нЪ Байо ST-то

Започната от bay_huy, 07 Април 2013 01:58:39

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bay_huy

Кана се да пусна тема от има няма 6 месеца и май май момента настъпи ама не май а април  :-* ;D. Тъ аз съм Марто родом от София карам едно MK2 ST 09' от което съм адски доволен  (clap) (jgrn). Колата е STOCK като цяло има един Stage 1 на ECU-то и би трябвало да е в порядъка на 265-280 катъра. Имам некви идейки за нея и като и дойде времето ще я закарам на dyno за да се види точно колко е и от каде се почва реално.  Ето Ви и малко снимки ако някой нещо го интересува може да пита на корем  :-*

Bobi

Машала, Марто :) ! Брутален бик имаш, да си го караш със здраве!

Pyrhel

Еее, най-после да я видим Бай Хуевото ST и в дневника :)) А добре дошъл! И си много лош, да знаеш, от кога те ръчкам за тема тука... Ама си и лош за това, че се гаври на писта Междени с белия турбо Проуб! :))
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

bay_huy

Мерсаж Бобка карам го колкото може и като не може още повече  (rofl). А за белият лебед много съжелявам не исках да става така!! ПУБЛИЧНО "ОБЕЩАВАМ", ЧЕ НА 7.9 НЯМА ДА СЕ ПОВТОРИ  ;D. Ще съм край на колоната  (pnga) (dwo)

Dmitarcho

ДА не си станал рекламно лице на SubWay :D Не вярвам от него да си порасъл толкова :) Уникално Фокусче :D ДАно да стане както искаш за Септември ... че да се повозя малко :P
Ръца Пръца

moni74

Ако нямах две малки деца, то вместо Мондео комби щеше да ми се иска да карам подобен Фокус :)

----------------------------

ceco.deyanov

Уникална кола. Браво.
Да си я караш с удоволствие.
Надявам се да я видя на 7 септември

bay_huy

Цитат на: moni74 в 07 Април 2013 09:21:46
Ако нямах две малки деца, то вместо Мондео комби щеше да ми се иска да карам подобен Фокус :)

Да ти кажа става си и за семейна кола със сигурност не сабира толкова багаж колкото комбитУ, но си върши работа.

6 чифта ски, 4 сака, 2 раници и няколко по малки чантички ама тях няма да ги броиме  ;D, но колата става двуместна  ::)

Цитат на: ceco.deyanov в 07 Април 2013 09:30:41
Уникална кола. Браво.
Да си я караш с удоволствие.
Надявам се да я видя на 7 септември

Живи и здрави ще сме там на 7-ми ако не ни мине котка път няма да сме в тоя вид  (koo) (race)

Alexi

е ,накани се да пуснеш тема браво ,а колата е уникална .. тоя път ще повозиш :)

ForeverFord

Ехеееее,жестока колааа имашшш  (bow) (bow) (bow) няма какво повеча да кажем освен ST
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Vas

Невероятен Фокус! А и цвета е уникален  (thup)

whaaazp

Пфф СТ... 8) Супер е!

amplified

O, Марто!
Дай някоя снимка по-близко на лепенките, че много готино!

ihovahi

Еее немога да повярвам Мартооо :) Пусна я колата и във форума, не само по пътищата :)

Така така... колата е уникална а задкормилното устройство не го слуша главата...

Да Ви покара по нашите пътища със завои и ако имате къдрици ще ги изправите... ама ако пък имате права коса... ще се накъдри :) ама ако пък нямате... няма да Ви порасне !!!  8)

Айде байчо и като дойдеш насам да ми се обадиш, че иначе (batter)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

moni74

Цитат на: bay_huy в 07 Април 2013 10:47:31
Да ти кажа става си и за семейна кола със сигурност не сабира толкова багаж колкото комбитУ, но си върши работа.

Имал съм хечбек, само че двуврато Рено 19 и знам колко събират :)

----------------------------

bay_huy

Цитат на: amplified в 07 Април 2013 13:48:48
O, Марто!
Дай някоя снимка по-близко на лепенките, че много готино!

Само тая намерих в архива  ::) ама аз ги променях няколко пъти задните даже ги разлепях 3 пъти и цялостно ги сенях докато не и харесаха но не мога да намера снимките каде са. Ако нещо конкретно те интересува ASK  :D

deshi

Брат мойте  почнаха да се разлепят ... можеш ли да поръчаш няколко листа пак ?
Грозен си кат` OHC  .....

Виктор Велев

Фокусника е уникален имах удоволствието да се повозя в него на събора и направo ми скри топката тва чудо много върви !!!   :))

vasko_ah

Аааааа страшно е ST-то еваларката!  (clap) (fe) (clap)

P.Kostadinov

Винаги оставам без думи като видя точно това оранжево СТ .. във Варна го има същото и просто трудно отделям очи от него.
Стикер-бомб - а стои много добре.Аз също се замислям,но още не съм открил начина по който мога да се сдобия с лепенките.
И още веднъж - евала за количката ,просто е върха :)))))
Карай толкова бързо,колкото бързо би могъл да спреш !

bay_huy

Цитат на: P.Kostadinov в 11 Април 2013 13:23:02
Винаги оставам без думи като видя точно това оранжево СТ .. във Варна го има същото и просто трудно отделям очи от него.
Стикер-бомб - а стои много добре.Аз също се замислям,но още не съм открил начина по който мога да се сдобия с лепенките.
И още веднъж - евала за количката ,просто е върха :)))))

Мерси за колицата. За стикерите имаш няколко варианта.
1. Избораш си лога от нета с по-висока резолюция и ги сладаш в word примерно и го даваш да ти го принтират ама някаде кадето принтват фолиа. Като ти ги извадат си ги режеш с ножица и почваш да лепиш
2. Пак избираш логата но си ги редиш на photoshop или coreldrow за да е готово всичко и да не ти се нашага да режеш толкова. Ако ще лепиш големи площи тва е по дпбрият вариант а с малките дето си рязал можеш да пълниш дупки и празнотии.
3. Намираш готови от някаде и пак лепиш
В общи линии това е схемата за бомба. Ако ти трябва нещо можеш да питаш на корем с каквото мога съм насреща

P.Kostadinov

Мерси колега,ще умувам тия дни за бомба.Имам известни забележки :)

bay_huy

забележки относно кое?

ihovahi

Марто и аз имам забележки към теб хахаха много тренираш!!!  (nut)

bay_huy

Цитат на: ihovahi в 11 Април 2013 15:13:40
Марто и аз имам забележки към теб хахаха много тренираш!!!  (nut)

кел файда  :)) и да тренирам и да не пак съм си солета  :'(

ihovahi

Айде като дойдеш насам ще ти покажа как се тренира (ако мога и бой да ти метна хахаха) ама тренировки за 100 кг хахаха

Bobi

Марто, гледай какво има тук за твоето бебче :) - Link

Alexi

тия добавят поне 10-15 коня :)

bay_huy

Цитат на: Bobi в 12 Април 2013 20:12:34
Марто, гледай какво има тук за твоето бебче :) - Link

Аз ще сменям всички пътища защото са много малки като диаметър. А тия ще ги следа ако не се качат много ще ги купа и ще почерпа  :-*

P.Kostadinov

Цитат на: bay_huy в 11 Април 2013 14:48:42
забележки относно кое?

Имах впредвид за себе си  :D  ,та нали затова ще използвам бомб-а