Промо оферти

Започната от Pyrhel, 07 Април 2013 22:01:53

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Pyrhel

Хайде в тази тема да пишем откъде можем да намажем някоя промоцийка :))

Започвам с първата - в Бриколаж има промо на WD-40 350ml за 9.99
✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

valeri1972

escobar

http://www.proomo.info/

Тук поддържат актуалните каталози с промоции.

moni74

Цитат на: valeri1972 в 12 Април 2013 08:21:06
Хайде колеги-ТРЕСКА.....
(thup)

Изпратих баща ми за 2 хладилника, 2 телевизора и 3 микровълнови - всичко читаво в Бургас вече е изкупено! Отделно баща ми каза, че било доста "пренаселено" :)

----------------------------

valeri1972

Цитат на: moni74 в 12 Април 2013 17:37:12
Изпратих баща ми за 2 хладилника, 2 телевизора и 3 микровълнови - всичко читаво в Бургас вече е изкупено! Отделно баща ми каза, че било доста "пренаселено" :)
Резервирай по интернет и поискай доставка в Бургас (bi).....все пак божа работа 8)

moni74

А, не - искам да го видя и пипна, на място :) Техника не искам по нета, щото ако нещо изкочи при получаването ще ме карат да се занимавам по сервизи.
Хладилници взехме от "Зора" - там също 3 дни има намаления и няма блъсканици. Утре ще ходя да избера микровълновите и телевизорите.
А в Техномаркет имаше някакви "уникални" LCD-та Самсунг - сигурно 2-ро или 3-то поколение... Не си знаят годините по складове.

Alexi

е то тая промоция всъщност е предимно разчистване на мостри и стари модели които инак нямат продаване .. и миналата година беше така ,но има и някои смислени неща ( които се изкупуват до около 10 часа на първия ден )

moni74

Цитат на: Alexi в 12 Април 2013 17:53:53
... ( които се изкупуват до около 10 часа на първия ден )...

Това е истината, читавото изчезна рано-рано.

whaaazp

Tapatalk е безплатен за няколко дни в Apple App Store !

https://twitter.com/tapatalk/status/346129892137639937 ;)

TourneoRS

В Петък на 07. 02.2014 , в Метро ще има промоция на масло Мобил 10W40 4 л туба за 36 лв .
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

moni74

В Метро от 13 до 26.02 ще има супер промоция 1+1! Плащаш една метро единица, получаваш две!
Но не важи за всички продукти :)
Има добавка за дизел на REDEX 2х500мл за 21лв с ДДС. Цената идва супер, като се има предвид че разфасовката е от голямата. За справка Кастрола е 250мл и струва към 17-18лв.

Ще има и обикновен антифриз концентрат на -60 градуса Fairline 2х4л за 16,79лв с ДДС!

Chr81

Също в Метро също от утре 13.02.2014 за следващите 2 седмици има промоция 1+1 на цената на 1 и за смазка WD-40 420милилитра. Цената е много изгодна според мен - нещо около 12,99лв май беше.

amplified

към 17лв с ДДС е цената на WD-то в метро промоцията

moni74

Да, но са големите опаковки.

Pyrhel

От понеделник в Лидл има за 30 кинта динамометричен ключ 28-210 Nm. Вероятно някой ментак, ама поне не е от ония глупости със скалата като кантар :D
Линк

К.Методиев

Взех от тези ключове, проверих го с друг качествен ключ ие верен, за парите си е супер.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Pyrhel

Супер, благодаря! Подсети ме, че бях забравил да мина. :)

emkata

Дано да се вредиш, в Харманли са изкупени и си останах с празни ръце.

Pyrhel

Вредих се, грабнах :)

Dmitarcho

ЦитатБезплатни привилегии от Ford
На лоялните си клиенти предлагаме да се възползват, напълно безплатно, от две нови услуги в портфолиото ни:

Смяна на емблемите, които с течение на времето и под влияние на атмосферните условия е възможно да са избледнели
24-часова пътна помощ за автомобили на възраст над 2 години от датата на първа регистрация

Подробности

Какво ще рече "лоялни клиенти" ?!? Да съм си закупил от тях автомобила ?
Ръца Пръца

Alexi

опаа ,ще ходя за нови емблеми и без това мислех да сменям поне предната :)

Drake

Цитат на: Dmitarcho в 24 Март 2014 18:11:58
Подробности

Какво ще рече "лоялни клиенти" ?!? Да съм си закупил от тях автомобила ?
В детайлите за офертата за пътна помощ пише
ЦитатПрограмата за пътна помощ "Ford Assistance" е предназначена да гарантира спокойствието на потребителите на автомобили Ford. Тази програма предоставя помощ в случай на повреда по време на заводската гаранция, която е две години. Програмата е приложима за всички нови пътнически автомобили Ford и търговските автомобили на Ford за период от две години от първоначалната регистрация. Тя се отнася до автомобила и може да се използва от всеки, който управлява Вашия автомобил с Ваше позволение.
Източник
Т.е., предлагат пътна помощ само за коли до 2 години

supertorr

Има описание и за коли над 2 години извън гаранция, но и там има доста неясноти. Трябва да се пита директно в МП

Nebhotep

Днес звъннах в Мото Пфое Люлин за да питам дали тази оферта важи за Фордове , които не са купени от тях. Офертата важи за всички. Налазвай народе!  ^-^  ;D
Смяната става с предварително записване по телефона в съответното представителство!

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

Dmitarcho

Супер, остава и самите емблеми да са качествени ;)
Ръца Пръца

ihovahi

Дали промоцията за смяна на емблемите все още е валидна?! Гледам, че вече има представителство в Смоля, та ако все още е валидна офертата да ида да ми ги подменят.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

mirohristov

До края на годината е.
Така знам, но да не е свършила предсрочно в Смолян - незнам.
:))
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

ihovahi

Много благодаря Бай Миро. Ще звънна утре да ги попитам  ;D
Който фôрка "майстор" си нахôда!

escobar

Концентрат -60, 5 литра, немски - 8.99 лева в Била

1:1 - до минус 20
1:2 - до минус 10

Според мен си струва.

Pyrhel

В МП промото за емблемите важи ли още, за да намажа за "новата" кошарка