Срещи в Шумен

Започната от Alexi, 22 Септември 2011 22:04:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Alexi

аз вече съм на маса няма да мога да се явя  (fri)

freon

наздраве колеги честит празник на всички именници

VENTCI

Честит имен ден на  G_o_c_e_v (fri)   Има ли някаква уговорка с Илиян ?

Иван Вълков

Честит имен ден на всички Жоровци, от здраве и късмет да не се оттървете. (beer)

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

ForeverFord

Момчета,я кажете някои добър тенекеджия  в града ?  :-X :-X
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Alexi

щетичка ли ,неприятно ... коя кола ? ще ти препоръчам моя тенекеждия ,те са 2ма братя сервизчето им се намира на Топхането малко е неугледно но работят читаво и евтино .. пращам им телефоните на ЛС

VENTCI

Братой - къща срещу блока на  Апр. въстание 47
Тодор - намира се в посока с. В. Друмев в ляво преди да стигнеш ПП Успех
Първо отиди там където е писал Алекси  ;)

ForeverFord

Благодаря и на двамата бързото отзоваване! Относно въпроса на Алекси коя кола:

Както се вижда от снимките,не е кой знае колко трагично,но е супер дражнещо за окото

Alexi

спокойно ,така се учи човек :))

ForeverFord

Аз съм спокоен,защото не съм аз виновен  :)) :)) Майка ми петъка била спряла на улицата зад театара и си мисли,че там е пречела  на някои и нещата са станали

freon

и мен ми падна мазилка върху предния капак :) ама сега е наред ремонт на компресора на климатика

G_o_c_e_v

На мене пък баща ми ми натисна бронята със сеялката и има черта завършваща с лека пукнатина (дупка)
Къде ще го носиш да ти го правят тоя компресор?
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

freon

при Любо и Вальо в тракийския бензиностанция Петрол на края на града дори в багажника ми се търкаля още един компресор ако моя не стане само с гарнитури да не се окаже пукнатина или шупла в тялото иначе все още духа 6-7 градуса от въздуховодите но изтича маслото

ForeverFord

Момчета,поканих две Фордчета,но май няма следи от тях   :-X
PS Поканите бяха,едната беше лист с надпис, на другата покана реших да сложа стикерите с послание.

Pyrhel

Хехе, ако само 2 машинки от поканените не са дошли си шампион :) С колко хора съм говорил (и най-вече с доооста вървежни, включително и американчета) - няма и следа от тях. Трябваше няколко мустанга да се появят, един F150 Raptor (не шуменския, а с големия мотор) - х*й :) С Боби засяхохме един правен Фокус СТ - врати нагоре, нисък, беше много навит, ала-бала - същия резултат.

Не се впечатлявай, на повечето не им дреме за форумни истории. Това трябва само да те мотивира, обаче - другия път посланията да са по-хубави :P
✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

ForeverFord

Цитат на: Pyrhel в 15 Май 2012 17:42:43

Не се впечатлявай, на повечето не им дреме за форумни истории. Това трябва само да те мотивира, обаче - другия път посланията да са по-хубави :P

(thup) (thup)

ForeverFord

Не стига че някой ни е огънал,ам днес и някой ни нарисува

(hammer) (hammer) (hammer) (hammer) (hammer) Глу*ави хора  (hammer) (hammer)

freon

кофти аз колкото повече си я гледам колата толкова повече ядове излизат
е да ама то стана бездъъна яма за пари вече оправям само по сериозни неща и по малко я заглеждам

Alexi

да заформим тая седмица 1 срещичка ,примерно в неделя ?

ForeverFord

Аз незнам дали ще  мога да дойда,че съботата съм абитуриент  :D

G_o_c_e_v

Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Pyrhel

Кире, няма ли ти да си шофьора, как няма да можеш да отидеш :D
И снимки да покажеш после... Ама да не вземеш твои да покажеш... На абитуриентките! (wisdom) (rofl)

lazarkk

Цитат на: Pyrhel в 24 Май 2012 21:30:11
Кире, няма ли ти да си шофьора, как няма да можеш да отидеш :D
И снимки да покажеш после... Ама да не вземеш твои да покажеш... На абитуриентките! (wisdom) (rofl)

Да му направим направо един ескорт от фордове  ;D направо да си проведем срещата, той като неможе да дойде, ние да отидем  :))

ForeverFord

Това би било най-страхотния подарък който може някой Форд Фен да получи   :D :D Снимки ще има после
Абитурентските започнаха днеска и времето в началото беше с тях и когато се приготвих да снимам Раптора завалs и нищо не се получи

Но пък докато ме валя дъжда снимах друго,не е Форд но и красиво

G_o_c_e_v

Ся събота ко!?! Ще правим калабалък ли :)) :P

ForeverFord

Ем ако Ви се гледат абитуренти и мен  :)) :)) заповядайте към 17 и 30 на парко  (fri)

Pyrhel

Цитат на: ForeverFord в 24 Май 2012 22:04:52
Ем ако Ви се гледат абитуренти
Колко пъти да кажа... Абитуриентки ни се гледат, абитуриентки (rofl)

Тая последната снимка потвърждава казаното от Алекси за панелките и яките коли :)

freon

що за мания абитюрентите да драпат за най скъпата кола до коята могат се докопат :) вчера гледах едни си бяха наели таксиметрова компания да ги вози :) а миналата година на венера гледах младоженци които ме сцепиха направо явно младото семейство с кръстниците си между другото и 4мата доста ячки около 350кг живо тегло се натъпкаха в трабант с панделка и ни събраха очите далеч по интересна гледка отколкото да слязат от бугати :)

Alexi

ами може да заформим събота едно събиране и да ходим да гледаме Кирето ?

ForeverFord

както си решите,аз ако неделята съм свободен и тогава  се събирате  мога да дойда  (happy) а относно събота вие си решавате