Спортно окачване и полиуретан- дали спестяваме пари?

Започната от kenykirilov, 13 Май 2013 19:06:35

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

TourneoRS

Имам едни стари спомени отпреди години , бяхме слагали на баба Дона /Дон 1500 / полиуретанови тампони някъде около сламотръсите / не съм сигурен точно къде беше / . поръчаха ги от Америката с мостра . Изкараха два сезона без да мръднат , но после сменяха целия прът защото беше "изяден" в допирните точки с тия тампони .
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Dundee

Някой, който е слагал тампони правени в България ще сподели ли как се държат след известно време каране? Някакви оплаквания? Големите на предните носачи са ми тръгнали да се цепят и обмислям варианти за смяна.

vladi tanev

аз лично винаги съм бил привърженик на спортното окачване или леко по твърдо но сега си върнах стандартното пружините и амортесйорите и колкото и невероятно да звучи това си е друга бира и возията си е возия абе кеф е или просто вече годинките си оказват влияние  :D и колата не е чак толкова мека или недържи спрямо твърдото окачване
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

К.Методиев

Аз съм с българските полиеританови тампони от пролетта за сега нямам никакви оплаквания от тях, смятам скоро да ги сваля за малко смазка, че от едната страна мих с обезмаслител носача и малко ги поотмих.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

momo76

Dundee

Цитат на: momo76 в 25 Септември 2013 16:07:21
А от къде си ги поръча
И мен ме интересува същото. Гледах на няколко места, но никъде няма готови (предварително изработени) за Мондео МК3. Вчера се свързах с http://steroid-x.com и казват че могат да направят, само им трябва носач. Та ако не се намери нещо вече готово, ще търся отнякъде носач.

vladi tanev

Между другото в Стара Загора има такива които изработват полиеританови тампони
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

К.Методиев

Точно пичовете от стероид Х ми ги правиха в Стара Загора, явно всички за тях говорим, та и аз им се обадих и ми казаха, че нямат изпратих им два носача и направо ми ги направиха и монтираха.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

bay_huy

Това са момчетата аз сега говора с едни пичпве и тука в София да почнат да ги прават мноо качествено работат виждал съм им некой неща е са страшни. Ако искаш мога да потам дали ще могат да ги направат по носача и за кви пари ще става въпрос. Мен ако питаш и ако ще славаляш носач и ще го пращаш слагай и двата не само задния

Dundee

Питай, ако обичаш. В София ще ми е доста по-удобно. Благодаря предварително.

Dundee

А случайно някой да има свален носач от Мондео Мк3, който да е непотребен за няколко дни? И да му се дава за малко за да ми направят по него тампони и после го връщам, разбира се с почерпка?

Dundee

В крайна сметка взех тези тампони. След два месеца на колата и 5 хил. км. не може да се прави заключение за здравина и издръжливост, но откъм ефект върху поведението на колата съм доволен. По-стегнато и приятно реагира на движенията с волана. Може да се каже че управлението става по-прецизно.

К.Методиев

Мойте са правени в Стара Загора на почти година са и около 15к км скоро свалих единия носач и ги разглобих за смазване все още са стегнати без видими износвания.