Мондеото на Gambit...

Започната от gambit, 05 Декември 2012 23:01:29

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

gambit

От 1 година си го имам и много си го харесвам, има си свойте капризи, но пък е толкова красива отвън и отвътре, а и като я настъпиш така върви, че просто забравям за някои от проблемите които ми създава понякога :D та реших и аз да се похваля тука при вас ;)

още снимки утре ;)

Светльо

Просто красиво е слабо определение за тази машина...  :'( това е уникат!

Pyrhel

Добре дошъл (clap) СТ-тата са такива красавици ^-^

Таблото на твоята с кожа ли е облечено?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Bobi

Добре дошъл, колега! Уникално Мондео - да си го караш със здраве! Ще се радваме и на малко доза от интериора :D

hotblooded

Супер изглежда, цвят, джати.... върха е! Чакаме снимки на интериора!

gambit

мерси мерси, да с кожа е защото е било с десен волан доколкото аз знам,може и да е било блъскано но поне за сега не съм открил знаци за блъскане :) но пък е сравнително добре сглобено пък и за цената нямаше какво да му мисля ;)
Цитат на: Pyrhel в 05 Декември 2012 23:04:17
Добре дошъл (clap) СТ-тата са такива красавици ^-^

Таблото на твоята с кожа ли е облечено?

Pyrhel

Честита! Като му гледах стоповете и фаровете имах подозрения, че това е бившото софийско (на Светльо) и бившото търновско (на Витанов) СТ. Не е блъскано. Добре дошъл в отбора още веднъж. :P

Интересно ми е, отдолу с колко гърнета си? Крайното до бронята е сигурно, имаш ли посредата под седалките?

gambit

хахахаххахахха точно то е :D :D

ми да ти кажа последно слизах под колата лятото и нямам спомен за гърнето,ама май нямам 2ро ? ?

gambit

А само да ви покажа от каде идва любовта към мондео, и двете са на баща ми снимката е края на  2007 г. :D

Bobi

Истинско Ford family :). Браво колега! Ще се радваме, ако си редовен участник във форума.

gambit

ами да ти кажа от 9 часа тази вечер чета различни теми в този форум, и установявам че каквото и да искам да разбера за фордовете Вие го знаете или знаете каде да го търся :D така че мисля ще участвам активно ;) пък и ако с нещо мога да бъда полезен тук в Пловдивска област съм насреща ;)

BIGFORDFAN

Ей, радвам се че тази красавица пак е в добри ръце, карай си я с кеф!

П.С. воланът е бил ДЕСЕН май...

hotblooded

Цитат на: BIGFORDFAN в 05 Декември 2012 23:36:17
Ей, радвам се че тази красавица пак е в добри ръце, карай си я с кеф!

П.С. воланът е бил ДЕСЕН май...
Aко е бившата търновска - деснячка е. Ако не бъркам ST - TDCi заводско не е излизало с ляв волан.

gambit

Pyrhel

Цитат на: hotblooded в 05 Декември 2012 23:40:35
Ако не бъркам ST - TDCi заводско не е излизало с ляв волан.

Бъркаш. По немско си има заводски както ST220, така и ST TDCi :) Само за Performance Blue имаше някакви изключения.

Гамбит, важното е да го караш като ST :P

gambit

Карам го като С амоле Т  :))

П.С. снимката е моя  :-X

Pyrhel

Лоши идеи давам обикновено, ама като му се махне ограничителя и се попипне, скоростната му кутия дава да вдига до 270км/ч :D

И един ден му изгубих корите под мотора докато си карах по магистралата :D

gambit

:D ахахаах то дали купето ще издържи тая скорост все пак 270 км/ч си трябва сериозна аеродинамика? ?

между другото аз нямам кори по мотора и още се чудя дали да сложа,имам чуството че ако сложа шума от двигателя като седиш до колата ще понамалее драстично,от друга страна само заради това да ги слагам??  ::)

Pyrhel

Ако докопаш кори изгодно - слагай, най-малкото няма да хвърчи мизерия вътре. Миеш, слагаш корите, тресваш капака и се приключва :)

Alexander

Ммммм голям красавец.. Със здраве да го караш колега и само радост да ти носи(в което съм сигурен)  8)
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

VENTCI

Добре дошъл   Машината кефи - със здраве да си я караш. Горната снимка е хубава  ^-^ и само със 3800 об/мин
Alexi знам, че си сложи кора и е доволен - взе я от ИБЕЙ изгодно  със всички скрепителни елементи и там каквото трябва

Радко

Цитат на: gambit в 06 Декември 2012 00:09:39
:D ахахаах то дали купето ще издържи тая скорост все пак 270 км/ч си трябва сериозна аеродинамика? ?

между другото аз нямам кори по мотора и още се чудя дали да сложа,имам чуството че ако сложа шума от двигателя като седиш до колата ще понамалее драстично,от друга страна само заради това да ги слагам??  ::)
+ малко от малко и аеродинамиката ще подобриш с корите ;) Колата е много добра  ;D

Иван Вълков

Колега колата е трепач.... супер ... и занапред все така да те радва

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Dmitarcho

Добре дошъл ;) Честито за придобивката, макар, че я мачкаш от цяла година ;) Само нафтя и масло от време на време да наливаш :P И течност за чистачките, че като се кара с 200+ км/ч мухите много зор се търкат от стъклото :P
Ръца Пръца

hotblooded

Виждал съм снимки на колата вътре - доста неща са правени ръчно и с голям мерак. Просто е случила на собственици. Само малко ме притеснява километража, гледам че сега е на 9х к км, а съм сигурен че съм виждал снимки на тая кола как е на 140 к....  Няма как да е друга, друго синьо ST, със кожи вътре няма! Но да не му пука изобщо - Мк3 е хубава и здрава кола, стига да се обслужва както трябва!

hotblooded

Цитат на: dmitarcho в 06 Декември 2012 08:58:58
Добре дошъл ;) Честито за придобивката, макар, че я мачкаш от цяла година ;) Само нафтя и масло от време на време да наливаш :P И течност за чистачките, че като се кара с 200+ км/ч мухите много зор се търкат от стъклото :P
Не е за разправяне - стъкло фарове...  Добре че стегна времето и гадинките отидоха да спят.

tha22don

Много зверско Мондео! Със здраве да си го търкаляш и да те слуша на пътя :)

gambit

ами да,аз съм го виждал на 130К,на 140К , аз като го взех беше на 90К сега е на 100К общо взето не се знае на колко км е :D от сервиза кадето си я поддържам (а аз им вярвам на тези момчета) казаха че има поне 200К, ама тва не ме притеснява особено, просто като си търсих кола(тоест като си търсих форд :D) ви се заклевам че км въобще не съм гледал, знех че няма смисъл да ги гледам,просто  ако има нещо то се сменя :D а и колите дето влизат в българия винаги са карани много.
Цитат на: hotblooded в 06 Декември 2012 09:02:02
Виждал съм снимки на колата вътре - доста неща са правени ръчно и с голям мерак. Просто е случила на собственици. Само малко ме притеснява километража, гледам че сега е на 9х к км, а съм сигурен че съм виждал снимки на тая кола как е на 140 к....  Няма как да е друга, друго синьо ST, със кожи вътре няма! Но да не му пука изобщо - Мк3 е хубава и здрава кола, стига да се обслужва както трябва!

Bobi

Mомчета, ще ме ме извинявате, ама не е ли малко нетактично да говорите за десни волани, превъртани километражи и т.н. ? Добре,че е колегата е пич, знае нещата и реагира културно. Аз съм сигурен, че ако бяхте на негово място и някой, когото не познавате, още с първото си мнение тръгне да ви говори за такива работи, бихте реагирали по друг начин и би ви развалило настроението много, ако не знаехте за това.
За мен е нетактично, не знам за вас...

Извинявам се за спамът, колега, ако желаеш, ще разчистя темата от ненужните коментари.

В крайна сметка това е един страхотен автомобил и изглежда по този начин. Желая ти още много страхотни моменти с него!

ForeverFord

Добре дошъл,колега.Пожелавам ти много безаварийни километри с този красив екземмпляр,така наречен СТ.Колицата ти е много красива и аз съм на мнение като много хора че това синьо е най-подходящо за Спортния мондел на Мондео и ако питаш мен,недей слуша Pyrhel  :D 220 си е предостатъчнаа скорост.Щом производителя му е сложим 240 на километраж,значи си му  стигам.Просто изражявам мнение,иначе още веднъж,караш СТ-това само по-себе си говори всичка за автомобила.ЕВАЛА  (bow) (bow) (bow)
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)