Въпрос за таблет

Започната от TourneoRS, 06 Март 2013 22:40:35

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Lucy

Аз го поръчах на 20-ти вечерта и вчера ми пуснаха смс, че днес ще си го получа.
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

TourneoRS

Имам проблем , Вайпъра не тръгва  (bop) . Инсталирах го , до  момента с активацията с телефонният номер .
   ... и умре ...  (help)

ПП става дума за таблет с ВиФи , активирам го с моя личен номер от обикновен телефон без интернет или подобни екстри .
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

TourneoRS

И сам да си отговоря ..
номерът трябва да започва с 00359  ,а не както го дава шаблонът на таблета +359 ...
тъй де оправих се ... ще има чака рака утре на работа  (hrn)

Lucy

Ако получиш смс на телефона с код и въведеш кода във Вайбъра на таблета на телефона ти се прецаква вайбъра. Пробвано. Но ще измисля как да го излъжа и като успея ще пиша.
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

TourneoRS

На мен телефонът ми трябваше само за активация , само че въвеждам номера в таблета и чакам от умрял писмо .  На 15 ия  път загрях че нещо не е наред , и  се разрових из нета . Случайно попаднах на същия проблем и предложение за решението му  ^-^

Lucy

Може ли да пуснеш линк да погледна? Благодаря предварително!

Dmitarcho

Аз като слагах Вайбъра, като ми иска да пиша номера ми излезнаха 2 полета, 1-вото за страната в която съм (+359) и 2-ро за номера на телефон, там писах моя мобилен телефон, без нулата отпред, и нямах проблеми ;) Това като слагах Вайбъра на телефона, не съм фен на таблети и лаптопи - и нямам такива джаджи ;)
Ръца Пръца

Lucy

На телефона е така. Но ако имаш вече свален и активиран вайбър на телефона и се опиташ да направиш същото на таблет след това, настройките на телефона отиват подяволите. А това с въвеждането на номера зависи от версията на приложението или дали не се използва някое алтернативно.

Pyrhel

Че за вайбър има ли друг клиент, освен вайбърския? Не съм ровил какъв му е протокола на Вайбъра, ще е супер, ако може да се закачи с др. Клиент, че техния вече е ужасен :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Lucy

Попринцип в Play Store-а има няколко аналогични приложения и работят на същия принцип. Все още не съм екпериментирала, но тези дни мисля да направя точно това.

TourneoRS

Цитат на: SayNothing в 06 Юни 2014 00:03:54
Може ли да пуснеш линк да погледна? Благодаря предварително!

мнение 265
http://www.androidbg.com/forum/topic25953-problem-s-viber-p11.html

Lucy

Много ти благодаря!