Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 16 гости преглеждат тази тема.

Nebhotep

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

hitrata_lisi4ka

Млад мъж искал да купи подарък за рождения ден на новата си
приятелката, но тъй като излизали съвсем отскоро, дълго се колебал и
решил, че чифт ръкавици носят най-подходящото
послание: романтичен и не твърде интимен подарък.
Заедно с по-малката сестра на любимата си, той отишъл в най-скъпарския
магазин за дамска мода и купил чифт бели ръкавици. Момичето купило
боксерки за себе си. По време на опаковането обаче, продавачката се
объркала и разменила двете покупки. Без да провери съдържанието на
пакета, младият мъж го изпратил на любимата си, заедно със следната
бележка:
"Избрах това, защото забелязах, че не носиш нищо, когато излизаме
вечер. Аз лично, харесах едни по-дълги, с копчета, но понеже сестра ти
носеше къси, се убедих, че се свалят по-лесно. Цветът е малко
деликатен, но не се притеснявай - продавачката ми показа своите, които
носела от 3 седмици - бяха съвсем леко зацапани. Помолих я да ми
покаже как й стоят твоите и установих, че са наистина страхотни. Бих
искал да присъствам, когато ги слагаш за пръв път, но нямам съмнения,
че доста други ръце ще ги докоснат, преди успея да те видя отново.
Когато ги сваляш, не забравяй да подухаш малко в тях, защото ще са
леко овлажнели от носенето. Помисли си само, колко хиляди пъти ще ги
целуна през предстоящата година!!!
С много любов!
P.S. Най-новата мода била да се носят леко подгънати - така, че част
от вълната да се вижда."
Искам нещо русо, може и метла!

G_o_c_e_v

Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

tropper

АМ Хемус в участъка в строеж "Софийски Околвръстен Път - Гара Яна"

Източник: 7588
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

Bobi

Ей така се снима кола, която продаваш...  :))

Alexi

ако не я вземе никой остава тука :)) а ти за кого гледаш такива колички а ?

Alexi

:D

G_o_c_e_v

На магистралата Варна Шумен имаше 2 катастрофи, първата беше с нов Фокус, а втората с някакво миниванче. Фокуса се беше изплющял със задницата си ( и 2-те колелета /задни/ бяха навътре в купето)...
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

TourneoRS

IVECO -  с него не се ходи надалеко .

mitakinen

Тъй като ние не се правим, че колегите не съществуват - ето един линк от посещение на среща на словашкия форд клуб. Кефят как са сложили емблемите на VW  :)) http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?f=5&t=62940

G_o_c_e_v

Аз трябва да бодна една на БМВ, че 3 пъти теглих едно и също до сервиза :D

TourneoRS

Мен ме е страх да тегля когото и да е било , да не се откачи нещо отзаде  :D . Трябва да взема да го снимам , защото повечето ги е срам да ги покажат какви ръжди имат отдолу .
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

amplified

Жалко, че куката ми е скрита в бронята :D

Bobi

Pyrhel

Да вземете да лягате, че утре среща има!
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexi

Цитат на: Bobi в 14 Април 2013 03:12:00
Малко за прИмоциите на Техномаркет : http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=67&t=378783
за това е добре да разбираш от всичко щото навсякъде са мошеници и гледат да те прецакат .. аз като почнах да пазарувам в ибей бях изумен как се снима всяка забележчица на стоката и се описва ,как всеки имейл започва с любезен поздрав и без намек на надменност макар ,че виждат че съм от източна Европа ..

Dmitarcho

Цитат на: Bobi в 14 Април 2013 03:12:00
Малко за прИмоциите на Техномаркет : http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=67&t=378783

Е тук момчето е право единствено за това, че не са искали да му върнат парите. Дори да не е на промоция телевизор ... като влезнеш в магазин /който и да е/ можеш любезно да попиташ дали може да влезнеш в сервизното меню /като предварително си се подготвил как става това за съответната марка/ и да видиш колко часа е работил телевизора, и ако найстина е работил 2 години /или колкото и да е/ да се опиташ да правиш пазарлък /макар, че това не е пазар, а магазин, много често практиката на един конкретен мой роднина който е ебаси пича, само от цената на хляб не са му отбивали/. И след месец да отиде човека в друг магазин за техника, пак могат да му пробутат телевизор който е стоял на витрината няколко месеца без да разбере. Защото на много места използват само едно дистанционно за 15 телевизора, найлончетата в които са документите много умело се залепят отново .. и е като нов ;)
За това, специално за телевизорите - молете учтиво персонала да влезнете в сервизното меню за да погледнете единствено колко време е работил телевизора - ако бутнете нещо друго отпада гаранцията и има голяма вероятност да си го платите ;)
Като цяло не съм съгласен с момчето/мъжа. Не са длъжни хората да казват, че е работил на някой стилаж.
Ръца Пръца

Alexi

Митак не си прав .. все едно да отидеш да си купуваш чисто нова кола и да ти дадат такава от тест драйв ( която както знаем се продава като втора употреба ) .. единствената разлика е ,че при колите можеш да видиш веднага пробега ,а при телевизорите трябва да имаш знанията да погледнеш в сервизното меню ... един 2 годишен модел ако е мостра може да е на над 5000 часа което не е никак малко и определено го квалифицира като втора употреба ,опитите им да продават такива машини за нови е жалък и не им прави чест ..

Pyrhel

Не съм съгласен с теб... Човек отива в голям и уж хубав магазин и не се заглежда в разни дребни неща като найлона на документите и найлона на екрана, защото очаква, че след като е отишъл в уж хубавия и голям магазин няма да му нахакат използвана стока. Да си призная - купувал съм от там доста неща и дори не съм се и сещал да се загледам в тези неща... Измекярска работа са направили... Подходът според мен е да се напише, че е бил мостра и чак тогава който иска някъде да ходи да гледа колко е работил...

supertorr

Това си е за жалба в КЗП. Самата проверка и до нищо да не доведе все пак си е ровене и изискване на документации и прочие и не е желателно от никой. А още повече си е подвеждаща информация. Както и да го гледаме това е употребявана стока!!!

hotblooded

Техно-то не са постъпили "мъжки": не е коректно работила техника да се пробутва като нова, но когато става дума за разпродажби и промоции е редно очите да са на 44. . В техномаркет мострите не се задържат много - или се продават онлайн или с тях се заменят дефектирали уреди в гаранция - бившия нач. сервиз в Бургас сега ми е колега. Иначе и от двете Техно-вериги + Зора имам 99% позитивно мнение. 4 пъти за 10 години съм допирал до сервиз на различни неща - и 3те пъти са били коректни - 2 пъти нещата бяха заменяни веднага с нови (които още си работят), 1 път ремонтирано в рамките на 20 дена и 1 телефон с отказана гаранция (но гаранцията не беше отказана от Техно-то, а от вносителя, подарих телефона (китаец с две карти) на един приятел да го ползва за части че имаше същия и х*инята се оправи от самосебе си.... )

P.S Подобни "черни петъци" вдиях преди 17 години в Дания - но имаше доста "циганска" уловка - пробват го пред тебе, ако го вземеш - нанайси гаранция.

Bobi

Много хора не знаят, че могат да върнат закупена стока  в рамките на 7 дни и продавачът не може да ти каже и копче. Крайно време е и ние, купувачите, да започнем да се интересуваме за правата си. Може да сме бананова република, ама и тук си имаме закони, които особено в този сектор работят доста ефективно.

escobar

Техномаркет много го закъсаха и си смениха собственика. Поддържат безумно много магазини, затова и сега се пробват да насърчават онлайн пазаруването.

hotblooded

Цитат на: escobar в 14 Април 2013 15:36:22
Техномаркет много го закъсаха и си смениха собственика. Поддържат безумно много магазини, затова и сега се пробват да насърчават онлайн пазаруването.
И не само те - технополис се оплакват от слаби продажби....  вече не подържат HI-END ъгълчетата (за радост на  (wife) )

Bobi

Днес ходих да тествам един Фокус, 1.6 ТДЦИ, 110 к.с. с 18-ки и гуми 225/40/18... Направо ми се развали настроението :(. Тежат й тия джанти и гуми, а бяхме само двама в колата. Направо не знам какво да правя, много ми е гадно и съм много разочарован.  :( :(

hotblooded

Чипосвай го до 130 коня :) или купувай друг Фокус :)

escobar

Ами 18ки си сакат сериозна мощност, докато сменях гуми дойде едно Ауди RS6 MTM, 750 коня. Тот беше с 20ки.

ffmk1l

Цитат на: Bobi в 14 Април 2013 18:59:38
Днес ходих да тествам един Фокус, 1.6 ТДЦИ, 110 к.с. с 18-ки и гуми 225/40/18... Направо ми се развали настроението :(. Тежат й тия джанти и гуми, а бяхме само двама в колата. Направо не знам какво да правя, много ми е гадно и съм много разочарован.  :( :(
Боби, аз усещам със 17-ките колата една идея по-тромава при ускорение, и съм с 215 гуми. Във високите обороти няма проблеми. Нормално е, гъзарията ни топли донякъде. :D
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

Bobi

Не знам, уби ми се меракът направо. Не мисля да карам каруца, заради едната "яка стойка" . Ако някой ги иска, да ми пише. Ще се разберем за цената. Поне някой от нас да им се радва.

Pyrhel

Ми, аз ги искам, ама искам да ги видя първо :)