечеря домашен заек.
Но тъй като децата много обичали зайчето, решила да не им казва какво е.
Докато вечеряли момчето хапвало с апетит, по едно време се обърнало към татко си и му казало:
- Тате, какво е това? Много е вкусно.
Бащата казал:
- Сега ще ви дам един жокер - майка ви ме нарича така от време на време.
В този момент дъщерята скочила, дръпнала чинията на брат си и извика:
- Не го яж, това е задник!
----------------------------------------------
Телефонно обаждане в пожарната:
- Ало, пожарната ли е?
- Да.
- Слушайте сега да ви разправя за какво става дума... Значи, преди три години имаше у нас един купон. Един приятел донесе трева. Свихме цигарки, повечето я изпушихме. Обаче оставихме малко и посяхме в една саксия.
- И какво?
- Порасна голяма, даде реколта и на следващата година пушихме от нея. После я преместихме в една голяма саксия от фикус и я сложихме на терасата.
- Е?
- А миналата година пак правихме един купон. И един идиот да вземе, че да ритне саксията от терасата...
- Е?
- Ами всичко се разпръсна из двора, обаче взе, че се хвана долу в пръстта и сега целия ни двор е обрасъл с тая трева.
- Абе ние тука сме пожарна, за какво ми ги разправяш тия неща?
- Именно! Искам да ви кажа, като идвате да гасите пожара да не изпотъпчете тревата в двора!
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

hotblooded

Една жена тръгнала да си купи хляб. По средата на пътя гледа - в една локва паднал пиян мъж. Поспряла се тя, видял й се млад, хубав и си рекла:
-Ще взема първо да си купя хляб, а на връщане ще го прибера. Като поизтрезнее и се изкъпе може и да свърши нещо...
Купила си хляб жената, връща се и какво да види - мъжът го няма... Въздъхнала, пуснала чантата и тихо отронила:
-Как можах, все едно цяла година хляб не съм виждала!....

amplified

Люмпен  :-*

Dmitarcho

Цитат на: amplified в 22 Май 2013 19:19:28
Люмпен  :-*

Да се извиняваш бурзо, публично ;)
Ръца Пръца

amplified

Някви модераторчета тука ми сменят мненията... :D

Bobi

Утре друга песен ще запееш  :))

momo76

Ето как се прибрах днес от Панагюрище

Alexi

това субару ли е .. кво стана с него

G_o_c_e_v

По ми мяза на брачеда на Маверика, Нисан къв беше... Терано...
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

hotblooded

supertorr

В София сериозно са се заели с пролетно миене на улиците. Миналата седмица бяха атакували основните улици и булеварди. Сега гледам и малките вътрешно квартални. Както си пия кафето сега и много ефективно мият една улица, която половината е асфалт, а другата чакъл :o :))

hotblooded

Цитат на: supertorr в 23 Май 2013 10:50:08
В София сериозно са се заели с пролетно миене на улиците. Миналата седмица бяха атакували основните улици и булеварди. Сега гледам и малките вътрешно квартални. Както си пия кафето сега и много ефективно мият една улица, която половината е асфалт, а другата чакъл :o :))
За толкова години тея тупани не разбраха ли че като миеш малките улици повечето от тях се оттичат на големите булеварди и като измиеш първо булевардите става малко казармена работа :)

amplified

Ти остави другото... в София да вземат да се научат, че улици не се мият веднъж годишно :D

escobar

Бих сравнил София с Кербала, ама четох, че в Кандахар имало проблем с канализацията, която се изсипва буквално на полето и след изсъхването и се получавал така наречения Лайнян вятър - Shit wind.

amplified

Има ли някой колега от Орландовци или околията?

supertorr

Marlboro

Да не закъса в орландовци?

supertorr

Те пътните помощи не закъсват ^-^

Marlboro

TourneoRS

ЦитатВ Стара Загора е намерен ключ за Ford с дистанционно.

За контакти на лични или 0885124718

Някой ако може да постне във Ford форума. Аз там нямам акаунт.
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Alexi

whaaazp

Радко

Цитат на: whaaazp в 24 Май 2013 21:56:58
??? http://gumi.cars.bg/f40260
Стават за някой дядо да си тунингова каручката :)  :D