Мондеото на Alexi

Започната от Alexi, 18 Септември 2011 11:23:14

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Alexi

Да Ви представя мондеото си, Мк3 модел 06 , 2.2 тдци ,закупено от Мото Пфое , с пълна сервизна история ,аз съм втория му собственик .. ниво на оборудване Ghia предлагащо следните глезотийки като темпомат ,сензор за дъжд и светлина ,подгряване на предни,задни седалки ,огледала ,предно стъкло и пръскалки ,хром пакет ,затъмняващо се вътрешно огледало  ,външните огледала са ел. прибиращи се ,парктроник ,музиката е премиум ниво с чейнджър Сони 6 диска и коаксиални говорители .. но най голямата екстра за мен е двигателя който просто глези със смазваща тяга и доста бодро набира обороти ,тих и икономичен е благодарение на 6 степенната кутия.

Bobi

По принцип не харесвам бели кристални фарове на черни коли, но в този случай трябва да призная, че стоят уникално, особено в комбинация с халогените...

senatora

Това е КОЛАТА , която ще си купя,но комби!
Браво Колега!
Хубава ти е колицата!
Ако няма къде да отидеш,ела на себе си:)

tha22don

Брей, ще ме накараш да ида до кварталния магазин и аз да си напазарувам малко диодни светлини.
Колата е прекрасна и добре поддържана  (thup)

Иван Вълков

Снимки Снимки Снимки  >:D колега покажи този красавец след модчетата на светлините O:-)

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Иван Вълков

Уникално е станало. Супер снимки  (thup)

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Alexi

отдавна не съм писал в темата си .. акумулатора който купих есента се оказа че няма да се справя при -18 ( просто е малък за мотора ) и беше продаден скоропостижно ,а на негово място вече е Exide Premium 85Ah ,800A - балкан разлика ,много силен акумулатор ,мотора стартира уверено и спокойно при тия ниски температури .. подгревите на седалки предно стъкло огледала и пръскалки са неоценими в това време .. предстои ми обслужване за което имам накупени консумативи ,да видим кога ще се постопли да го направя ..

hotblooded

Странно че ти е заминал акумулатора... моя още е оригиналния, а са набори....

Alexi

аз го отървах без вода лятото ,моя не беше необслужваем .. долях му 800 грама вода .. но после вече не беше същия ..

hotblooded

Трябва да погледна моя, нямах проблеми на -14, но все пак.... щом са с обслужване.

Alexi

скоро имахме юбилейче :

(fri)

Vas

Супер  (thup) Още 6 пъти по толкова да навъртиш  ;)

Иван Вълков

Аз пък му пожелавам още една единица отпред без фрапантни ремонти  (fri).

п.п. ......и тогава да има и новото Мондео в гаража ;)
п.п. Да имаш 6-та скорост е супер...при мен на 5-та при тия обороти съм около 100  :-X

Alexi

стига бе 6 пъти по толкова :)) до тогава трябва да съм на най новото мондео качен :))

Alexi

мтакаа ,днес изправяхме и джантичка ,благодарение на чудесните ни пътища .. една снимчица с телефона на фона на цъфналата рапица :

Alexi

днес монтирах кората под мотора която скоро пристигна от УК .. пасна перфектно .. струва ми се ,че при движение с висока скорост в купето е една идея по тихо .. и една снимчица да подразня колегите с бензинови коли , среден разход за последните 2000 км :))

supertorr

Браво!
Пълниш ми душата с това отношение и грижа за Мондьо (fri)

Alexi

след като сложих кората реших да измия мотора и кечето на предния капак и смятам вече да стоят чисти с наличието на кора под мотора ,беше много прашно :

Pyrhel

Ааа! Докопал си се до капаците над амортисьорите!
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexi

amplified

Не се притеснявай, с кора, без кора... все става мазало вътре :)
В тая пустиния, в която живеем.
Пък може само моя да става, че постоянно съм по пясъците  :P

Alexi

дойде време да се похваля с новите бебчета след като минаха на леко освежаване :

Uploaded with ImageShack.us

Благодаря на Боби че ми показа обявата ,наистина бяха на безценица а и са прави като нови и без никакви ремонти и интервенции  ^-^ На колата вероятно ще се слагат чак пролетта обаче ,сезона е към края си няма смисъл да вземам нови гуми сега ..

Bobi

Честито, Алекси. Наистина изглеждат много добре и съм сигурен, че когато си погледнеш колата с тях ще забравиш за цената на гумите:)

petermitkov

Честито и от мене! Като нови са.
sapienti sat

hotblooded

Честито, няма начин да не стоят добре. Само остава въпросителната - какъв ще е комфорта на возене по нашите пътища с тях, че край вас пътищата не се от най-добрите.

Dmitarcho

Юху, честито за придобивката ;) Мещеше 17-ки :) взе си 18-ки :P :P :P Дано дълго време останат в същия перфектен вид, че найстина нашите пътища .... ;)
Честито още веднъж  (fri) (fri) (fri)
Ръца Пръца

Alexi

Цитат на: Alexi в 31 Юли 2012 15:33:50
На колата вероятно ще се слагат чак пролетта обаче ,сезона е към края си няма смисъл да вземам нови гуми сега ..

тука каква глупост съм написал .. вече мисля за гуми не мога и 1 седмица да издържа да не говорим до другата пролет .. :)

momo76

Точно това си помислих и аз  :))
Аз нови дъвки да си купя и не мирясвам докато не ги отворя.

didon80

Виждам че добре се грижиш за монди. Похвално....
А гумите за 18-ките 225/40/18 ли ще бъдат?
(fri)

Alexi

спрях се на 45 височина ,40 е прекалено ниско за нашите пътища ,а и такива мога да взема доста изгодно .. ето ги и тях :

Uploaded with ImageShack.us