S-Max Titanium на Mitakinen

Започната от mitakinen, 19 Октомври 2011 23:46:45

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

divxstore

tha22don

Цитат на: Pyrhel в 01 Март 2013 18:55:46
Балкан разлика, супер (thup)

На същото мнение съм! Честито да ти е!

К.Методиев

Много добре е се получило. :)

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

supertorr

Евала! Всичко по колата го правиш превъзходно и по добро от оригинала ;)

ffmk1l

Продължавай все така! Фен съм ти. (notworthy)
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

hotblooded

Браво, Митак.... заради твоя S-мах вкъщи сме фенове на модела :)

moni74

Браво, разликата е огромна!

----------------------------

mitakinen

Power Liftgate

Имам идея за това нещо да осъществя, но как ще стане ще запазя в тайна, че китайците дебнат :)
Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

Dmitarcho

Пу пу пу ;) Дано я реализираш идеята :) Голяма газария си е това ;)
Ръца Пръца

mitakinen

Адашче реализацията на идеята зависи от много фактори - най-вече време и пари. Трябва да се добавят доста нови компоненти - нови панти, специални амортисьори, рейки, кабели. Виж как е на схемата:

Малко съм я редактирал, че китайците не спят. Не са малко частите, а и не са евтини. Една панта излиза към 100 кинта. Като направя цялата разценка ще преценя дали си струва да се прави. Като дойде време да се продава тази кола купувача не го вълнува много много колко много пари са изсипани в нея, пък и не искам да векувам с нея :)

mitakinen

Зимните гуми вече много одъртяха и трябваше да бъдат пенсионирани. Реших да поосвежа джантите им (17"). И съм много доволен от резултата:

Остава сега да дебна за изгодни зимни гуменки - 215/55/17, че цената на свястните в момента започват от 280лв. за 1бр.

mitakinen

Вчера направих редица

Bobi

Още няколко пъти по толкова ти пожелавам, Митак! :)

mitakinen

Тъй като сайта където качвах снимките нещо капитулира ще трябва да възстановявам всичко наново. Дотогава ще сложа една снимка да става ясно за коя кола иде реч

pAbLo

За момент се притесних,че си дал бойкот на темата а то какво се оказа :-X
Очаквам с нетърпение новите попълнения  8)
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

moni74

Митак, откъде изкара тези снимки :) Това отзад моя Ярис ли е? Че не мога да се сетя освен когато ходихме в Смолян, къде другаде може да си снимал колите заедно :)

----------------------------

mitakinen

Мони снимките са от рождения ден на Виктория.
Между другото след няколкодневни мъки успях да си възстановя темата

mitakinen

Купих си от английския ибей пръскалки да предния джам - пишеше JET WASH в обявата, а се оказаха същите като моите - обикновенни. Тука ударих греда :)
Видях обява за това нещо:

продаваха го за 29.90 лири, направих му оферта за 19, и той, че взе и се съгласи. Сега ще наблюдавам какво я вършат отзад хлапетата. Не че не знам - спокойно мога да си отгледам 2 кокошки или прасенцe отзад

Pyrhel

Трябва да се внимава с имената, тия с мъглата са spray jets :( Или ако има снимки - с една дюза са мъгла, с 2 или 3 - пикаещи.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

deshi

Мда внимавайте верно с и/бей щото там често има пръчки , бях си поръчал за ниссана цяла инсталация ... понеже имах няколко букси на бубините за смяна ... викам си ще имам резерва другото .... и тая инсталацуя дето дето я получих почти всички щекери са или без уплътнения ,  или са им счупени  механизмите за щракване ...
Грозен си кат` OHC  .....

ihovahi

Миташки, това с огледалото монтира ли го? Я покажи някоя снимка ако може :)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

mitakinen

Тъй като китайската навигация се предаде след 3г. безукорна работа я смених с друга китайска навигацио-таблет 7" с цифрова ефирна тв и wi-fi. Направих малка промяна на стойката, че новата е по-голяма и ще се налага демонтирането и

ihovahi

Изглежда супер. Браво и честито.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

mitakinen

Възнамерявам да сложа в колата един hotspot като това

и цялата кола ще има wi-fi навсякъде по всяко време - като по-шукаритетните марки :)
Трябва само да проуча кои от операторите предлагат 3G интернет с ваучер - без месечни такси

Dmitarcho

Имаше някакви бисквитки ... ли как се водеха, точно за хотспот. Мисля, че не бяха към нито един оператор ... но на цена от 40-50 лв. на месец. Говоря по спомен, и може да съм далеч от истината ;) Иначе е страхотна идея с таблета, и уи-фи нон стоп ;) Спираш някъде и може да го продаваш уи-фи-то :D
Мисля, че за това говоря :) Реклами съм гледал по тилизова навремето ;) http://www.maxtelecom.bg/bg/devices/biscuit-49.html
Ръца Пръца

hotblooded

Да не се чудиш ако много коли се бутат да карат край тебе :)

pAbLo

Макстелеком ги пропусни...
Имат покритие само в определени градове 8) 8)
Мисля,че М-тел имаха предплатени пакети
@mitakinen - аз съм с Garmin от както имам колата.Ти заради безплатните карти ли се насочи към Китайците?
П.С. 10 дни срок на валидност на включените MB - Виваком...
Май работата е зле при тези предплатените пакети
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

amplified

За 3G само Виваком. Всичко останало е мъчение. Глобул е с ужасен ping и ниски скорости, Мтел нямата такъв пинг, скоростите са малко по-постижими, но покритието на 3G и на двата оператора е спряло развитието си преди 3Години.

Честито, много ме е яд, че нямам такъв шкаф и аз  (rofl)

deshi

След това което видях на снимките мога да кажа само УаааааааааааааааааааааАУУУУУУУУУУУУУУУ
и едно голямо Бравооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо (beer) (beer) (beer) (hrn) ...
Грозен си кат` OHC  .....

Furcy

Колега,
мога да кажа само браво за ентусиазма и естетическия усет, който имаш.
Гледах когато продаваше старата кола, но за съжаления тогава нямаше как да я купя.
Надявам се,  ченяма да се сърдиш за това да използвам някои от идеите ти в моето Мондео

Поздрави
Ярослав