Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

Vasilev

И аз нямаше да му обърна внимание, ако жена ми не ме беше раздърпала да излезем навън  :D

ForeverFord

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Marlboro

Гарвани нападат с особена ожесточеност хора в центъра на столицата, като според запознати агресивното поведение на пернатите вероятно се дължи на сутрешното силно земетресение, предаде БГНЕС.

В градинката на улица "Алабин" срещу хотел "Рила" са атакувани близо 10 души за по-малко от час. Репортер на БГНЕС също бе нападнат от две птици и успя да се защити с микрофона си. Млада консултантка от съседен магазин е с нараняване в главата от клюна на гарван, по същия начин с рани отзад в тила са възрастен столичанин и двама перничани, които са били нападнати от ято гарвани, докато излизали от автомобила си.

Възрастна жена, която отговаря за почистването на тоалетната в градинката и също е била атакувана, обясни, че от години наблюдава гарваните и никога досега те не са проявявали подобна агресивност към хората. Ситуацията, продължава и в момента.

Още вчера бТВ съобщи, че край Инфекциозна болница в София са регистрирани подобни нападения.

http://fakti.bg/bulgaria/39520-sled-trusa-garvani-napadat-hora-v-sofia

:D :D :D :D
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

G_o_c_e_v

Егати кефа, на голям екран...

Голяма
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

AlexanderBozhinov

от 3 дни съм в Младост 1 бл.40 на 14ти-я етаж,защото правят ремонт на стаята ми.Ами снощи си беше лайняна ситуация да ви кажа.В Ямбол сме на 12тия и всичко се усеща...но снощи гледах като изтребител,докато всичко се движеше...А днес лайняна градушка...общо взето в София всичко има...сега и гарги убийци има вече :)

Marlboro

Земетресение и градушка може и да не те убият, но ГАРВАНИТЕ не прощават!  8)

Pyrhel

Къде са гарваните, идвам със сиерата! Ще има гарвани по страничните стъкла (rofl)

supertorr

Цитат на: Pyrhel в 22 Май 2012 16:58:54
Къде са гарваните, идвам със сиерата! Ще има гарвани по страничните стъкла (rofl)
:P
Ти внимавай, че са опасно да ме го направят кабрио

escobar

http://nenovinite.com/news.php?action=view&ID=1781
и още
В Перник стоманолеярната е силно засегната от мощните трусове, спират производството на 18″ джанти

Бойко Борисов иска бързо да закърпят АЕЦ, утре ще реже лентата на ремонтите

Правителството сформира кризисен щаб - спешно изнасят Перник извън България

Bobi

amplified

Мъча се тука с едни ... методи... и тормозя тая фиеста :D

http://blog.buiphotos.com/2009/07/the-brenizer-method-explained-with-directions/

ForeverFord

Мондеотооооо  :)) :)) По напред от останалите !

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

BIGFORDFAN

Тия коли вече не стават за каране... чакайте ги скоро по обявите в сайтовете, ще има уникати!

Чебурашка

това е подлеза дo дженеръс ауто (OPEL,Chevrolet) ^-^

Pyrhel

amplified

Хууу де... може ли да си позволиш мондео... де да знам...
и да си постриган и облечен като първия тракторист хванат от горно-нагорнище.
Би му меча...
Е същите излизат от бемвета и мерджани за над 100 хилки.
Нямаш за дрехи ама караш... карай ве

Най-вероятно нямам никакво право да пиша такъв пост... щото моята кола не съм си я позволил, ами мина за моя поради ОТВРАТИТЕЛНИ стечения на живота. обаче... с кола за над 30 хилки... да си с дрехи с обща стойност 10лева от битака... не знам
Инак дал 70 лева за 3 повтарящи се числа в номера.

туй то... може да караш кола за половин милион... ама да я паркираш на улицата, да слезеш и да се прибереш в 45квадрата панелка на гъза на географията. Ей тва сме балканския синдром.

И кво спасява от багажника...? Крадената нафта ли  >:D >:D >:D

zliqiliq

hotblooded

Цитат на: amplified в 24 Май 2012 06:39:29
обаче... с кола за над 30 хилки... да си с дрехи с обща стойност 10лева от битака... не знам
Инак дал 70 лева за 3 повтарящи се числа в номера.

И кво спасява от багажника...? Крадената нафта ли  >:D >:D >:D
Виж че костюма му е закачен в колата :)
А това май е тубичка мляко...
Но с какъв акъл се е опитал да премине - не моа доложа...

Alexi

това е манталитет .. като отида в СФ редовно виждам пред изтормозените панелки в Дружба и не само там спрени поршета кайен ,лексъси и други коли за по 200к а жилището му няква наакана 30 годишна панелена кутийка ...

amplified

hotblooded

Цитат на: Alexi в 24 Май 2012 09:22:06
това е манталитет .. като отида в СФ редовно виждам пред изтормозените панелки в Дружба и не само там спрени поршета кайен ,лексъси и други коли за по 200к а жилището му няква наакана 30 годишна панелена кутийка ...
Преди години работех за човек, който имаше сериозен бизнес и съответно и пари - караше 5 годишна Е класа  (преди нея караше Опел Омега), обличаше се нормално - не беше костюмар, живееще под наем ( въпреки че се занимаваше и със строителство) не за друго "ами като вземе да не ми харесва или да се налага да правя ремонт - просто сменям квартирата"... На кратко - човек които знае как да печели пари - не ги влага в тухли и ламарина с които да се "перчи"
Като негов контраст - един съученик - в бума на строителството се занимаваше с басеини - живееше в гарсониерка (поне не беше панелна), но си купи чисто нов баварец -5ца с кожен салон, в същото време в гарсониерката живееше със жена си, роди им се и детенце - но пари а детско столче нямаше.... Е строителството замря, лизинговата компания си прибра бавареца и.....

Чебурашка

заради някакъв филм днес са били украсили паметника на съветската армия в софия (wtf)

Pyrhel

Marlboro

BlackMesa

lazarkk

zliqiliq

Top 30 Dyno Tuning Disasters - Car tuning gone all wrong!
Тука има и дино и бамбам,от сем Флинстоун

Marlboro

Защо в коментара пише, че  "Колата е оригинално Авганистанско ТАКСИ! !! !! !! !! !!" ? За фокуса става въпрос. :))