Ford Focus Turnier 1.6 Zetec

Започната от nipresi, 20 Октомври 2011 08:27:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

nipresi

Здравейте!Казвам се Николай и съм от Шумен.От две години карам този Фокус.

Доволен съм от избора си!За изискванията ми,които не са никак големи ми върши прекрасна работа  ^-^.

Jumper

Много лачен! А и си личи, че си го гледкаш :) да си се обичате и возите дълги километри  ;D

Pyrhel

Ммм, много запазен изглежда! Много безаварийни километри! (thup)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

nipresi

Благодаря!Стремя се винаги автомобилът ми да изглежда така.Просто имам някакво "изкривяванe" :D.Обичам да е чист отвънка и отвътре,да е обслужен  и да си го карам с кеф.Макар,че трябва той да ми служи,а не аз на него,му отдавам подобаващо внимание,дори прекалявам  ::)!

Vas

Фокуса е страхотен  (thup) И аз съм като теб през 2-3 дена постоянно мия, чистя колите.
А пак изобщо не ми пука, че комшиите постоянно ме бъзикат. Важното е колата е да чиста.
Ако ние ги слушаме и те ще ни слушат  (happy)

VENTCI

Много готин Фокус (thup)  Все така да го поддържаш, а има и срещи в Шумен  (fri)

nipresi

Венци,благодаря.И твоя не лъже!На една вече бях,ама на друга все не мога да се включа.Някаква работа излиза и така.Ще се постарая занапред да присъствам  ;)!

Alexi

машинката е много запазена .. а тебе те чакаме на следващата среща че забравихме как  изглеждаш  :))

Bobi

Обожавам този цвят! И когато е толкова запазен...направо ми пълни душата!Поздравления, колега!Винаги да се грижиш така за нея и да ти се отблагодарява само с разходи за гориво и обслужване... (beer)

nipresi

Благодаря Боби!Старая се и ми е тръпка все още Фокуса.Единственото нещо,което не ми допада е,че фаровете взеха леко да пожълтяват.Не съм се сблъсквал с такъв проблем досега.На бившите ми коли фаровете са били стъклени,а не пластмасови,с перфектни рефлектори и си светеха чудесно.Сега съм в чуденка дали да ги пастирам,колко ще изтраят,дали да търся нови...

Bobi

С едно пастиране и полиране ще станат като чисто нови. Ако искаш мога да ти дам на лични координати на човек, който е добър в това.Ще ти струва около 30 лв за двата...

ForeverFord

Фокуса е много хубав,личи си че е запазен,цвета му е много свеж.Имаш основателна причина да пишеш в раздела за Срещите в Шумен,но защо не го правиш ?? Най-вероятно следващата седмица ще има нещо,ще се раздваме да дойдеш,ако се събираме. (beer)
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Bobi

Ще напиша малко оффтопик:
Имаш уникален аквариум!Моите поздравления!

Иван Вълков

Освен че Форда е супер запазен и лачен, ама аквариума просто  (happy) пълни окото и душата. Вече те разбирам за какво е комби, особено ако имаш още аквариуми (thup)

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Vas

Абе къде го видяхте този аквариум?  ::)

Alexander

В подписа на колегата  :P
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

nipresi

Цитат на: Bobi в 13 Ноември 2011 23:08:17
Ще напиша малко оффтопик:
Имаш уникален аквариум!Моите поздравления!
Чак сега погледнах мнението,за което моля да бъда извинен  O:-).Благодаря,това ми е хобито.Чувството вечер да си пиеш питието и да гледаш аквариума е незаменимо...

niko_nenchev

Много добре изглежда Фокуса,адаш!Радвам се,че продължаваш да го поддържаш в перфектно състояние-както беше и при мен ;) (fri)

nipresi

Нова придобивка:

Първо видях кабелите-бяха десет.Купих лостчето за чистачките от Джия сложих го и всичко си дойде на мястото.Днес му се насладих,нали вали  :D.Всичко прочетох в темата на whaaazp,за което съм му благодарен  (fri)!

ForeverFord

Е много готина джа-джа е това.
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)