Да изтъркаме по някоя гума... И след това разбира се... Бира, скара

Започната от deshi, 12 Април 2013 22:26:57

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vladi tanev

SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

deshi

Хмммм нека да поясниим пак ... това не  е събор а сбирка ... ня която всички са поканени ... събора е на 7 Септември ... идеята на тази сбирка е да се съберем след зимната пауза  и да поразкършим старите кочини ... или новите ... кой за каквото му стигат възможностите ... никой не  е длъжен да кара ... а и трудно ше искарате мен и владо и виктор от плаца .... та на клипа ще има и кадри на всички които ще дойдат ... понеже товa  ще  е трейлър за събора , a не просто клип4е в което няколко скрапа се въртят в кръг , принципно май ще има и вариант за драг ... предполагам мероприятието ще продължи цял ден ...

а и да не забравяме факта че може би ще има и клубен повод за поливане :)и то голям
но по този въпрос след няколко дни :)
Грозен си кат` OHC  .....

Danchev

How about a magic trick?

pantata

Снимките на летището ли ще започват или още от сервиза?

ПП: В този сервиз съм сменял свещи веднъж преди мнооого години :)

deshi

Alexi

бях се приготвил да идвам ,но се оказа че ще работим на 3ти  :-[

tropper

Вероятно ще имаме за попълнение и една старозагорска Пума, ако й е платена гражданската  :))
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

Pyrhel

Да събирам четници по маршрута към Стара Загора? Около Кърджали, Хасково, Димитровград и да пърпорим заедно?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

hotblooded

Аз ще идвам, но ще ви намеря направо на летището. Едва ли ще успея да дойда преди 11.

pantata

Аз още не знам за 10 или 11, но ще дойда със сигурност от Димитровград! Но няма да имам много време и ще постоя макс до 13ч.

x1l0n

Имаме ли организирано групово тръгване от София до сбирката?
FF /fast.fords/

hotblooded

А тръгвам около 8:00 от Видин, не знам кога ще стигна СтЗ.... Ако те засека някъде по АМ тракия ще свиркам

Pyrhel

Утре рано-рано паля. Име на улица има ли някакво, че през телефона докато ми зареди линка на Ники и ще съм пристигнал вече :))

slavov92

Pyrhel

Ида! Даже и снимачката си взех (някои капацитет да не си помисли за жена... Коли и собствени жени - НЕ! :))

Alexi

hotblooded

Нямаше фотографи, аз направих няколко клипчета, ама още не съм "издоил" фотото

x1l0n

Добра сбирка! :) Друго си е да се видиш с приятни муцуни  ^-^
FF /fast.fords/

Pyrhel

Пристигнах в Стара Загора в 9 сутринта... Тръгнах си в 2 (и нещо?) сутринта... На следващия ден... Така се прави среща, който не дойде - доста изпусна. Че и 3 подаръка имам... За жалост не направих и 1 снимка, разчитаме на Иво и Мишо :D

hotblooded

ffmk1l

Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

hotblooded

DSCF6820

DSCF6821

А тук двама фордаджии решиха че пеша ще са по бързи  (rofl)
DSCF6819

SICKandPROUD

Браво, като гледам бая сте се позабавлявали,ще чакаме готов и обработен материал за тийзър да гледаме.

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

deshi

Най важното е че вече дадохме отпор на дънерджиите , въпреки ,че и те са наши хора... А случайно някой да има дриф клипове

hotblooded

Имам още некачени, но аз записвах гонките накрая нямаше дрифтове... даже докато се чудех дали да се пробвам с някои дойде време за скарата и бирата

Pyrhel

deshi

Последния път с тебе и дънера владо почна след вас ... И си викам дано се сети че спирачките станаха малки.....анатоли ... С тебе трябва да се пробваме на събора ... С новия диф мисля че ще оправя старта ...  И си мисля че с новото окачване ... Скрапа ще. Е голям киселяк на батъла...

Pyrhel

Мммдааа, ще е интересно! Новия диф ще го намрази конкуренцията...

toretosz

Аз да добявя че беше яко може би малко от към организация има какво да се доизпипа.Иначе е  хубаво да се виждаме по често хората зад никовете......Може освен националната среща да си направим като традиция и 2 малки една преди и една след събора.И големи благодарности на hotblooded който беше изолиран сам в другия край на пистата за видео материал.
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

hotblooded