Как да бъдем по известни/интересни?

Започната от Pyrhel, 20 Май 2012 02:42:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

viksata

Аз пък гледайки репортажите по ХОБИ ТВ , други събори са отразени в едно предаване Авто мото хоби или нещо подобно....

Ще е гот и ние да се появим там следващата година......

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

hitrata_lisi4ka

Не е ли време да мислим ново лого? А и да понаправим поне малко нови визитки, че днес Pyrhel видя...може да е по-малко ама си вървят.
Искам нещо русо, може и метла!

Pyrhel

Раздавам от ония листове за събора аз (rofl)
Лого говорихме да не правим, излишни пари... За къв уй ни е, помнят ни по име, не по логото се оказа.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Marlboro

За джобни календарчета, 6x9 см, какво ви е мнението? Вместо визитки, да са. От едната страна календар, от другата каквото ние решим?
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

hitrata_lisi4ka

Явно пак съм бляла някъде и не съм разбрала за логото :D
Аз съм "ЗА" календарче, мисля, че може да е поне малко по-полесно. А такива календарчета пирамидки за бюро, с кеф ще си сложа такова в офиса или вкъщи.
Искам нещо русо, може и метла!

ihovahi

Цитат на: Pyrhel в 26 Септември 2013 02:58:03
Раздавам от ония листове за събора аз (rofl)
Лого говорихме да не правим, излишни пари... За къв уй ни е, помнят ни по име, не по логото се оказа.

Не може ли старото лого с новото име?! Ще се избере шрифт, най-близък до стария и готово :)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Pyrhel

Мисля, че е време да я приключим темата с логото. Ако на някой му трябва по някаква причина - ще му го пратя. Клубът няма да има "официално" лого.

Lucy

Здравейте!
Изчетох темата с интерес и ми хрумна следната идея: стига да бъде възможно, текстът в автоматичният имейл за потвърждение на регистрация да бъде изменен.

Какво имам предвид?
Всеки от вас, след попълване на формата за регистрация във форума, е получавал автоматичен мейл, който съдържа линк за потвърждаване на регистрацията. Хрумна ми, преди този линк, мейлът да бъде допълнен с абзац, с който да се отправи покана за клубните срещи и линк към съответния раздел във форума.

Повечето новорегистрирани изчитат пълното съдържание на тези писма и това би било интересен начин да привлечете повече посетители на сбирките.
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

Marlboro

Нямам против да се направи, звучи добре. Нямам спомен, някога да съм прочитал подобно писмо, но сигурно други го правят и ще е полезно.
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

amplified

Може да се добавят и линкове с галериите от срещите във fb и от националните срещи.

Bobi

Няма как да постигнем известност с автоматични мейли и като цяло с неща, които са написани в самия форум. Известност се постига с маркетинг, организации, включително благотворителни такива, медии и т.н. Аз съм привърженик на агресивния маркетинг  - спомнете си подхода на емаг.бг , основната цел, на който беше популязиране на сайта и постигнаха огромен успех.

Но пак ще кажа, че ние сме форум за автомобили, няма как да привлечем хора с визитки, картички и подобни и да ги накараме насила да се регистрират и пишат във форума. Не ни трябват такива хора. Трябват ни хора, които влизат и пишат с желание. А тези хора сами си намират форумите.

Pyrhel

Т.е. да бездействаме и да чакаме да падне отгоре?

mitakinen

Не бездействаме :) Къде видя българин в talkford го каня тук. Постоянно се пробвам да привличам хора и от другия форум, въпреки "неморалната" постъпка. Само дето фараона Веско ме саботира на няколко пъти   :D  За агресивна реклама трябват много пари - ЕМАГ са нищо особенно, и цените им не са супер атрактивни, но с много пари им върви рекламата. За безпари подхода за сега е да обезкървим другите

ihovahi

Най-добре се разпространява форум (поне в момента) чрез социалните мрежи. Поне във фейса може да бъдем малко по-активни, като всеки харесал страницата ни, изпраща покани към своите приятели. Аз лично на работа на стената съм залепил няколко стикера fordbg.com и доста хора ме питат какъв е този сайт.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Alexi

чакайте къде споменахте емага европейска верига тия хора за 1 ден разпродажба вкараха стотици хиляди в реклама ( то само рекламата им по БТВ е толкова де за другите медии не знам ) ние сме като прашинка в сравнение с тях :)

Bobi

Не съм казал такова нещо, а че трябва да се преориентираме и обсъдим алтернативни варианти, защото настоящите / визитки и подобни / не дават добър резултат. Може да направим интервюта с ентусиасти ,състезатели и др. , каращи Форд и да ги публикуваме във форума, онлайн и книжни автомобилни списания, дори и да плащаме за това, например. Това е просто една идея.

Друга, за която се сещам и мисля, че ще има успех, е да се включим в някоя благотворителна кампания на някоя медия.

Стига сте се правили на ударени. Това с емаг беше само пример как с реклама и с набиване на името на сайта в главата на потребителите се постига мащабен резултат.

Pyrhel

mitakinen

... и ко?..... :) Престраши ли се да влезеш при тях.

Nebhotep

ЦитатСамо дето фараона Веско ме саботира на няколко пъти

Уважаеми Митакинен, не е колегиално да ми нарушаваш реномето дето съм си изградил в този форум на базата на много усилия. Не можеш да твърдиш, че те саботирам, тъй като нито си ме уведомил за конкретния случай, нито имаме някаква уговорка. Пиша и в другия форум, защото хората търсят помощ, а както видя даже и ги каня на срещите на този форум. Моля нека спазваме добрия и приятелски тон. Поздрави!

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

Nebhotep

А ето и конкретна идея за допълнителна реклама. Ако са ни останали някакви нераздадени визитки, мога да оставя при Тони в магазина на Моторкрафт на пазара Димитър Петков. На ден от там минават поне 30-на фордаджии, така че мисля е удачен вариант, защото магазинът независимо, че не е най- посещаваното място за части има изградено реноме през годините.  Ако имате някакво друго предложение за реклама там го споделете.

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

mitakinen

О превеликомъдренний Веско  :-* Нямам нищо лично към теб и не ми е цел да ти сривам реномето. Просто съм едно гадно копеле и не признавам никакви авторитети. Изпокарал съм се с целия форум и с който съм се видял съм оставил само лоши и негативни впечатления. Какво да се прави такъв съм си. :)

Pyrhel

Цитат на: mitakinen в 08 Януари 2014 12:58:22
... и ко?..... :) Престраши ли се да влезеш при тях.

Не, аз съм срамежливо дете. SayNothing влезна и ни уреди :)

ТопГиър и/или АутоБилд ще отразяват съборите ни и ще ни правят предварителна реклама преди някакво такова събитие.

Сега скоро ще пуснат галерия със снимки от Дракона от 2013-та с линкове.

Bobi

Ето това е ефикасен начин за популяризиране на клуба. Браво и благодаря на тези, допринесли това да се случи!

whaaazp

mitakinen

Разгеле :) SayNothing има почерпка от мен

Lucy

"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

viksata

Старая се да не спамя в разделите, но в този случай.... БРАВО !!!

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

ForeverFord

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Dmitarcho

Браво и от мен ;) Много добра реклама ;)
Ръца Пръца

moni74

Цитат на: Pyrhel в 08 Януари 2014 15:10:30
Не, аз съм срамежливо дете. SayNothing влезна и ни уреди :)

ТопГиър и/или АутоБилд ще отразяват съборите ни и ще ни правят предварителна реклама преди някакво такова събитие.

Сега скоро ще пуснат галерия със снимки от Дракона от 2013-та с линкове.

Това вече е нещо! Поздравления!

----------------------------