Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 9 гости преглеждат тази тема.

Pyrhel

Не съм на мнение, че пише против, той си казва неговото мнение. Обаче не е прав за "Вярно че при вас дори тези с различното мнение имат думата. Пример е deshi. Нищо, че му теглихте една майна на предложението да махнете темите за другите марки."...
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Vasilev

Много грозно се разцепи дисплея, чак ми стана жал и на мен  :-[ Хубаво, че си намерил бързо решение.

Pyrhel

Недей, че се сещам, как не носех кабелите... (omg)

Vasilev

Е нищо де, следващият път  (fri)

Vasilev

"Полицията разследва кражбата на 1000 железопътни вагона"  :))
Как по дяволите изчезват 1000 вагона?

yoshi

незнам дали тук трябва да напиша тази тема но ако не е тук мястото някой ще ме корегира :) мисля че няма да е толкова лошо ако имаме нещо като чат клиент за така наречените сладки приказки или както искате си го наричайте :) но незнам дали е трудно да се и направи,не мисля че ще е лошо като идея ако искате помислете просто давам идея  (fri)

Alexi

в БМВ форума който е несравнимо по голям тази идея беше реализирана и не се увенча с успех .. просто след определена възраст чата някак си става като детско забавление и не се практикува .. преди 15 години чатех като луд сега ползвам само скайп и то с много ограничен кръг хора ..

Pyrhel

tropper

Горното за амортисьорите и гаджето ми напомни за едно друг старо и златно:

Някой да е виждал Сиса?

Разяснявам. Имам зелен москвич, дванайстак. 73-а производство... Но всичко по него е тунинг.

Малко ме дразни бордовия компютър, който ми говори на френски, защото е от Рено Лагуна 2.2 TDI, 96-a и постоянно ме пита дали се ебавам като наливам бензин на дизелова кола, щото нямал база данни за друга.

Седалките ми са Recaro. Подгряващи. Имам модифицирани катапулти от МИГ-21. Климатроникът и DVD системата за car theatre ги бях вързал на един бушон и отначало гореше, но сега го оправих. Съраундът в колата е THX, последното на Лукас, след DTS. Рисийвъра ONKYO е в багажника, имам 8+1 колони Таной . Задният мост отначало го бях направил по идея на Ситроен, понеже французите знаят как да правят коли, но когато я паркирам на неравни терени и колата след изгасяне клекне ниско, се удряше в земята и ми трошеше сините неонови лампи по шасито (справка "Бързи и яростни"). Затова сега съм го сменил със заден мост на мерцедес, А класа, и затова ми трябва електрониката по управлението му. Това по първия въпрос.

Второ. Пътищата. Абе оправете ги, общинари и други твари. Дупките са изкривили шенкела на предницата. Той предава изкривяване с 3 градуса. През няколко връзки градусите се увеличават и накрая през хидравликата воланът ми е на 90 градуса завъртян. Както карам и колата почва да се държи странно. Понеже върви напред, а компютърът засича 90 градусово завиване на волана, праща сигнали към ABSa все едно колата се занася и е неуправляема...И той се включва.

Първо блокира предно дясно, после задно ляво колело. Колкото и да натискам педала за газта, оборотите падат и колата спира, сама си пуска аварийните и праща по GPSa авариен сигнал до сервиза на АЗЛК в Байконур. Така не може да се кара по тези пътища :(

Освен това наскоро ходихме със Сиса на една гонка. След като ги накъсах на две коли разстояние останалите, рекох да я повозя по магистрала. Карам и изведнъж някаква яка дупка. Краш датчика е някакъв пиропатрон, който се включи, осемте еърбега се издуха и дясната седалка катапултира. Едвам спрях, защото карах с около 250 км/ч и пътят беше станал като нишка. Спирайки, се заех да прекъсна аварийните радио сигнали, защото няма нужда от пътна помощ. Тогава се сетих за Сиса. Нямаше я.

Дожаля ми като си представих как се е изстреляла на 40 м височина пристегната за катапулта и е наблюдавала отдалечаващия се зелен москвич.

Та по третия въпрос. Някой да е виждал Сиса? Трябва ми седалката обратно.
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

Vasilev

Малко сутрешна простащина  :D

Един ром върви и тегли след себе си метален стълб към пункта. Друг ром го вижда и му подвиква:
- Тури го на рамо!
- Да го турим на майка ти, Рамо ми е брат!

Bobi

Смях се с глас на това последното в офиса  :D

Vasilev

Bobi

Почина Стив Джобс

Никога не съм бил фен на продуктите на Apple, но не мога да не призная, че този човек беше гений, надживял своето време.Мир на праха му!
Още един повод да се замислим, че и всичките пари на света са безсилни пред съдбата..

tropper

Danchev

Цитат на: Bobi в 06 Октомври 2011 07:01:35
Почина Стив Джобс

Никога не съм бил фен на продуктите на Apple, но не мога да не призная, че този човек беше гений, надживял своето време.Мир на праха му!
Още един повод да се замислим, че и всичките пари на света са безсилни пред съдбата..

Възнесе се на iClowd-a ... RIP http://www.youtube.com/watch?v=Ft3oPgsCFbA&feature=related
Гледах ревюто на 4S .... невероятен IPHONE 4S = IPHONE 4 STEVE
How about a magic trick?

Иван Вълков

е направо не се сдържам  :)) :)) :)) :)) :)) :D :D

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Vasilev

Bobi

Доживях да видя Жигули с ксенон! (bow)

tropper

Приказка за един Принц

"Живял някога един принц, който веднъж попитал прекрасна принцеса: "Ще се омъжиш ли за мен?" И тя отговорила: "Не!!" И принцът живял дълго и щастливо, ходел на лов и за риба, всеки ден се виждал с приятели, пил много бира, напивал се мощно, и играел голф, и разхвърлял чорапи из двореца, и не свалял дъската в кенефа, и чукал слугини, приятелки и съседки, и пял под душа, и пърдял когато пожелае, и гръмко се уригвал, и си драпал топките. Край."

tropper

Има нова стратегия, предложена ни от Брюксел:
Осиновете си ГРЪК срещу само 500 EUR!
Той ще прави за вас всичко онова, за което нямате време през деня:
- ще спи до 12 на обяд;
- ще чете вестници;
- ще пие кафенце;
- ще говори за спорт и политика;
- ще спи след обяда си;
- ще стои вместо вас вечерите по барове и ресторанти;
- ще танцува
И ВИЕ НАЙ-СЕТНЕ ЩЕ ИМАТЕ ДОСТАТЪЧНО ВРЕМЕ, ЗА ДА РАБОТИТЕ ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР!

Pyrhel

tropper

Има си и една Сиера Чичо ви Кирчо  ;D
Цитат...в СОФИЯ , БЪЛГАРИЯ и ЕВРОПА...
(rofl)

Pyrhel

Един в агнлийския форум беше написано
Цитат170mph? I think all the plastic trim will start flying off my car at this speed...

Потвърждавам го, дори на по-малко стана :))

Jumper

Яхнал Крали Марко коня си Шарколия и тръгнал през гората. Но що да види: дърветата изкоренени, клоните изпочупени... Свило му се сърцето на Крали Марко и си мисли: "Бреее, тук трябва да е вилнял някой голем юнак - и от мене по-голям...".
Върви нататък, стигнал до една поляна: тревата изпотъпкана, цветята смачкани... Свило му се сърцето на Крали Марко и си мисли: "Бреее, тук трябва да е вилнял някой голем юнак - и от мене по-голям..."
Върви нататък, гледа Баба Яга: косата й оскубана, зъбите й избити, изнасилена, лежи и примира. Навел се Крали Марко над нея и я пита: "Кажи, бабо, кой е тоя голям юнак, дето е вилнял в гората?"
Баба Яга отворила насинените си очи, познала Марко Кралевича и му продумала със сетни сили:
"Жив да си ми, баби, какъв си ми хубав, когато си трезвен..."

Никога не прекалявайте чак до толкова...

ffmk1l

Онзи ден докато чакахме да вземем дъщеря ни от градината спря един колега, не се сдържах и го снимах. Как се казваше...румънски тираджия. :)
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

G_o_c_e_v

По скоро тук важи "като арабин в пустиня" за това спиране
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Jumper

Pyrhel

Да, Ардуино-то е приятна платформа с множество готови модули. Ако на някой му е интересно може да разгледа повече на сайта им: http://www.arduino.cc :)

Danchev

След рязкото застудяване ме осени една идея .... айде да продадем България и да си купим нещо по-наюг :D и без това на милионите дето останахме ни е голяма като територия. Приемат се и оферти за чист бартер :D
How about a magic trick?

Vasilev

Мисля, че собствениците на Опели също ще подкрепят идеята  :D