Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vladi tanev

SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

Marlboro

Умират българин и американец и отиват в ада. Дяволът ги пита в българския или в американския ад искат да бъдат. Те питат каква е разликата.
-Ами разликата - отвръща дяволът - е, че в американския ад изяждаш по 1 кофа лайна на ден,а в българския по 2.
Американецът,разбира се,иска по-доброто и избира американския, а нашия плюе на всичко чуждо и избира българския. Срещат се след 1 година и американецът казва:
- Ти, приятелю, направи много лош избор, аз сутрин изяждам по 1 кофа лайна и после съм свободен, а ти се мъчиш с 2.
- Нищо подобно! При нас е българска работа - ту лайна не са докарали, ту кофи няма за всички...
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Pyrhel

Днеска деня на троленето ли е? (rofl)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Bobi

hotblooded

Ми петък е, издухали сме се и го даваме "лабаво"

Alexi

Местан , Станишев и Олигарски подготвяли и други нови назначения:

Митьо Очите - Главен секретар на МВР
Николай Бареков - Шеф на СЕМ
Максим Стависки - Шеф на "Пътна полиция"
Алексей Петров - Шеф на Агенция за борба с порока и проституцията
Брендо - Шеф на Агенция "Митници"
Таки - Шеф на Изпълнителната агенция по лекарствата
Митьо Пищова - Шеф на БАН
Сашка Васева - Шеф на Филхармонията
Владо Кузов - Шеф на Агенцията за закрила на децата

hotblooded

Перничанин се завръща от Япония. Приятелите са го наобиколили, а той започва да им се хвали:

- Като бях в Япония ме научиха на карате!

- Какво е това карате?

- Дай един винкел, ще ви покажа!

Човекът хванал винкела, премерил го по тежест, завъртял го в ръцете си и халосал по главата най-близо седящия.

- Ей така бият, ама с ръце.

Dmitarcho

Мъж се оплаква на приятел:
- Прибирам се снощи скапан от работа, а жената като се затръшка: "Заведи ме, та ме заведи, на някое спокойно и скъпо място"! Е, какво да правя, запалих колата и я заведох на... бензиностанцията. И така започна скандалът... :)
Ръца Пръца

Marlboro

- Ето, пийни ракия.
- Глът!
- По-добре ли си?
- По-добре!
...
Не си ти, когато си трезвен!

TourneoRS

IVECO -  с него не се ходи надалеко .

hotblooded

hitrata_lisi4ka

Искам нещо русо, може и метла!

Backstage

hotblooded

hitrata_lisi4ka

Искам нещо русо, може и метла!

Marlboro

Мъж бута по улицата детска количка с пищящо бебе и през цялото време тихо повтаря:
- Спокойно, Жоро... Не пищи, Жоро... Всичко е наред, Жоро...
- Възхищавам ви се - полагате всички усилия да успокоите сина си Жоро - му казала една минувачка.
Мъжът я поглежда с ледено изражение:
- Аз съм Жоро.

Pyrhel

К.Методиев

Цитат на: Backstage в 16 Юни 2013 03:28:20
да....може..........ама по нанадолно....

И по нанадолно не става.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

bay_huy

К.Методиев

Мъж решава да стане автомонтьор, но майка му е принципна жена и го убеждава, че това не е престижна работа. По-добре да изучи докторския занаят. Синът и я послушва и става гинеколог.
Минават години, майката умира и синът, отново свободен, решава да се отдаде на автомонтьорство. Започва работа при свой познат. След известно време при работодателя му се отбива негов познат.
От дума на дума познатият попитал:
- Абе как е гинеколога, справя ли се колите?
- А ти как мислиш? - отговаря доволен работодателя.
- Цял двигател успя да разглоби.
- Е, и?
- През ауспуха!

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

pantata

Прибира се мъжът вкъщи и на входа го посреща разплаканата съпруга:
– Мили, току-що котката изяде котлета, който бях приготвила...
– Успокой се скъпа, ще ти купя друга котка!

Dmitarcho

ЦитатСлед разпореждане на Софийски районен съд следните сайтове са блокирани на национално ниво:

**изтрити линкове**

Някой чувал ли е нещо по въпроса ?!? Не, че ги ползвам тези сайтове, не играя комар - ако това може да се нарече така, но ми е супер странно да забранят тези сайтове... при положение, че са световноизвестни и ги работят от години - говоря за по-известните.
Ръца Пръца

К.Методиев

Да наистина ги блокираха понеже някой не му изнасят, сега кой колко е имал в сметката в сайтовете гори с парите, това е, аз изгорях с 5лв, за други да си кажат.

Dmitarcho

То пак ще може да се влиза ... Проксита колкото искаш ;) Това, че не можеш да си влезнеш от България в сайта, не означава, че гориш с парите. Но е ебаси простотията ... Те утре ще ми забранят и Скайпя .. защото някой е направил някакъв български еквивалент и да може да се нагуши
Ръца Пръца

К.Методиев

Прокситата е ясно, но проблема е явно, че не се плащат данъци тук и някой го убива много от това.

whaaazp

Marlboro

Pyrhel

Тез днеска дали не са си направили кефа:

What's Virgin Mean?

Marlboro

Bobi

Oчаквам бум на "внос" на автомобили - амфибии, пострадали от наводненията в близките една-две седмици...  :)) внимавайте !