Скорпиона на Виктор

Започната от viksata, 17 Септември 2011 19:39:33

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

К.Методиев

Колега справил си се прекрасно с колата, трябва да ги срещнем пак някой ден, а перките са от мондео. :)

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

tropper

От Мондео МК1 дизел трябва да са, ако са същите за които си мисля :)
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

Радко

Освен че са по-голями трябва да са и по-безшумни от перките на ДоХаЦе-то ми се струва  ::)

viksata

He is on the road again ^-^

и си има талисманче  :D

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

BIGFORDFAN

Мога да потвърдя от снощи, ''шестака'' боботи много приятно, а луксът и качеството на тази кола винаги ще си останат еталон за мен. Дано имате още много приятни моменти двамата!

Marlboro

Много ми е мерак да го видя. Марто земи и мен другия път  ^-^
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Bobi

Евала, Викторе! Звярът отново е на пътя да наказва непослушните.  >:D

Иван Вълков

...и сега само гасс до ламарината  (race) (race)

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

BIGFORDFAN

Цитат на: Marlboro Classic в 21 Ноември 2012 22:21:12
Много ми е мерак да го видя. Марто земи и мен другия път  ^-^
Нямаш грижи, ние със Светльо всяка седмица прескачаме до Перник на по кафе, сигурно на Вики вече му писва от нас. Иначе сме се радвали като малки деца в самолет със Светльо снощи, тая задната ел. седалка е ненормална просто.

Светльо

Това спокойно може да се сравни с на Тато чайката.... лукс и как реди цилиндрите 6-ка  ^-^ Просто кола направена с ацки много мерак евала Вики, все така да продължаваш да се грижиш за нея  ^-^

yanev

Не, не не...Ти си просто си нечовек, поздравления за всичкия труд който си вложил в колата, със сигурност ще си заслужава !

П.С. зареждачката за газта ти е като при мен, много удобно е там, не режеш калници,брони и т.н. !

viksata

Ооо Ванка ти ли си ?

А добре дошъл, да аз отдавна не съм писал в Сиера форума  :))

Прави една темичка за бялата стрела, какво стана сглоби ли я?

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

SICKandPROUD

Невероятен ентусиазъм, отне ми малко по- малко от час да изчета цялата тема, но го направих с голям интерес и удоволствие.
Колата наистина е попаднала на собственик, пожелавам ти още хиляди приятни моменти с Скорпиото.  (race)  (buddies)

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

viksata

Тъй като не мога да се похваля с нищо ново  ::) ....ще споделя едни стари снимки на старото 2.0 който мисля не съм качвал никаде (hrn)

^-^

Светльо

Виктор Велев

Наистина много красива кола...

BIGFORDFAN

Знам че тази кола ти е била най-присърце, но не намирам разлика от 2.9, просто са почти еднакви... иначе както винаги снимките са много добри, връщат ме назад във времето когато един съсед имаше такова Скорпио и не спирах да го гледам от балкона...

viksata

Ремонт на джантите ... много трудоемък процес  :-[

Махам лака от борда на джантата че се е надигнал не места, ще има нов лак на борда и боя на останалото..

Качих ги малко на карусел да сваля наранените места от бордюри, и стана супер  (happy)

Като ги направя още снимки  8)

scorpion4o

супер са!Много харесвам този тип джанти (beer)

deshi

Адския ... май те мързи да търкаш (bow)
Грозен си кат` OHC  .....

viksata

Цитат на: deshi в 05 Април 2013 19:28:53
Адския ... май те мързи да търкаш (bow)

Търкам с шкурка та и ми писна (sd)

за една седмица 2 джанти съм махнал лака :'(

viksata

Bobi

Сам ли ги прави?  ??? Станали са брутални!!!  (bow)

viksata

Да правя го вече втори месец,но и не си давам зор много

Има забележки но ми харесва как стана  ^-^

viksata

Почнах по малко да я подготвям колата за сбирката 8)

Лаиснйчка на която се монтира ....

Пробен монтаж на праговете  ^-^

ihovahi

Супер супер. Много ми хареса как си направил джантите. Браво.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

viksata

Преди....

Сега.....

превръщаме се в slipper за малко :)

Чудя се да ли да не лепна едно 1.8 CL от зади  :D

И изгорелия таван почнах да оправям........

hitrata_lisi4ka

Лепни едно 1,4 направо! :D
Искам нещо русо, може и метла!

deshi

2.3 D мисля че  е най добрия вариант :)
Грозен си кат` OHC  .....

viksata

Още малко от вчера......