Нашите домашни любимци

Започната от TourneoRS, 11 Юни 2013 22:08:23

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

TourneoRS

Тъй , не видях да имаме такава тема затова я пускам , всеки да си похвали съсела или кукумявката които има  ;D .

Лично аз навремето имах три аквариума с риби , но когато заминах да уча започнаха да изчезват и затова ги разпродадох .За животни мога да пиша и говоря много , израстнал съм с тях .. но е мъка толкова писане .
До скоро имах една двойка вълнисти папагалчета , остана само женската - мъжкият си хвана влака за морето . Чат пат ми прави компания със семките  8)

IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Pyrhel

✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

bay_huy

mike28

Имам си хлебарки, ама и те са глезуни. Инак бързо бегат и немоем ги хванем.  (rofl)

whaaazp

Ето го и нашето дърто диване  ;D

Радко

Валката ... жълтия вълнист папагал. С жена му Поли отдавна се разведоха(без негово съгласие разбира се). Гледаме си го в общ'житието

TourneoRS

Допуснах грешката да ми подарят хамстери , изтраях ги само месец . Никога повече ...

Наложи се да разглобявам принтера , понеже моя малкия  успя да го натика единия вътре  :D  ... то да беше само там .

mike28

Що, печаташе на поразия малки хамстерчета ли?  (rofl)
Трябваше да се обадиш, имам котка, щяхме да решим проблема елегантно.  ;D

TourneoRS

Хамстера умрЕ, май нещо се натрови .Мисля да си купя рибки, но знам че искат много грижи и не мога да се реша . ::)

Dmitarcho

Ако вложиш пари в аквариума ... не се иска много грижи ;) Хубава помпа с филтри, да пречиства водата, една джажда да вкарва въздух ... нагревател ... /можа да изпускам нещо, моля да ме извините/ и може да не сменяш водата с месеци /пак зависи и от големината на аквариума ;) Това съм го чувал от познат, който има зоо магазин ;)
Ръца Пръца

Pyrhel

Мдам, а и много зависи какво има в аквариума. Хубавото е както казва Митака, че вече има хубави аератори, въздушни камъни, филтри и какви ли не работи за филтрация, химии...

Като малък като гледах риби беше една мизерия с домашно правени филтри - чашки, памук, пясък... Варене на вода, лепене на стъкла... Мъка :) Ама беше забавно, защото почти всичко беше мислено пред аквариума как да стане и правено с подръчни мат'ряли.

В единия аквариум нагревателят ми беше 220-волтова крушка, потопена до половината във водата :)) Термометър за болен човек, кепче от домакинска цедка и т.н. :))
✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

Иван Вълков

Цитат на: Pyrhel в 18 Януари 2015 21:21:30
Мдам, а и много зависи какво има в аквариума. Хубавото е както казва Митака, че вече има хубави аератори, въздушни камъни, филтри и какви ли не работи за филтрация, химии...

Като малък като гледах риби беше една мизерия с домашно правени филтри - чашки, памук, пясък... Варене на вода, лепене на стъкла... Мъка :) Ама беше забавно, защото почти всичко беше мислено пред аквариума как да стане и правено с подръчни мат'ряли.

В единия аквариум нагревателят ми беше 220-волтова крушка, потопена до половината във водата :)) Термометър за болен човек, кепче от домакинска цедка и т.н. :))

...но е било фън и си имал цел. а не като сега всичко наготово да го има. Това ние проблема на нацията че преди си разчовъркваш акъла как да направиш от нищо нещо а сега .....всичко го има в магазина нищо че повечето неща неструват.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

marti1996

имам 1 на 4-ри колела глася го да влиза в хола ма май няя стане :-[  (rofl), иначе куче каракачанка, рибки имах като малък.