Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 5 гости преглеждат тази тема.

BIGFORDFAN

Така са евтините гуми (китайски, арменски и т.н.), и на мен ми се е случвало в движение даже, просто се късат вътрешните телове.

Чебурашка

Продава се фокуса който карахме на пистата в Габрово  :))
http://www.cars.bg/b816602

petermitkov

Е тъкмо се е разработил.
sapienti sat

Alexi

мда в изобилие се е разработил скоро ще е за дискове и накладки като ги гледах :)

BIGFORDFAN

Marlboro

21 годишна си търси майстора, с цел съжителство! ; ) Всичко се вижда на снимките - малко ръждица, но много power! Иначе моторът е перфектен. Има и газчица. Обслужена. Съединител на 1000 км. Просто е перфектна - беше малка, но добра семейна колица! Зестра - макферсони, носачи, задни накладки 'Ferodo', втори изпарител за газта, +2 предни зимни гуми с джанти.

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11305752143372245&f1=details

:D
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

supertorr

Ауди А8 спира на червен светофар зад него се нацепва нещо. Слизат читири яки мутри и гледат- някаква трошка безумна, от нея излиза един дядка смачкан такъв, мъничък. мутрите го гледат лошо.
- чакайте са бе, момчете, сина ми всичко ще оправи- казва дядото.
е, къв е па сина ти бе? вика едната мутра.
- ами той е...ъъъ...такова...той е главен дресьор на делфините.
мутрите се споглеждат неразбиращо. дядото вади един телефон, набира някакъв номер и идват два джипа. слизат едни здравеняци с маски, попиляват мутрите. става просто мазало. 
накрая единия свая маската и казва:
- абе, тате, сто пъти ти казах! не съм главен дресьор на делфините, а съм главен треньор на тюлените!

momo76

Мъж и жена правят любов в поза 69. Мъжа:
- Скъпа, знаеш ли, че Айфеловата кула е висока 312метра? Ням, ням.. ням...
- Не, скъпи..Ням, ням. ням...
- Скъпа, знаеш ли, че Индия има 1 милиард жители? Ням, ням. ням...
- Не, скъпи...Ням, ням. ням...
- Скъпа, знаеш ли, че Еверест е висок 8848 метра?
- Не, скъпи. Колко си ми умен! Откъде знаеш всичко това?
- Като си ходила до тоалетната едно парче вестник ти се е залепило за гъза..

momo76

Бойко Борисов е на посещение в Англия и е поканен от кралицата на чай. По време на срещата Борисов пита кралицата каква е тайната на успешния политик. Кралицата му отговаря: -Много просто, трябва да е обграден от интелигентни хора! Бойко пита:
-А как се разбира дали някой е интелигентен или не?
-Много просто – отговаря му кралицата – трябва да се зададе адекватен въпрос, ето сега ще Ви покажа.
...Кралицата взема телефона, натиска копчето, за да може и Бойко да слуша разговора и звъни на Дейвид Камерън
-Г-н Камерън, ще Ви задам един въпрос. Майка Ви има син, баща Ви също има син, обаче този син не е Ваш брат. Кажете ми, кой е този син?
-Очевидно е, че това съм аз, Ваше Величество – отговорил Камерън.
-Правилно, благодаря Ви – казва кралицата, затваря телефона и се обръща към Бойко:
-Разбрахте ли сега, г-н Борисов?
-Да, Ваше Величество, разбрах!
Прибира се Бойко в България, вика Цветанов и го пита:
-Абе, Цветанов, баща ти има син, майка ти има син, обаче този син не е твой брат, кой е той в такъв случай?
Цветанов се затруднява да отговори и казва, че ще си помисли добре, за да отговори правилно. След това излиза и започва да разпитва министрите и депутатите от ГЕРБ, да му отговорят. Никой не съумява да отговори, затова след няколко часа мъки Цветанов се обажда на ректора на Софийския университет и го пита:
-Г-н ректор, може ли да Ви задам един въпрос?
-Разбира се, г-н Цветанов!
-Майка Ви има син, баща Ви има син, но този син не е Ваш брат, кой е тогава?
-Естествено, това съм аз – отговаря ректора.
Доволен и щастлив Цветанов търчи при Бойко и казва:
-Знам отговора на въпроса ти, това е ректора на Софийския университет!
-Не, идиот такъв, това е Дейвид Камерън!

Vasilev

Мъж се прибира късно от кръчмата пиян. Жена му го пита ядосана:
– Така умнико, как ще обясниш червилото по ризата ти?
– Лесно! Ползвах ризата да си обърша патката.

escobar

vladi tanev

SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

Bobi

Danchev

How about a magic trick?

ohGr

Млад член на "клуба" днес реши да вземе завоя от Витоша към Патриарха с вратите напред и смачка кротко паркирала А-класа в кофите пред нея.

Alexi

escobar

E36 e диагноза. Ако от централата в Мюнхен знаят какви хора ги карат тия ми ти тройки и в какво са ги превърнали. Сигурно ще си ги изкупят.

ForeverFord

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

senatora

Отива един човечец на профилактичен преглед при доктора. Доктора почнал прегледа и по едно време стъписано рекъл:
- Абе ти знаеш ли, че едното ти мадо е дръвено, а другото - желязно?!? И в тоя случай със съжаление мога да ти кажа, че ти няма да можеш да имаш деца.
Човека стреснато рипнал:
- Как така бе докторе! Па я имам две момчета, Робокоп е вече трети клас, а Пинокио е първи.
Ако няма къде да отидеш,ела на себе си:)

Alexi

Bobi

Рано през деня...

След хвалене във фейса:

BIGFORDFAN

Vasilev

ForeverFord

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Marlboro

Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

BIGFORDFAN

Човече, ти изби рибата с това ''возило'', няма такова хилене просто!  (rofl)

hitrata_lisi4ka

Искам нещо русо, може и метла!

supertorr

Средновековен FacebooK

"Писахъ коги е*ахъ Цона на коприва"

Danchev

http://dcb.bg/?p=3&l=1&news=168

понякога ми идва да си изям чорапите, че не живея в София :D
How about a magic trick?

Bobi

Ето как се кара дизел, автомат в Европа  ;D http://www.cars.bg/u816826