Скорпиона на Виктор

Започната от viksata, 17 Септември 2011 19:39:33

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

BIGFORDFAN

Абе не е 2.9, ама на Вики пак си му беше трудно да изхвърли първата си кола. Здраве да е, чакаме следващата, знам че Коси му е мечта и му я пожелавам от все сърце!

viksata

Снимки от днес:

Пробвах как ще седи RS добавката на бронята , трябва да се прави нещо с халогените да излязат по напред :-[

Допълнителната шаиба за компресора на климата..

Дали не е текло а?!?!?
И час по късно:

новичка семеринга... ^-^

(happy)

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

viksata

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

vladi tanev

брей от къде ги измъкна,ти си като стара къща направо  ;D
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

scorpion4o

(thup) А освен предната добавка на бронята ще има ли  от страни + отзад?

Valo

Задна такава добавка имам, но счупена в левия ъгъл, ако на някой му трябва - подарявам я. :) Има си емблеми Ford RS.

viksata

;) има и прагове и задна,но още не съм стигнал до там :-[

Имах една скъсана шпилка на главата към генерацията, там място няма,голям зор, наложи се да си купувам разни инструменти....

^-^

vladi tanev

Абе човек ти не спиш май хем си контузен ама не спираш,трябваше да се обадиш щяхме да се организираме да дойдем и за час-два щяхме да ти смъкнем двигателя долу да си разпробиеш дупката на спокойствие вместо да си купуваш разни инструменти после ще ти върнем обратно мотора и си готов  ;D   и без това ваденето на мотори за нас е като здравей  :)) :)) :)) :)) :))
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

viksata

хихих да

ми гледам да не се застоявам много (shy)

А как ми се кара (race)

viksata

Уж само да заваря цепнатината в подкалника,а разглобих колата......

на Сиера и Скорпио имат еднакви дефекти, пукат подкалника веднага след бомбето.На 2.0 беше огромна цепнатина станала!

На 2.9 е малко, но ако не го поправя ще се увеличи и ще събере бомбетата!!!

ииии махнах калника да го оправя с нова ламарина,че там където имаше едни вежди от алпака слагани (puke), и са навивани с болтове в калника и съответно там е ръждясало  (angry)

направих вече калника да се завива само с 3 болта към купето (happy) заварих 3 гаики и стана супер...мога да си го свалям когато си искам  :P

Щеше ми се да сложа този калник ,ни на него има едни гадни странични мигачи ,дето ме дразнят >:(

Bobi

Викса, спри се малко бе, човек!  :)) Остави кракът ти да си почине малко. Тя и твоята кола вече, както казваше Danchev, сама си развива гайки, болтове и другите чудесии :))

viksata

Хихих , днес мислех да те послушам и да си почина малко...

Трябва да оправя разпробитите отвори от заварките на калника.така докато си почивам да свърша малко работа  8)

за да се запълни най-лесно подобни отвора се използва някакъв цветен метал (аз ползвам месинг).Поставя се под отвора и пълниш с телоподаващото.Доста полезен метод  (thup)

......даааа ама ми свърши газта на CO- то  ::)

И почнах да сменям разни накрайници на рейката...

Как е разкрачена  :D

и още боя... :P

Bobi

Мноооого пълноценна почивка си си спретнал :D. Браво за волята и за това, че не те мързи да документираш всичко :)

viksata

Цитат на: Bobi в 11 Септември 2012 22:21:49
Мноооого пълноценна почивка си си спретнал :D. Браво за волята и за това, че не те мързи да документираш всичко :)

То снимките са гола вода,но с телефона ...толкова:)

В английските форуми така хората споделят какво са направили и как са преборили даден проблем.Много съм научил от нета  (ford)

viksata

Малка дупка в калника  :D

Монтирана хидравлична помпа и алтернатор..

Вече с подменено казанче за водата и антифриза и с монтиран изпарител за газта :)

Само ремъци.... :D

климатиче ^-^

viksata

Ето тази гумичка дето е накъсана в МП е 50 кинта !!!!

Множко ми се вижда !!! >:(

Това ми е примитивния "обратен чук"  :D

^-^

vladi tanev

SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

Bobi

Ненормален си , Викторе! Искам да имам твоят мерак и желание!

hotblooded

Иван Вълков

Брат ненормален си, никога да не ти изтива мерака така да изпипваш нещата  (thup)

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

BIGFORDFAN

УНИКАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕН ! Който си го може - си го може...  (bow) (fe) (clap)

varby

Много е прав колегата.Който го може ,си го може!

viksata

Благодаря колеги, стара кола и млада жена си им трябва внимание  :D

По случай стъпването на 2.9 на 4 гуми ...отидох на полигона да му се порадвам (race)

едната задна гума се разпърдя ........

В този ред на мисли, някой да има 16" гуми що годе здрави ????

BIGFORDFAN

Нали знаеш че съм стара къща... за тебе ще се намерят винаги!  (fri)

hotblooded

Цитат на: viksata в 26 Септември 2012 17:35:01

В този ред на мисли, някой да има 16" гуми що годе здрави ????
Аз след около месец ще подарявам две Гудиър Екеселеро (или нещо подобно), грайфер имат, но ДОТ-а е 2007 и са станали доста шумни. Още се двоумя дали да запазя предните, Тойо Проксес, че и те са с ДОТ 2008 иначе грайфер имат  или да ги дам за малко пари и подарък задните към тях
Размера на всичките е 205/55-16

viksata

Благодаря колеги !!
Няма да върна нито една гума :D :)) :))

Светльо

Просто уникат... най луксозният форд + толкова грижи става кола мечта!  (happy) Свалям ти шапка за ентусиазма и труда който влагаш по скорпиона и се вижда, че далеч не е това ще има още много за напред!  :P

viksata

Цитат на: Светльо в 15 Октомври 2012 01:14:52
Просто уникат... най луксозният форд + толкова грижи става кола мечта!  (happy) Свалям ти шапка за ентусиазма и труда който влагаш по скорпиона и се вижда, че далеч не е това ще има още много за напред!  :P

Благодаря :)

Ето 2 снимки на перките които колегата tropper ми подари  (fri)

Няма много място, но е супер в сравнение с перките от DOHC  ^-^

Радко

От какво са перките? Като гледам е една само у средата или... ? И с какво са по-напред от на ДОХЦе-то  ::)

viksata

Цитат на: Радко в 17 Октомври 2012 00:19:31
От какво са перките? Като гледам е една само у средата или... ? И с какво са по-напред от на ДОХЦе-то  ::)

това са перките и са по събрани от на DOHC :) не стават plug and play...

Май по добрия вариант е от Сиера тд, но и с тези заспа  (happy)