Focus Mk2 на Bobi

Започната от Bobi, 27 Август 2012 21:16:07

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Bobi

В отпуска съм и разхождам колата из дълбоката провинция. Днес се възползвах от свободното си време и най-накрая смених демпферната шайба (Febi), пистовия ремък ( Continental)  и тампон на носач ( Lemforder), който буквално се разпадна в една яма... . Накупил съм и малко пластмаси за колата, но ще ги покажа, когато ги сложа :))

ffmk1l

На 7-ми да не довтасаш пак с някой нов Фокус или Мондео.  (batter) Крайно време е да го видя тоя лачен Фокус.
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

mediacenter

Тоя твоя фокус...ако решиш да го продаваш...ми се обади...
Сигурно и други колеги му точат лиги..ама аз да кажа първи ;D

ps
даже знам и къде точно е правена снимката..хъ хъ

Bobi

deshi

Оп тва вече май е друга работа  (wdo) 
Грозен си кат` OHC  .....

Alexi

ся има да ме черпиш дето ти казах да ги слагаш а не да ги продаваш :)

Bobi

Нещо не ме кефят как стоят или така ми се струва, защото не съм им свикнал. Ще ходят при друр най-вероятно...  :-[

Pyrhel

Ако трябва да съм честен и без да се обиждаш... Борковите ми харесаха повече как му легнаха. Дай една снимка отстрани да ги видим, че с тебе се виждаме горе-долу когато има събрание на управителния съвет (rofl)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

tha22don

Наснимай ги от няколко ъгъла и ще го бистриш :)
Може би на този етап не му отиват  ::)  :-\
Важното е да си ги представиш при завършения вид за теб на колата...а може би и в друг по-тъмен цвят ?

hitrata_lisi4ka

Боби, според мен е много готино. Ако щеш вярвай, ама като видях снимката ми трепна под лъжичката. :)
Искам нещо русо, може и метла!

Marlboro

Много странно стоят на Фокуса тия джанти, нещо хич не ме грабва. :-X Пробвай с друг модел.  ^-^
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

bay_huy

Джантите са хубави просто е мн висока колата за тва така изглеждат.

amplified

А забелязвате ли колко повече й ходи номер А9876ТА :D :D

amplified

Bobi

Тук се вижда и новата ми задна добавка:

Marlboro

Махай тая гадна планка отпред и слагай номера на бронята.  :D

ihovahi

Боби, колата е уникална. На живо просто като я видях... Попаднала е на собственик.  8)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Светльо

Имах честа да се паркирам до този красавец даже малко са ме хванали и мене.  ^-^

Bobi

Тази сутрин се събудих рано и реших да отида на гости тук  и благодарение на майстор Миро, майстор Момчил и Мениджър логистика Асен си тръгнах с монтиран парктроник. Парктроникът е за оригинално вграждане и го спечелих на търг, че иначе цените са солени (Линк). Ако някой се интересува, сайтът на производителя е този.

По принцип в завода датчиците се слагат на черната лайстна, но нещо не ми харесва как стоят там и поради тази причина реших да ги сложа на бронята. Според мен станаха доста добре. На снимката се вижда и новата ми задна добавка. Остава само да си харесам накрайник.

Така дойде кутията:

ihovahi

Честито Боби. Със здраве да си го ползваш. Ей сега ако удариш бронята, ще бием майстор Миро :)

whaaazp

pAbLo

Много добра екстричка а и щом е марково,а не джаф-джаф фром ПРЦ значи си бомба ;)
А аз ти търся кодове (rofl)
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

Bobi

Плафончето дойде и с Борко инженеро го монтирахме набързо.

viksata

Ще се изложа, но за какво е това "подводничарско" осветление  ::)

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Bobi

Не е кой знае какво, това е плафон с амбиентно осветление. Слагат го на Ghia X, Титаниум X, ST и на някои Ghia, Titanium. Освен това осветява много приятно хром елементите по конзолата, ск. лост и дръжката на ръчната. Скъпа глезотийка, нищо полезно с две думи  :)). Сега остава на някоя неделна среща да вържем и обемните датчици на колата към тези в плафона ще стане както трябва.

Bobi

И докато сме на вълна светлини тези опушени LED стопове пътуват насам.

Dmitarcho

Браво Боби..ще му отива тоя лед на Фикуса :P
Ръца Пръца

ihovahi

Боби, нищо не каза за парктроника?! Отчита ли вярно?! Доволен ли си?!

Айде честито за стоповете, като пристигнат и са монтирани чакаме снимки.

Marlboro

Смее ли да не е доволен...  :))

hitrata_lisi4ka

С всяка следваща страница, се влюбвам все повече в тоя фокус. Боби, нямам думи!
Искам нещо русо, може и метла!