Focus Mk2 на Bobi

Започната от Bobi, 27 Август 2012 21:16:07

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

fozzy

Браво наистина е станало прекрасно  8)

ffmk1l

Поздравления и от мен, Боби! Продължавай с доработките, истинско удоволстствие е, нали?
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

Pyrhel

Нали напоследък с тийзърчета започваме и после показваме крайния резултат >:D

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

BIGFORDFAN

Опааааа, дошли са значи... повече няма да издавам!

Dmitarcho

Е то се вижда какво е :D Ще чакаме да видим как стоят на колата :P :P :P
Ръца Пръца

Pyrhel

Цитат на: Pyrhel в 02 Ноември 2012 23:34:30
Нали напоследък с тийзърчета започваме и после показваме крайния резултат >:D
Та-дааа! (hrn)
Имахме разни препядствия, трябваше да пуснем допълнителни кабелаци, да сменим позициониращите мотори, да преправим малко ябълките на позициониращите мотори, но... Всичко както се вижда е на мястото си, че даже и работи:

Къси:

Дълги:

Иван Вълков

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Alexander

Супер! А защо трябваше да се преправят?
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

fozzy

Ей направо друга кола стана . (wdo)

Pyrhel

Цитат на: Alexander в 05 Ноември 2012 19:40:49
защо трябваше да се преправят?
Тука описах какво трябва да се направи: http://fordbg.com/forum/index.php?topic=2458.0 (booty)

Bobi

Преди да кажа каквото и да е било, искам да изкажа огромната си благодарност към Анатолий, който (отново) е причината да имам работещи оригинални би-ксенонови фарове!  (bow)

Искам да кажа, че въпреки че сценарият с ретрофита беше възможно "най-безпроблемния", процедурата отне повече от 4 часа, при това на изключително сръчен човек.  Но поне пътеката вече е утъпкана и благодарение темата на Анатолий, за следващите ще е лесно.

Крушките са оригинални Phillips 4300 К и излъчваната светлина ми допада много. Разликата с предните ми халогенни крушки е потресаваща... И аз прогледнах най-накрая! (pnga).

Все още не съм минал реглаж, понеже нямаше работещ сервиз в 17 часа и затова се наложи да ги регулираме срещу стена...
Благодаря на всички за хубавите думи! 

hotblooded

(wdo) и (bow)! За Мондео има ли такива черни фарове?

Pyrhel

tha22don

Все по-хубава и функционална става колата  8) Браво и на двама ви за мерака и сръчността!
(bow) (fe)

BIGFORDFAN

Браво, никога не съм се съмнявал в крайният резултат, а сега удоволствието сигурно е още по-голямо.  (clap)

ffmk1l

Честити да са ти! Изглеждат невероятно, браво и на двамата за мерака и сръчността. Вие сте вдъхновение за всеки, който чете темите ви!
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

Dmitarcho

Честито ;) Благородно ти завиждам  8)
Ръца Пръца

Светльо

Браво! Просто уникални... черни от вътре и каква брутална черта вади лупата.. красота!  (love)

YaSkAwA

Станали са супер,ама не разбрах къде останах аз? :-[ :))

Bobi

От известно време и аз съм "затъмнен". Само че не с фолио, а с щори :D. Страничните стоят много добре, но задното е на две парчета и има една черта точно по средата ( за съжаление забравих да я снимам). Ето малко гадни снимки с телефон:

Dmitarcho

Идеалну мо стоят ;) И аз мислех да слагам щорички ... но накрая залепих фолио :P Иначе много добре изглеждат и от вън щоричките ... БРАВО :)
Ръца Пръца

mirohristov

Искренно ти завиждам . Много добре са паснали . Честито!  ;D
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

Alexi

оригиналдъ ли са ? отде ?

tha22don

Добре са паснали - може да споделиш и как се захващат ?
Аз примерно лятото като доближа колата и отварям с дистанционното всички стъкла - дали това ще е проблем - т.е. ако се захващат към стъклото в някоя част - това ме възпира :)
Иначе са много добри !
П.С. Нямаш спирка  8)

amplified

Захващат се за рамката на вратата, прозорците се свалят, а щорите остават ;)
Супер са Боби!

Bobi

Адашът е написал как се захващат. Тия са от http://www.vanstyle.co.uk/shop/shades-focus-p-3056.html , но ги отнесох от един търг, иначе не бих дал толкова пари никога... Както казах, единственият минус е щората на задното стъкло с тая черта по средата, но сигурно е въпрос на свикване.

Иван Вълков

Супер яки са Боби, честито!!!

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Беки

Браво!!! Завиждам ти !

Bobi

От няколко седмици централната конзола на колата е облечена c такава от Titanium . На мен ми харесва много.

Беки