Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Bobi

Bobi

Знаете ли  какво правят студентите от ТУ?

На любовницата казват, че са при жената..

На жената казват, че са при любовницата...

А седят да си решават задачи на пейката пред Ректората...

hotblooded

Боби, задачтите ги решавахме на ум , криехме се да чертаем.......

Bobi

hotblooded

Е, може да извика КАТ.....

hitrata_lisi4ka

И като му кажеш, че тротоара не е паркинг, започва да ти крещи...
Искам нещо русо, може и метла!

Marlboro

Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

P.Kostadinov

Полицай пита момче:
-Къде живееш?
-При родителите ми
-Къде живеят родителите ти?
-При мен
-Къде живеете всички вие?
-Живеем заедно
-Къде се намира къщата ти?
-В непосредствена близост до къщата на съседите ми
-Къде живеят съседите ти?
-Ако ти кажа няма да ми повярваш
-Кажи ми.
-В непосредствена близост до къщата ми...  :)) :D :)) :D
Карай толкова бързо,колкото бързо би могъл да спреш !

Pyrhel

Ся да не се окаже, че тая жилетка е на някой автомобилен клуб? :))
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Marlboro

Съпругите на членовете на клуба "Рицарите на синия буркан".  :D

Pyrhel

На един мъж от Перник спрял да му става... На жена му й било яко криво от факта... Пил виагра, мазал се с к' во ли не - никакъв резултат, нищо не става... Накрая попаднал на един доктор, който му дал шест хапчета и му казал да ги пие точно по едно на месец. Мъжът си казал, абе, ще ти чакам аз толкова време да подействат, я Заеби! Вечерта ги изпил всичките наведнъж и оная му работа станала като В-И-Н-К-Е-Л от тия най-здравите! И като почнал наред - жената опънал, съседката отгоре опънал, съседката отдолу опънал, целия вход, целия блок, абе почти цял Перник и накрая не издържал... След три дни отива унил при доктора с обяснението, че само му се 'плющи' и така също не се живее... Докторът се ядосал, защото лекарството било експериментално и нямало инструкция при предозировка, та не знаел какво да прави. Все пак му казал, че логически, ако се подходи, да вземе да прекара ток през орехчетата си и евентуално може и да прекъсне чугунено-винкеловата си ерекция. Мъжът се прибрал у тях. Било събота. Слязъл пред входа при голфа, а целият блок излязъл на балконите си да види притеснено какво ще прави тоя. Човекът си свалил гащите, извадил две жици от акумулатора и точно тогава в това време от един етаж се чул истеричен вик:
- Бегайтеее, тоя презарежда!!!
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

supertorr

Цитат на: Pyrhel в 07 Ноември 2012 13:26:18
На един мъж от Перник спрял да му става... На жена му й било яко криво от факта... Пил виагра, мазал се с к' во ли не - никакъв резултат, нищо не става... Накрая попаднал на един доктор, който му дал шест хапчета и му казал да ги пие точно по едно на месец. Мъжът си казал, абе, ще ти чакам аз толкова време да подействат, я Заеби! Вечерта ги изпил всичките наведнъж и оная му работа станала като В-И-Н-К-Е-Л от тия най-здравите! И като почнал наред - жената опънал, съседката отгоре опънал, съседката отдолу опънал, целия вход, целия блок, абе почти цял Перник и накрая не издържал... След три дни отива унил при доктора с обяснението, че само му се 'плющи' и така също не се живее... Докторът се ядосал, защото лекарството било експериментално и нямало инструкция при предозировка, та не знаел какво да прави. Все пак му казал, че логически, ако се подходи, да вземе да прекара ток през орехчетата си и евентуално може и да прекъсне чугунено-винкеловата си ерекция. Мъжът се прибрал у тях. Било събота. Слязъл пред входа при голфа, а целият блок излязъл на балконите си да види притеснено какво ще прави тоя. Човекът си свалил гащите, извадил две жици от акумулатора и точно тогава в това време от един етаж се чул истеричен вик:
- Бегайтеее, тоя презарежда!!!
и до тук ли стифна тоя виц- от вчера, то не беше фейс..., радио, ТВ и т.н. та да стигне до тук:-X

Alexi

amplified

Бях си казал да не зареждам на Шела до хотел Вега, ама реших пак да опитам... Еми мнението ми остава, баси ташака!
С предния ми форд mondeo mk1 1.8i бях сложил преди 3-4 години 20 лева А95 от там, колата умря! На следващият ден тръгнах към Бургас и заредих 40 литра от ОМВ, тия 10-тина тогавашни литри от Шела бяха останали в разервоара и първите 60-70км колата не вървеше хич и бях като дизел! Черен облак дим зад мен със 110км/ч.
Вчера сложих на мондеото 20 лева, че ме хвана в безизходица и трябваше да заредя нещо да си свърша работата. Минах 45км. Вървежа беше горе долу същия, ама... не съм попадал в задръствания, не съм настъпвал. Абе карах си икономично. Как с почти 8 литра минах само 45км??? С ОМВ или Лукоил минавал от 75 до 95км. Ако съм мега пенсия удрям малко над 100... Градско.
Та... пак ми влезе в черния списък.  :))

Alexi

това мондео дето беше на 300к км пак се продава .. явно упорито кара назад :))
мондео

Bobi

Какъв ще е тоя би-ксенон за 530 лв за крушка? Филипсите за моята струват 220 лв бройката. Тоя доста е преувеличил...

Чебурашка

Цитат на: Alexi в 07 Ноември 2012 20:41:17
това мондео дето беше на 300к км пак се продава .. явно упорито кара назад :))
мондео
на тоя се бях обаждал и ми каза че имало още едно почти същото като неговото в русе  :))

BIGFORDFAN

Alexi

"цената подлежи на коментар ,за сега надолу но знае ли се " :)

tropper

Разговор в пернишки бар:

Сервитьора: Как ще платите?
Клиент: В бой.
Сервитьора: А фрактура ще желаете ли?
:D
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

Alexi

разглеждам си активността на потребителите и гледам :
ЦитатИван Вълков    08:26:25 pm - Действието не може да бъде определено
Ванка какви са тия тайните действия из форума :))

Иван Вълков

Че аз от къде да знам..... ::) явно защото форумът ми седи отворен в нов таб на мозилата ;)......аз се обих да търся къде съм пуснал такъв коментар а то какво било  :))

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Bobi

Аве, колко е актуалната цена на нафтата и бензина в момента? Днес имах ходене до Свиленград, а преди това бях в Кърджали и реших да заредя в ОМВ. Отивам и гледам : А95: 2.45, дизел: 2.46  ???. Гледам в сайтът на Лукойл са с по 10 ст. повече.

Alexi

нормално .. селскостопанските машините прибраха в хангарите и оборота падна зверски . пазарна икономика ..

hotblooded

Цитат на: Bobi в 10 Ноември 2012 17:02:59
Аве, колко е актуалната цена на нафтата и бензина в момента? Днес имах ходене до Свиленград, а преди това бях в Кърджали и реших да заредя в ОМВ. Отивам и гледам : А95: 2.45, дизел: 2.46  ???. Гледам в сайтът на Лукойл са с по 10 ст. повече.
В Бургас и Варна вчера бяха с по 7-8 ст. отгоре. В  петък вдигнаха цените по базите, гадовете още не са заредили от по-скъпите горива, но вдигнаха цените на дребно (балкански манталитет)

Dmitarcho

Ръца Пръца

Marlboro

Marlboro

ganador

supertorr

" Оре, бега, пали-пили гуми, пързаля се- е няма такъв...
Video
... трактор :D :D :D