Мондеото на Alexi

Започната от Alexi, 18 Септември 2011 11:23:14

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Alexi

това е прахоляк от Синеморец ,не остана време да я измия :)) че и преваля като минавах през Бургас на връщане ..

Alexi

малко старичка снимка ,бях я загубил из диска 8)

ihovahi

Алекси... и теб те пари главата... дано не си карал в насрещтното на магистралата  :D :D :D
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Alexi

то ако някой кара със 120-130 в тоя момент ,все едно е спрял на платното  .. за това избягвам да карам продължително с повече от 160 да не говорим за дупките и бабуните ..

Dmitarcho

Ръца Пръца

Alexi

смених си амортисьорчетата на предния капак .. огромна разлика ,моите бяха доста омекнали и понякога пропадаше ,а дори с 1 от новите стои стабилно

Alexi

от днес сме с летните гуми ,бях забравил как лепне за пътя с 18ките :)

ihovahi

А някоя актуална снимка на мондеото няма ли да качиш?!

Alexi

Dmitarcho

Така на тротоара ли се спира ... :D Веднъж не го видях мръсно това Мондео .. ей ;) Браво :P
Ръца Пръца

Alexi

ко рече  :D сефте го мия от септември и сега след 3 дена не му личи изобщо .. а за тротоара - много сме дълги .. паркинга е за коли до 4 метра  ^-^

Dmitarcho

Абе и до Габрово като идва ... си дойде чисто Мондеото .. ще си спирал да го чистиш по пътя ;) Няма да скромничиш сега
Ръца Пръца

ihovahi

Аз на живо, чисто това мондео не съм го виждал  :D :D :D Само на снимки го показва мискининът!!!

Alexi

от кога не съм писал тука :)) по някое време опреснихме малко външния вид - боя на 5 детайла с драскотини и други щетички + цялостно полиране ,смея да кажа че стана като нова .. не съм я снимал ,изрових тая снимка от лятото

грижи няма с машината ,то и малко я карам напоследък .. даже се замислям да я продам ама кой ли ще я вземе ..

ihovahi

Алекси и ти ли ще напуснеш марката ??? Ааа нещо става тук. Иначе честито за боята. Тамън ще й вдигнеш цената  ;D

Alexi

разчистих малко темата ,доста от снимките не се виждат и ги нямам тоя imageshack e много зле  (omg)

Иван Вълков

Уникална машина и уникален собственик. Според мен от тая кола е по - добра само чисто новата! Трудно се намира читава колица вече да знаеш.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Alexi

началото на лятото обслужих климатика и сега охлажда както трябва ( фреона беше понамалял ) .. последното пътуване към сбирката ми даде среден разход 5.7 с климатик ,малко багаж ,динамично каране при изпреварване 140 но предимно 110 ,както и малко тест драйв имаше там ,сигурно заминаха 1-2 литра за 10 км :))

SICKandPROUD

Заминаха 1 или 2 литра, но си струваше. Тази кола малко ми повлия на гледната точка дизел - бензин. Много голяма динамика, с тея 18-ки е като залепнала на пътя. Един или 2 пъти натисках педалите на пасажерското място, но нямаше резултат  (rofl)

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

Alexi

vasko123_4

Алекси, колата е уникална. Тя е от края на времето когато са правили колите както трябва, сегашните автомобили имат само оптика. Със здраве да си я караш и много дълго още да и се радвате! Последната снимка е уникална.

ihovahi

От всички снимки, които видях на колата от този път (Трансфарагаш) тази е най-яката. Браво Alexi твоето МК3 няма аналог (fri)

Septerra

Чудна машинка, стои чудесно на този път. :)

Alexi

на фона на Черната църква в Брашов :)

Иван Вълков

Абе на хубава кола пейзажа не е от значение....то това като се замисля и за жена важи.  Алекси продъжавай да си поддържаш все така колата, трудно се намира подобна.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Alexi

дойде време за първи ремонт по окачването - предни биалетки ...също и ново масълце

Alexi

хладничко сутринта ,но се наложи да пътувам  :D

Alexi

а ето и как стартирахме .. "само" -11 ,на слънце .. като потеглих докато изляза извън града падна на -17

Иван Вълков

Нещо и моята завъртя вяло тая сутрин като твоята. Набедих батерията ама като го качих на зарядното за няма и 3 часа беше готов. Май се дължи на 6-те литра масло в картера.

П.п. Абе Алекси какво изпищя сякаш няма нафта? При мен зумера се чува само за индикация че съм на резерва.

Alexi

а ,той моя акумулатор си беше паднал аз не съм я карал от както падна снега преди десетина дена и както е постоянно под нулата нормално да е поумрял а и не е първа младост на 4г е вече но се държи .. зумера е за снежинката