Идиотите на пътя!

Започната от BIGFORDFAN, 22 Септември 2011 23:35:04

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

hotblooded

Преди години (бай тошово време) - един влак с нови "Лада" на влизане в България (Русе) - всичко ОК, на другата сутрин като пристига в София - ладоците без гуми, без акумулатори, тук таме и някой фар лиспвал :)

Pyrhel

Днес намерих Сиерата със стъпки по предния капак и ТАВАНА! (rofl) (rofl) (rofl)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Pyrhel

Пред нас вечер държа кола може би 3-4 пъти годишно, иначе са скрити. Снощи оставих Ситроена на едно място, на което от съседен магазин се сърдят, когато някой спре, защото веднъж в месеца като се товарело към склада им пречело, но се сърдят за още 5 места, т.е. 6 места (разбира се, няма сл. абонамент или нещо др.), на които някой като спре и почват едни скандали... Няма значение, тия мизерници ги игнорирам (изляха си легнал полицай, за да минават по улицата по-малко коли да не им пречели и други подобни тъпотии) и спирам където ми е най-близо до нас. Снощи по същия начин - спирам, сутринта отивам, изчистили единия бус от снега пред Ситроена :)) Вдигнах я, ръгнах D и излезнах без да натискам газта - не го бяха предвидили (rofl)

escobar

Тия имат развито чувство за собственост...

hotblooded

Внимавай другия път да не сложат нещо в снега (като голям камък, или няколко пирона) щом са такива безгръбначни измекяри

pAbLo

И после да нямат молотовка във витрината :D :D
Любимо ми е някой да ми спре на гъза с идеята - ТВА МЯСТУ е мойтууу (nut) (pwnd)
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

Pyrhel

Тая вечер пак спрях там :))

Pyrhel

Това, което ще напиша е подобно като на Алекси историята, където бил спрял непраивлно, ама другия бил спрял по-неправилно (rofl)

Днеска (събота, няма особено трафик) в София карам по Черни връх посока Кошарите точно след като се излезне от стеснението за метрото след мола.
Аз и всички пред/зад мене сме в нарушение - 2ра колона по трамвайните релси. Отгоре също 2 колони, 2-рата в нарушение (стандартно за там. Отгоре идва една ковра с някакъв мергел и прави 3та колона и криво-ляво се размина с тия пред мене, ама кара и не гледа. Спрях и викам майната ти, удари ме - спря и почна да ми се кара, че съм бил в нарушение (rofl) Само си обърнахме огледалата, много съжалих, че не бях със Сиерата да ги сборим (rofl)

Мъчно ми е, със Сиерата никой не иска да ме блъска... Когато съм с нея и видя някой дебил - една предавка надолу, газта в пода и се изпъвам на волана, ама винаги се местят в последния момент, с никой не сме правили челни удари :-[

hotblooded

Нощта на 13/14 02 тръгвам към 23:40 от Сф към Бургас и като изключим TIRаджиите почти нямаше нормални по магистралата до Бургас - малоумници които ти вадят очите с дълги и изобщо не ебават че им присветваш,  още по големи малоумници които на празна магистрала карат с 80-90 в ЛЯВАТА лента...  включително един такъв без задни габарити... 

Chr81

Ако няма движение, в разбитите участъци на Тракия и аз карам в лява лента. Е не с 80, но 95-100км/ч. И е вярно, че през това време май повече гледам задното огледало, отколкото напред. Като се появи някой и се премествам върху кръпките и после пак лява лента. Ако има движение не става номера. Или става, но скоростта трябва да е 130км/ч. С 95-100км/ч просто не става.

hotblooded

Tи гледаш огледалата, но малоумниците - не... 

AlexanderBozhinov

Положението с магистралата е абсолютно трагично . За състоянието на Тракия (отсечка Пловдив - София ) няма да коментирам.Всеки знае за какво става дума. Но е супер опасно,някой да се изнася с 80 в лява лента,да сече пътя на всички ... да пъпли и все едно зад него няма колона,той не се изнася,стои си в лявата лента..все едно дясна не съществува.Отделно има пък такива убийци , които ти святкат,защото разбираш ли ти караш със 170-180 и се съобразяваш с другите,но има луди които летят просто.

Marlboro

Ниска ни е черната статистика, сравнена с броя на дебилите... Късмет имаме яко.  :D
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

pAbLo

Имам чуството,че всички идиоти са с темпомати и са го нагласили на 80км/ч.
Това градско,междублоково,магистрала.... бе 80 че е най безопасно :'( :'(

opex

Пътуваме към морето миналата година компания с 4 коли. След почивка на бензиностанция тръгвам и другите като са готови палят и те.
Карам със 130 в дясна лента. Наближавам доста камион. Поглеждам в огледалата - доста далеч има фарове на кола. Имам предостатъчно време да го изпреваря (мисля си аз след като все пак не съм хвърлил просто бегъл поглед), мигач, отклонявам в ляво, изравнил съм се с камиона и отзад зверски ми се светка къси-дълги....
Оказва се, че колата в далечината бил мой колега набримчил с 200...
Още си мисля, че ме смятат за шибан идиот, че "съм изкочил така ненадейно и съм им е.ал ма.ата и добре, че имали спирачки..."
Явно трябва да зяпам повече в огледалата назад отколкото да гледам напред като карам по магистрала..... Сигурно ако съм гледал 4-5сек е можело да забележа скоростта и през това време да стана ремарке на камиона.
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

botev73

Пътя Варна-Добрич.Много от колегите знаят колко натоварен и опасен стана този път.Няма да мине и седмица,и нова катастрофа с убити.Та така.Прибирам се към Добрич.Настигам ТИР,пред който има пикап,караш с не повече от 70 км/ч.Карам си и аз след ТИРа бавно,нямам видимост да ги изпреваря.На един участък(горичката по средата на пътя) имам перфектна видимост,пътя прав,сух,няма коли с/у мен,тръгвам да изпреварвам ТИРа като по учебник-с мигач,отдалеко.На 3-та бях с около 60 км/ч.В момента в който бях по средата на ТИРа,КАВАЛА почна да изпреварва пикапа пред него.И........без малко да стане белята.Хубаво че Форда има спирачки.Тоя,викам си,тъй ли няма огледала,да погледне.Хубавото беше че нямаше коли зад мен и те да бяха започнали изпреварване,че тогава щеше да стане мазило сигурно.Че така-внимавайте с тираджиите.Онзи ден пак случка с ТИР.Аз съм на кръгово,на което съм с предимство.Виждам ТИРа,който идва от ляво и трябва да спре.Да,ама не.Пича си мина като на манифестация.Да беше с чужд номер,бих се съгласил(макар че знаците в цял свят са еднакви),а той си беше БГ.Абе истината е че нямаме възпитание и колегиалност на пътя.А за младите пишлемета и КИФЛИ на пътя,с твзи БМВ-та,Мерцедеси и т.н. спортни коли,които вчера са взели книжки и са се качили на тия мощтни коли,нямам думи.Кви са тея родители,дето им ги купуват?Не си ли правят сметка,че те нямат още навици на шофиране.Като знам и курсофете за шИфИори как ги правят..........нямам думи.
Ford Fokus MK 2,5 100

pAbLo

Цитат на: botev73 в 20 Февруари 2015 09:01:07Каjто знам и курсофете за шИфИори как ги правят..........нямам думи.
Като стана дума....
Колко от вас са виждали УЧЕБЕН автомобил със закрита табела У,когато вътре НЯМА УЧАЩ СЕ ВОДАЧ?!
Напоследък масово ме изпреварват "учебни" коли,влачат се и после дават газ,а вътре 1 водач и очевидно НЕ е учащ се!
Е къде се вмириса рибата????
Когато аз взимах книжка,инструктора редовно си караше по лични цели и слагаше един черен калъф върху табелката и проверяваше кой гледа дали има или няма У табела.

Ина Тодорова

Цитат на: pAbLo в 20 Февруари 2015 09:25:48
Като стана дума....
Колко от вас са виждали УЧЕБЕН автомобил със закрита табела У,когато вътре НЯМА УЧАЩ СЕ ВОДАЧ?!
Напоследък масово ме изпреварват "учебни" коли,влачат се и после дават газ,а вътре 1 водач и очевидно НЕ е учащ се!
Е къде се вмириса рибата????
Когато аз взимах книжка,инструктора редовно си караше по лични цели и слагаше един черен калъф върху табелката и проверяваше кой гледа дали има или няма У табела.
Аз преди няколко години като карах курсовете, моят инструктор си я махаше. Но е вярно това че масово си карат с табелките.

BeTaTesTeR

Kaто стана дума за кифли, миналата седмица на светофара на Васил Левски, където се пресича с граф Игнатиев. Една около 20г. симпатична мацка в ново лъскаво мини купърче спуснала сенника и се гримира. Тя в лявата лента, аз успоредно до нея в средната. И понеже от скука в задръстванията обичам да гледам какво правят хората около мен в колите и я наблюдавам и ми е интересно дали ще тръгне навреме. Светва жълто тя продължава съсредоточено да си се гримира. Остави дупка пред нея от поне 3-4 коли и няколко секунди зелено докато тръгне. Аз бях тръгнал навреме и съответно бях дръпнал малко напред и малко след кръстовището мацката ме изпревари ама здраво настъпила минито и шари между лентите. Викам си дообре, рейсърка. След това завихме по Гурко и на светофара дето е за включването към Евлоги Георгиеви. Понеже предусещам, че пак ще е интересно, наместих се до нея. Тя пак в лявата аз пак в средната. Гримирането продължава, светва жълто и я гледам как точно завинтва спиралата и си викам, е тоя път ще тръгне навреме. Не! Просто беше решила да направи още едно топване, след това си извади четчицата и продължи да се цапоти. После пак същото уби 4-5 секунди зелено и я чувам как се реже зад мен.  (rofl) След това не се засякохме за съжаление, аз завих към Цариградско, а тя продължи направо.

Lucy

Днес една кифла ме изкара извън нерви за не повече от 4 секунди.

Блондинка, BMW 7-чка "скромна", на кръстовището на Слунска и Цар Асен. Аз се задавам по Солунска (път с предимство), тя на ъгъла на кръстовището, спряла по средата на улицата в посока по Цар Асен. Приближавам, тя се цапоти в огледалото. Изненадващо нямаше мн паркирали коли, та се виждаше какво се случва. А и тя беше свалила прозореца. Спря да се гримира, аз си пърпоря с Пежляка, тя  ме поглежда и ГАЗ. Изпънах ръцете на волана, очаквайки да стане мазало и краката на спирачката. Размина ми се на косъм. Тя си мина и замина, а на мен само седалката дето не ми стана мокра.
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

marti1996

Цитат на: Господарката в 20 Февруари 2015 12:17:26
Днес една кифла ме изкара извън нерви за не повече от 4 секунди.

Блондинка, BMW 7-чка "скромна", на кръстовището на Слунска и Цар Асен. Аз се задавам по Солунска (път с предимство), тя на ъгъла на кръстовището, спряла по средата на улицата в посока по Цар Асен. Приближавам, тя се цапоти в огледалото. Изненадващо нямаше мн паркирали коли, та се виждаше какво се случва. А и тя беше свалила прозореца. Спря да се гримира, аз си пърпоря с Пежляка, тя  ме поглежда и ГАЗ. Изпънах ръцете на волана, очаквайки да стане мазало и краката на спирачката. Размина ми се на косъм. Тя си мина и замина, а на мен само седалката дето не ми стана мокра.
е кво ти е зор бе прасния па викни кат си напрайш сеир  :D аз така прая стига да ми се падне такъв индивид :D

Lucy

"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

emkata

Днес, подобна ситуация. Само дето блондинката решава, че като кара(може би колата сама се кара) 3-4 годишна Е-класа, не трябва да спира на знак стоп. Ако жена ми не беше реагирала навреме удара щеше да е в задната дясна част на колата, а там се вози малкия.

hotblooded

http://www.dnes.bg/crime/2015/02/21/trima-zaginaha-v-tejka-katastrofa-na-trakiia.255280

Кастрация за такива олигофрени и децата им! Гена им трябва да бъде спрян!

Pyrhel

Mondeicho

Добре, че не е с ,,пернишки" номер селяка...
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

Pyrhel

https://www.facebook.com/100006541560981/videos/1791759941052041/

С тоя селяндур в такава ситуация какво се прави? Не можеш да слезнеш и да му разбиеш муцуната, защото после ходиш да пишеш по районните обяснения, не можеш и да седиш в колата и да гледаш как ти чупи огледалото и рита по нея.

Mondeicho

Снимаш си, заключен в колата и викаш полицаите. Аз наскоро имах подобен случай-едно сукалче кара обратно в еднопосочна улица и ми наглее дали ми коствало много усилия да му направя път. Беше с гаджето и  имаше късмет, че бях в настроение иначе щеше да обяснява на чичко полицай кой какви усилия да полага. Нахоках го все пак да има едно на ум, ама то простака как да го разбере???
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

marti1996

има два варианта при такъв идиот ако съм в настроение ще му направя път, ама ако е зверски нагъл като този ще му липсват 2-3 зъба, друг много добър вариант е джип с П-лайзени, някъв патрул,хамър, от тоя род

Pyrhel

Викаш ги, през това време връща назад и изчезва, а вече колата ти е с поражения... Отвътре не можеш да снимаш как е била, в районното като го извикат пише "колата му така си беше" и изгаряш с щети.
То танк, тир, валяк, бетоновоз, комбайн също са много добри варианти, но не са ежедневните коли. С терминатора не една и две подобни смачках... С нормална кола не го правя. По повод зъбите, май не си писал обяснения (tooth)

Ей това е лайнарщината в България - нито можеш на полицията да разчиташ, нито можеш да излезнеш и да му направиш главата мека. Обикновено в другите държави има простотии - ИЛИ се обаждаш, идват за 3 мин и му ебават майката, ИЛИ просто полицията наистина нищо не прави и всеки се оправя както може. Тука - КОР.

Видеото бързо приключва и не знаем какво се случва по-нататък, но като гледам просташкия вид на тоя със ситроена са си плеснали няколко шамарчета и пострадалия (снимащия) си остава с утехата във ФБ...