S-Max Titanium на Mitakinen

Започната от mitakinen, 19 Октомври 2011 23:46:45

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

mitakinen

От планките които са отвътре и се захващат към колата не остава място къде да се поставят. Фаровете са дълги към 40 см., а свободното място е 14 см. Иначе точно с планки и лепило щяхме да ги закрепим
Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

FocusOwner

Браво колега колата изглежда феноменално! Само ми е чудно как успя да пипаш колицата докато е под лизинг още, освен ако преди това не си го изплатил, де.. И аз искам да модифицирам малко моят Фокус, но за беда нямам право да го променям в следвсщите 4 години и половина, което ме обнадеждава и се навивам за '12 Фокуса с Тренд Спорт оборудване, да имам по-малко работа след това по него.. 
I don't get strokes, motherfucker! I give 'em!

mitakinen

Колата я купих и затова променям без проблеми. Щом имаш възможност хвърляй се на новия Фокус - аз поне бих направил така.

FocusOwner

Е щом си я купил е друго, понеже пишеше Лизинг на регистрациония номер и ме подведе. Иначе ходих до МТ Люлин ама ми предложиха много ниска цена за моята и си викам на акъла, що не изчакам още понп две годинки да ги сменя ключ за ключ.. иначе, добре се е получил кораба, евавла пак!
I don't get strokes, motherfucker! I give 'em!

mitakinen

Преди 3-4 месеца си взех волан с бутоните за круиз-контрола и днес вече се наканих да ги сложа.
Сега ще трябва да се наканя някой ден да отида и до МП-Бургас да ми го активират.
Направил съм инструкция как се монтират за други ако искат да си сложат тази екстра:
Инсталиране на круиз контрол за S-Max, Galaxy, Mondeo MK4

pantata

Не знам как ще се сдържиш, ако бях на твое място още в първия работен ден и в МП :)

p_yanev

Признавам те колега. Колата май, вече няма нищо общо с това ,което си купил.

Между другото, как се държи двигателя при натоварен автомобил?

mitakinen

Отиването до МП е свързано със това да имам свободно време поне 3-4 часа, това не знам кога точно ще стане :) А що се отнася за това, как се държи двигателя при натоварен автомобил - не съм забелязал да има някаква разлика от това да съм сам или да сме 7 човека. Цимент, плочки и тухли не съм пренасял и нямам намерение :D

mitakinen

Пристигнаха щорите. Сложих страничните, но се колебая дали има нужда да слагам щората на задната врата

mitakinen

Днес ходих до МП-Бургас да ми активират круиз-контрола - голям кеф е с него.
Между другото сложих и оригиналните хриле на MS Design.

Alexander

Супер! Ще видиш като свикнеш с него, страшна екстра е! :)
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

mitakinen

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

mitakinen

ъгловите светлини са много удобно нещо

mitakinen

mitakinen

Вчера направих поредния юбилей

Dmitarcho

Още толкова безаварийни да навъртиш, и да го смениш с новия модел ;)
Ръца Пръца

Alexi

честито и безаварийни следващи км

hotblooded

Честит юбилей, и да ти е жив и здрав юбиляра - дълго време да те радва и вози!

mitakinen

Благодаря приятели  (fri), но се надявам да не видя 2-ките, а нова кола  ;D

mitakinen

Идва време за смяна на консумативите. Пак благодаря на Боби, че ми взе масло, а вече насам пътуват и филтрите. Пробвах да позасиля печката по магистралата в "Германия" :)

S Maximus 2

mitakinen

Взех си копчетата за прозорците от фейслифта, най вече заради бутона за прибиране на огледалата. После почвам да дебна и за огледала с функция за прибиране

kangaroo

И аз ще си купя такъв  (fe) когато порасна

mitakinen

Лешоядите нападнахме S-Max -a на Фози. Отдавна бях си наумил да премина към фейслифта на централната конзола. Остава да си намеря едно СОНИ.

Alexander

Супер! Сони-тата вървят доста ефтино в eBay и изпадат доста често така че лесно ще намериш
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

fozzy

Супер ще стане , Ако се беше обадил по рано можех да те уредя със Сонито ама си замина и двете ги продадох по 200лв., и особено мойто беше чисто ново.
Но както каза колегата ще изпадне нещо в Ebay.А можеш да се замислиш и за нещо такова.
Знам че си скиптичен към китайците но повярвай ми мойто четвърта година започва не съм имал проблеми.

divxstore

Цитат на: mitakinen в 15 Февруари 2013 23:35:05
Сонито вече го намерих 6-дисково с МР3 за 170лв. при бедните ингилизи. Бях си предвидил таван от 200лв., но предложих на един колега от другия форум 230лв. за неговото, но викам да не се правя на циганка и му предложих 250лв., но той се прояви като "такава" с предложението да сме се срещнали посредата с което много ме изнерви - все едно ще обеднее с 20лв. Скоро ще сложа снимки на промяната и на товата топка от Фози
Митакинен, никога не съм се правил на циганка и все пак мисля, че търся реална цена, не си ми предлагал никога 250 лева, аз ти поисках толкова, а ти предложи 230.(все пак си го продавам за 300). Затова беше срещата по средата - аз 300 ти 200 - 250 средна. Иначе успех с колата, много се кефих на мондеото ти, както и на сегашната. Ти си основният виновник да се запаля по ъпгрейдите!

divxstore

В никакъв случай не искам да спечеля нещо от търговия. Ако ми се обади колега с проблем и аз бих отишъл да помогна без да се замисля, независимо дали е от този или друг форум. Винаги помагам, ако мога с нещо, на познати и непознати колеги. На мен никой не ми се е оплаквал, че искам високи цени на нещата които продавам, на колеги на които съм продавал са били доволни, защото пак подчертавам аз с това пари не вадя, просто ми се пречкат части из гаража. Не знам кои съфорумци са ти са се оплаквали, но ако искат нека ми пишат на лично да видим за какво има да се оплакват, никой с нищо не съм ощетил или обидил. Приемам всякакви съвети, не се обиждам и винаги бих изпил кафе/бира  с теб(стига да имаш път покрай Димитровград/Стара Загора), както и бих се радвам да разгледам прекрасната ти машина!  (buddies)

mitakinen

Наканих да направя снимка на последната промяна - Сони - с МР3 и 6 дисков чейнджър. Правя сравнение със старото. Сменена е и топката на скоростния лост с маншона. При старата версия палеца на задната скорост много бързо протърква кожения маншон и го пробива.

Pyrhel

Балкан разлика, супер (thup)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.