Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Радко

G_o_c_e_v

Голям кеф е, ако беше устискало до утре, щяха да имат разлика с моя синковец точно 2 месеца. Да е жив и здрав, да расте без много колики, да ви носи много много радост.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

whaaazp

Цитат на: Иван Вълков в 27 Ноември 2012 09:27:06
Колеги да се похваля от вчера 26.11 съм в клубът на татковците!!! Имам живо и здраво синче! Пожелавам на всеки тази радост чуството просто е ..... немога да го опиша. Юнака се роди 3,60 килограма, 53 сантиметра.

Честито!  ^-^

TourneoRS

Честито и добре дошъл в клуба на татковците , ако не си с побеляла коса .. време ти е  :D

http://www.cars.bg/u819172

IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Alexi

тоя ако е наистина на 750к км шапка му свалям ! (bow)

BIGFORDFAN

Цитат на: Иван Вълков в 27 Ноември 2012 09:27:06
Колеги да се похваля от вчера 26.11 съм в клубът на татковците!!! Имам живо и здраво синче! Пожелавам на всеки тази радост чуството просто е ..... немога да го опиша. Юнака се роди 3,60 килограма, 53 сантиметра.
Честито Ванка! Живи и здрави да сте всички вкъщи и дано скоро се видим да го полеем!

Dmitarcho

Инфарктна Скрита Камера

Добре, че никой не посегна към момиченцето. Иначе брутални тея Бразилци :D
Ръца Пръца

Marlboro

Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

amplified

Няма толкова малоумна организация на Евлоги при Драган Цанков! НЕЛЕПО НЕЛЕПО!
Всички дебили се блъскат в ляво, накрая искат да минат на дясно, тия дето са на ляво чакат като на Симеоновско и Вапцаров за десния към Кулата. Тъпанарска история. Инак сложили котешки по целия асфалт, аве... Ю, ве!

escobar

Вчера тествах кръговото на ТВ Кулата. Ами направили са го за чудо и приказ, минах за около 7 секунди (в 17:50) и после надолу по Драган Цанков само по инерция. Драган Цанков също е направен много добре - разширен, асфалтиран, с мантинелите и всичко.
Долу на Евлоги Георгиев се чака около 2 минути, защото явно идеята им е да държат на дълги интервали Евлоги Георгиев за сметка на пресечките.

Включването на бул. Х.Смирненски на бул. Е.Георгиев винаги е било Кербала. По-нахалните заустват и другите използвайки заслона се набиваха юнашки. На мен преди ми се налагаше ежедневно да правя от Смирненски ляв и си имаше ситуации.

Мисля, че новата организация е по-добра, но хората трябва да свикнат.
Другият момент е, че от Смирненски вече не можеш да се наредиш за ляв завой от пресечката за Марая, защото коридора ти дава възможност само за дясно и право. Трябва да се върнеш до Милин Камък и от там да влезеш в коридора за ляв завой...
Времето ще покаже.

Според Данчето ще захванат да правят Семинарията на две нива, което значи че от Румънското посолство до ДАНС ще има права около 3 килимотра само с един кратък светофар на София ленд. На ВМА се надявам също да решат проблема с вездесъщата тапа там, защото и там се очаква да завършат до края на годината и почват 2 нива на Гешов и България - от Красна поляна до Южния парк без светофари - супер.

Dmitarcho

Ръца Пръца

hotblooded

tropper

Цитат на: escobar в 29 Ноември 2012 07:21:17...Според Данчето ще захванат да правят Семинарията на две нива, което значи че от Румънското посолство до ДАНС ще има права около 3 килимотра само с един кратък светофар на София ленд. На ВМА се надявам също да решат проблема с вездесъщата тапа там, защото и там се очаква да завършат до края на годината и почват 2 нива на Гешов и България - от Красна поляна до Южния парк без светофари - супер.
Доскоро за Семинарията беше в сила вариант, при който естакадата при кръстовището не кацаше на Вапцаров в посока Кошарите, а завиваше в гората зад СофияЛенд и Токуда и трябваше да излезе на Хладилника на спирката на "селските" рейсове. Този проект си имаше както плюсове, така и минуси.
+ Основният плючс беше че трафика безконфликтно стига Хладилника, като се пропускат светофарите на СофияЛенд, Токуда, Кошарите...
- Един от минусите беше че от Вапцаров нямаше да има безконфликтна връзка към Кулата,
- а другия - по-сериозния - че в дългосрочен план се объркват и сливат двата ринга. Единия ринг е Данаил Николаев-Ситняково-Яворов-Вапцаров-П.Ю.Тодоров-Гешов-К.Величков, а другия ринг - Г.М.Димитров-Т.Каблешков с връзка зад зоопарка.
Интересното е че с един договор са подписали с ГлавБолгарСтрой за кръстовището на Кулата заедно с това на Семинарията.

Преди седмица-две обаче разни еко-организации направиха протести и Диков (гл. арх. на града) каза че ще преработят решението да не се минава оттам.

Сега все още не се знае какъв ще е новия проект за Семинарията.

За България и Гешов също още няма изнесен официален проект в общественото пространство. Има няколко подхвърляния, но не са от най-смислените, а там също договора е комплект за двете кръстовища на Гешов - с Г.Софийски(дето се прави сега) и с България.
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

К.Методиев

Младеж бил от много просташко семейство. Единствено той се държал като хората и бил с всичкия си!
Майка му, баща му, брат му и сестра му били цапнати в устата до немай къде! Всяка 2-ра приказка им била псувня, да не говорим за жаргона, на който говорели.
Та нашият човек записал да учи висше в Лесотехническия Университет, как да е криво-ляво изкарал първи курс. Не щеш ли в началото на втори курс се запознал с една страшно готина мацка, интелигнента с едни големи очи. Баща й бил заможен учен, професор в Софийския университет, а майка й видна докторица, все хора от висшето общество.
Много се харесали нашите младежи, дет се вика любов от пръв поглед, залюбили се, абе страшна работа!
Станало време младокът да се запознае с родителите на момичето. Така и станало. Видели се, хареса ли се, даже много. След това обаче, момичето настояло също да се запознае с родителите от другата страна. Естествено нашият човек категорично отказал, знаейки че може да стане някоя издънка. Но тя неумолимо настоявала. След дълги увещания той се съгласил, но преди да направят срещата изрично предупредил семейните си да не говорят простотии в нейно присъствие и да не се държат олигофренски.
Дошъл уреченият час.
Седнали на вечеря всички заедно: момчето, момичето, майката, таткото,братът, сестрата.
Тягостна обстановка! В чиниите била сипана супа и никой не смеел даже да гъкне.
По едно време незнайно от де в стаята влетели две мухи, явно мъжка и женска! Кацнали на тавана и почнали да се е**т яката. Естествено това направило страшно впечатление на роднините. Всички вперили поглед в тавана понеже гледката не била за изтърване! Мухите обаче се улисали в е****то и цопнали в супата на по-големия брат, и там продължили.
-Мама им да е** - избухнал братът - не стига че в супата ми се е**т ами и в гъза се е**т, да ги е**!
-Като каза гъз - сепнала се сестрата - я аз да попитам кой си е бърсал гъза с чорапогащника ми и го е хвърлил в банята зад вратата?
-Мен не ме гледай - рекла майката - аз гъза си не го бърша!
-Их мааму да е** - скочил и бащата - сега ми стана ясно защо топките ми все жълти от как се ожених!

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

mapmot

TourneoRS

hotblooded

TourneoRS

ЦитатРабота >>> Търси
Съдържание: Идиот 20 год. с две висши образования-право и икономика. Перфектни-английски, немски и още 3 западни езика, китайски и румънски както и няколко африкански наречия и диалекти. Комп. спец съм. Имам 15 години стаж. Tърся работа. Може и без заплащане. Денонощно. Без почивен ден. Може и да ме поебавате.

това може и да е смешно , но някои работодатели точно това искат от един 20 годишен младеж .

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Vasilev

Щъркела дойде  (hrn) (hrn) (hrn)
Малкият Никола се появи днес - 3.600/52 см :)

hotblooded

Браво! Живи, здрави, и мноооого радости с малкия и майка му!
P.S Абе както е тръгнало напоследък  - да се прекръстим на БГ Татко :)

mirohristov

Честито! Ще си е в къщи за първия му имен ден на 6-ти!  (wdo)
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

viksata

Цитат на: Vasilev в 30 Ноември 2012 19:15:27

Честито!!!
Да ви е жив и здрав и много радост да ви носи (baby)

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Dmitarcho

Честито !!! Големи майстори се извъдихте бе ... само момчета :) Да Ти е жив и здрав юнака !!!
Ръца Пръца

Vas

Честито и от мен ;) Винаги така да му се радвате

К.Методиев

Ето нещо полезно за всички които минават през пернишката магистрала, както знаете там ограничението беше 60км/ч и се дереше здраво с мобилната камера.

ЦитатС 20 км/ч се увеличава разрешената скорост по транзитната магистрала на Перник и става 80км/ч, съобщи директорът на ОД на МВР комисар Валентин Димитров. Досега по трасето се позволяваше максимална скорост от 60км/ч.

От днес започва монтажът на новите пътни знаци, като само в един участък в централната градска част в близост до пернишката автогара няма да бъде допускана скорост, по-висока от 40км/ч. Районът е един от най-рисковите за движение и там ще има и засилен видеоконтрол.

Само за ден в сряда в участъка са били санкционирани с фишове 17 пешеходци, които са пресичали неправилно и са били съставени актове на двама водачи на МПС за това, че не са осигурили предимство на пешеходни пътеки.

От МВР настояват Агенция "Пътна инфраструктура" и община Перник да предприемат мерки за обезопасяване на участъка, като поставят липсващите по протежение на магистралата парапети.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

BIGFORDFAN

Цитат на: Vasilev в 30 Ноември 2012 19:15:27
ЧЕСТИТО Олегчо, добре дошъл в отбора на татковците! Да сте живи и здрави малкия, Соня и ти, само хубави моменти и радости!  (party)

Радко

Честито! Да ви е жив и здрав  ^-^ И как е тръгнало дано да е все така с радости :)

Vasilev

@Марто: Добре заварил в отбора на татковците
Благодаря на всички за пожеланията, да ви се връщат!

tropper

Честито и от мен! Жив и здрав да ти е!  (baby)
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/