Да изтъркаме по някоя гума... И след това разбира се... Бира, скара

Започната от deshi, 12 Април 2013 22:26:57

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

deshi

Та снощи си говорихме с бай Владо скорпа ... на тая тема ... на 28 април си идвам малко да се позанимавам с колата
и решихме да направим едно каране  ... после последвано  от бира скара мероприятие на сервиза ... така и така барбекюто е голямо ... пригодно е за да обслужи много хора ...
та предложението ми е следното
нека забравим темата с сликовете и поканим отбора на предното и да решим въпроса на по бира и ребърца на дървени въглища нали сме клуб трябва да регистрираме клубна дейност ...
сигурен съм че ще намерим решение ... така че всички да  са доволни ...
всички които имат желание да присъстват са поканени и са добре дошли не визирам само отборите а абсолютно всички които са членове на форума ...
присъствието на двамата капитани  и  Пърхела(човека виновен да имаме клуб ) мисля че  е задължително
моето предложение за дата е 3 Май

Грозен си кат` OHC  .....

Pyrhel

Честно казано ще съм близо - в едно село до Хасково и ще строим къща, надявам се да успея да се измъкна за 1 ден :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

deshi

на карането вероятно ще имаме и малко професионални уроци по лъзгане  от един ... жокер от една друга марка

amplified

deshi

може да  пътуваш за бургас 3 дена ако искаш... две ръце няма да  са ми излишни в подготовката на скрапа :)

amplified

Аз още лангъркам отвертката дето ти откраднах... ако знаеш каква хубава работа върши  (hrn)

Alexander

"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

deshi

amplified

deshi

Aaaaaaaaaaaaa  са се сетих ... миналия път се чудих защо ми няма - отвертаката :)

Pyrhel

На 3ти ще се снима тийзър за СЪБОР 2013 - трябва ни масовост! 3 май, Стара Загора!

Dmitarcho

Има ли възможност,това да се измести 1-2 дни по-рано ? Борко спомена,че на 1-ви ще пътува за Бургас,а аз на 2-ри или 3-ти пътувам за Варна. Ако е възможно за 2-ри... ще прескоча за масовка :P
Разбира се, само питам,като не ангажирам никого. Както е удобно на булшинството.
Ръца Пръца

ffmk1l

На четвърти хващаме пътя семейно из балканите, за мен 3-ти е много удобна дата.
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

deshi

Ами вариант за  по рано няма понеже трябва да  си подготвя колата за  тези 2-3 дни... щото мисля и аз  да участвам в трейлъра

Dmitarcho

;) Няма проблеми ;) Ще гледаме от далеч какви ще ги надробите ;) Весело изкарване ;) И да не пълните багажниците с бири и пържоли :D
Ръца Пръца

toretosz

Супер и аз ще дойда да погледам.  (race)  Тъй като за съжаление няма да съм готов за каране до тогава.
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

deshi

Цанко апартамента ти е готов и не виждам извинителна причина да продължаваш да караш печката имаш цяла седмица дотогава

toretosz

О Гецка ако питаш мен от 5 месеца съм на сухо(не съм карал) както казвам само да я сглобя и ще я счУпа ама тоя път нещата искам да ги поизпипам да не да я укотя или да скъсам задния мост.Ще гледам доколкото е възможно нещата да са както трябва.Ундормите ще бъдат сведени до минимум.Пък когато стане.Просто мотора не е каран повече от година иска си леко да я покарам да я усетя някви ядове преди да я мачкам.
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

emkata

От 1.05 до 6.05 съм във Велинград, а и колата все още е в бокса. Пожелавам Ви приятно изкарване!

Alexi

uli

amplified

Сгрешена е датата.
За събирането в Стара Загора на 3ти МАЙ се отнася мейла.
Съборът си е на 6 7 септември

tropper

6-ти или 7-ми септември  :))
Тука стана голяма мешавица с датите  :))

Аз ще се опитам да дойда в СтЗ като зрител. Мойта кола е пенсионерска за такива изпълнения :P
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

vladi tanev

чак пък пенсионерска,но нищо не пречи да участваш във клипа-тийзъра все пак това е и другата идея за събирането
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

hotblooded

Аз на 3ти пътувам Видин-Бургас - ще мина през Ст.Загора - но кога точно - няма как да знам още. Ако не е минала "галимацията" ще се включа

tropper

Цитат на: vladi tanev в 24 Април 2013 10:19:01
чак пък пенсионерска,но нищо не пречи да участваш във клипа-тийзъра все пак това е и другата идея за събирането
Не искам да напъвам автоматика, че казват че кутията издържала по-малко въртящ момент, отколкото дава двигателя :D
Нищо, ще ме снимате на 15 кадъра в секунда и после ще редактираме видеото да върви на 30FPS :D - така ще изглежда, че ускорявам двойно по-бързо  :))
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

Pyrhel

Ех, объркал съм месеца (omg)
Гео, можеш ли да драснеш някакъв ориентировъчен план/часове - да ги има в темата, за да знаят хората? И ако ще идват - къде да се събираме в Стара Загора.

pantata

deshi

Срещата е 10:00 на сервиза ... ще постна скоро GPS Координати .... пием кафе и се събираме до 11:00 след това отиваме да караме на летището ...и да снимаме трейлър ... след това почваме банкетната част .... който когато може да  идва тел ми е 0887 24 37 47  Който не му изнася часа просто да звъни и ще разбере къде сме и ще се намерим ...
Владо и Виктор предлагам също да дадат телефони  за  да сме комплектни ...

Виктор Велев