Скорпиона на Виктор

Започната от viksata, 17 Септември 2011 19:39:33

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

viksata

Снимки на ремонта на вратите преди боя......

Това са новите ми стари задни спирачки от Мондео МК3 .За да станат на главината на Скорпа се взима 5 мм от конзолата на апарата...

новите тръби за климатика най после има всичко и ще го пробвам ^-^

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Светльо

Пернишката секта, хич не ви слуша главата, действане за норми, Кристиян сменя двигател за 1 ден, ти скорпа го оперираш за броени дни целия просто сте истински форд маняци. А и определено не знаете що е това сервиз където правят коли!  :D

scorpion4o

Bobi

Тази кола такива грижи не е виждала и в завода сигурно! Викторе, ти не си човек!  (bow)

deshi

Мда браво , кефя се почнаха и скорпиота да  се правят ... супер  е
Грозен си кат` OHC  .....

viksata

Ето го момчето ......дано стигна до 7 ми  (thup)

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

deshi

Като каза че ще го боядисваш за събора, мислех че  е  на шега работата
Грозен си кат` OHC  .....

viksata

Цитат на: deshi в 21 Август 2013 20:34:12
Като каза че ще го боядисваш за събора, мислех че  е  на шега работата

Писна ми да я правя на парче, стана шарена.. ето и 2 от джантите 'обути'...............:)

ffmk1l

Не е истина как ти идва отръки тая работа... Да ти пратя и моите джанти да ги пръснеш ли? (rofl) Евала, чакаме го на седми.
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

whaaazp

pff джантите са като нови...  ??? Като разглеждах темата ти за Пунтото се чудих защо не направиш и Скорпиото... Сигурен съм, че ще стане перфектно... ^-^ 

К.Методиев

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Светльо

Браво, това е да си маняк и на улицата тунингариш! А какъв ще е цвета?  ^-^

viksata

sierrata

Евала за старанията които полагаш, със сигурност ще стане чудна колата
Only cosworth is my God

Marlboro

Браво Викторе. Много ще се радвам да го видя оправени и боядисано, без да е зарито в сняг до средата, като миналия път.  :))
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Bobi

Предлагам да пратим темите за Пунтото и Скорпиото до заводите на Форд и Фиат. Убеден съм, че ще ти подарят нещо!

Marlboro

Ще му подарят нещо, да го ремонтира и после да им го върне...
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

viksata

Светльо

Аааа искам снимки на боята! Направил си я бравоооо!!  (wdo)

scorpion4o

Уммммм суперрр, много много яко с нетърпение очаквам да го видя на 7-и! 8)

Bobi

Мразя тийзърите! Давай премиерата, Викторе!!!  (bow)

viksata

Още не е завършен има доста детайли за до изглаждане....

.....така изглежда в момента ^-^

но премиерата е за саборЪТ

Ivan Slavov

Относно джантите - стават джанти от Мерцедес. Точно, а избора е голям!!!!! (rofl) (rofl) (rofl)

bay_huy

Става чук! Ако му фолираш джамците мисля че ще изглежда космически!

vladi tanev

А стига бе незнаех че все още има да се продават чисто нови скорпиота та откъде го набара
нямам думи за колата  (wtf)
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

К.Методиев

Браво Викса, станала е перфектна. :)

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Иван Вълков

Викторе колата става по-добра и от нова....просто обожавам когато колата излезе прясно боядисана има един магнетичен блясък. Пожелавам ти да я запазиш в този вид дълго време и определено ще събира доста погледи.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Виктор Велев

От сега нататък ще и викам черната перла !!!  :-X

Колата е направо супер може би съм малко пристрастен все пак това ми е любимият цвят  ^-^

Със здраве да си я караш още десетстотин хиляди километра а и защо не нагоре това все пак е ФОРД !!!

viksata

За съжаление Скорпа няма да е на събора, въпреки голямото ми желание......... финансово не се справих  :'(

G_o_c_e_v

Какво ти трябва, ако с нещо можем да помогнем аудиторията. Много хора, много помощ можем да дадем ^-^
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!