Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 6 гости преглеждат тази тема.

Vasilev

И аз нямаше да му обърна внимание, ако жена ми не ме беше раздърпала да излезем навън  :D

ForeverFord

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Marlboro

Гарвани нападат с особена ожесточеност хора в центъра на столицата, като според запознати агресивното поведение на пернатите вероятно се дължи на сутрешното силно земетресение, предаде БГНЕС.

В градинката на улица "Алабин" срещу хотел "Рила" са атакувани близо 10 души за по-малко от час. Репортер на БГНЕС също бе нападнат от две птици и успя да се защити с микрофона си. Млада консултантка от съседен магазин е с нараняване в главата от клюна на гарван, по същия начин с рани отзад в тила са възрастен столичанин и двама перничани, които са били нападнати от ято гарвани, докато излизали от автомобила си.

Възрастна жена, която отговаря за почистването на тоалетната в градинката и също е била атакувана, обясни, че от години наблюдава гарваните и никога досега те не са проявявали подобна агресивност към хората. Ситуацията, продължава и в момента.

Още вчера бТВ съобщи, че край Инфекциозна болница в София са регистрирани подобни нападения.

http://fakti.bg/bulgaria/39520-sled-trusa-garvani-napadat-hora-v-sofia

:D :D :D :D
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

G_o_c_e_v

Егати кефа, на голям екран...

Голяма
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Pyrhel

✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

AlexanderBozhinov

от 3 дни съм в Младост 1 бл.40 на 14ти-я етаж,защото правят ремонт на стаята ми.Ами снощи си беше лайняна ситуация да ви кажа.В Ямбол сме на 12тия и всичко се усеща...но снощи гледах като изтребител,докато всичко се движеше...А днес лайняна градушка...общо взето в София всичко има...сега и гарги убийци има вече :)

Marlboro

Земетресение и градушка може и да не те убият, но ГАРВАНИТЕ не прощават!  8)

Pyrhel

Къде са гарваните, идвам със сиерата! Ще има гарвани по страничните стъкла (rofl)

supertorr

Цитат на: Pyrhel в 22 Май 2012 16:58:54
Къде са гарваните, идвам със сиерата! Ще има гарвани по страничните стъкла (rofl)
:P
Ти внимавай, че са опасно да ме го направят кабрио

escobar

http://nenovinite.com/news.php?action=view&ID=1781
и още
В Перник стоманолеярната е силно засегната от мощните трусове, спират производството на 18″ джанти

Бойко Борисов иска бързо да закърпят АЕЦ, утре ще реже лентата на ремонтите

Правителството сформира кризисен щаб - спешно изнасят Перник извън България

Bobi

amplified

Мъча се тука с едни ... методи... и тормозя тая фиеста :D

http://blog.buiphotos.com/2009/07/the-brenizer-method-explained-with-directions/

ForeverFord

Мондеотооооо  :)) :)) По напред от останалите !

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

BIGFORDFAN

Тия коли вече не стават за каране... чакайте ги скоро по обявите в сайтовете, ще има уникати!

Чебурашка

това е подлеза дo дженеръс ауто (OPEL,Chevrolet) ^-^

Pyrhel

amplified

Хууу де... може ли да си позволиш мондео... де да знам...
и да си постриган и облечен като първия тракторист хванат от горно-нагорнище.
Би му меча...
Е същите излизат от бемвета и мерджани за над 100 хилки.
Нямаш за дрехи ама караш... карай ве

Най-вероятно нямам никакво право да пиша такъв пост... щото моята кола не съм си я позволил, ами мина за моя поради ОТВРАТИТЕЛНИ стечения на живота. обаче... с кола за над 30 хилки... да си с дрехи с обща стойност 10лева от битака... не знам
Инак дал 70 лева за 3 повтарящи се числа в номера.

туй то... може да караш кола за половин милион... ама да я паркираш на улицата, да слезеш и да се прибереш в 45квадрата панелка на гъза на географията. Ей тва сме балканския синдром.

И кво спасява от багажника...? Крадената нафта ли  >:D >:D >:D

zliqiliq

hotblooded

Цитат на: amplified в 24 Май 2012 06:39:29
обаче... с кола за над 30 хилки... да си с дрехи с обща стойност 10лева от битака... не знам
Инак дал 70 лева за 3 повтарящи се числа в номера.

И кво спасява от багажника...? Крадената нафта ли  >:D >:D >:D
Виж че костюма му е закачен в колата :)
А това май е тубичка мляко...
Но с какъв акъл се е опитал да премине - не моа доложа...

Alexi

това е манталитет .. като отида в СФ редовно виждам пред изтормозените панелки в Дружба и не само там спрени поршета кайен ,лексъси и други коли за по 200к а жилището му няква наакана 30 годишна панелена кутийка ...

amplified

hotblooded

Цитат на: Alexi в 24 Май 2012 09:22:06
това е манталитет .. като отида в СФ редовно виждам пред изтормозените панелки в Дружба и не само там спрени поршета кайен ,лексъси и други коли за по 200к а жилището му няква наакана 30 годишна панелена кутийка ...
Преди години работех за човек, който имаше сериозен бизнес и съответно и пари - караше 5 годишна Е класа  (преди нея караше Опел Омега), обличаше се нормално - не беше костюмар, живееще под наем ( въпреки че се занимаваше и със строителство) не за друго "ами като вземе да не ми харесва или да се налага да правя ремонт - просто сменям квартирата"... На кратко - човек които знае как да печели пари - не ги влага в тухли и ламарина с които да се "перчи"
Като негов контраст - един съученик - в бума на строителството се занимаваше с басеини - живееше в гарсониерка (поне не беше панелна), но си купи чисто нов баварец -5ца с кожен салон, в същото време в гарсониерката живееше със жена си, роди им се и детенце - но пари а детско столче нямаше.... Е строителството замря, лизинговата компания си прибра бавареца и.....

Чебурашка

заради някакъв филм днес са били украсили паметника на съветската армия в софия (wtf)

Pyrhel

Marlboro

BlackMesa

lazarkk

zliqiliq

Top 30 Dyno Tuning Disasters - Car tuning gone all wrong!
Тука има и дино и бамбам,от сем Флинстоун

Marlboro

Защо в коментара пише, че  "Колата е оригинално Авганистанско ТАКСИ! !! !! !! !! !!" ? За фокуса става въпрос. :))