Въпроси, препоръки, оплаквания и проблеми с форума

Започната от Pyrhel, 17 Септември 2011 00:45:35

« назад - напред »

0 Потребители и 9 гости преглеждат тази тема.

hotblooded

Споко, не е неспасяемо положението. На работа сме с MSIE и си мислех че има някакъв филтър... Там няма как да ъпдейтна Обаче скоро пробвах от къщи и пак същия номер. Не дава грешка, просто кликаш и не отваря самото съобщение. ако дадеш "отвори в нов подпрозорец" - отваря пак пощенската кутия... Ако никой друг не се оплаква - остави- ще ги чета през пощата

Pyrhel

Фейсбук смениха URL-ите към снимките си. Ако някъде видите снимки, които не се показват, използвайте бутона за докладване на коментара и ще го оправим. Ето разликите:

Преди:
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/428194_373074299370756_100000045688291_1440309_1466968535_n.jpg
След:
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/428194_373074299370756_100000045688291_1440309_1466968535_n.jpg
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

hotblooded

Възможно ли е да няма бутон "цитирай" за собствените мнения - т.е да не може да се цитираш сам ? Че няколко пъти вместо едит се цитирам :)

Pyrhel

Случвало ми се е да се налага да се цитирам сам-себе си от преди няколко поста, според мен не е излишно бутончето.

Pyrhel

Вече има нов модел, който се продава - B-MAX, а в нашите раздели го няма. В коя група да го вкарам? Той принципно е на платформата на Фиеста и Фюжън, ама... Хич не върви да го бодна в тяхната група :)
Все още ни е рано да правим раздел за всеки модел както е в talk ford според мен?

mirohristov

Най-добре ще му е при C-Max-а .  :D
А пък може и да порасне покрай него.
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

tropper

Пърхел, знаеш ли какво ми хрумна? Исках да покрепя мнението на Миро отгоре за Б-макса, ама реших да не спамя с още един пост.
Предполагам би било полезно, както има "благодаря", да има и две бутончета за положителна или отрицателна "подкрепа": "+1" / "-1".

Естествено, ако не изисква много време. ;)
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

Pyrhel

Като чета за него, май клоня повече към групата с Фиестата :)

"Подкрепата" всъщност да е нещо като рейтинг като резултат от +1/ -1? Примерно оценка от 1 до 5, както е при филмите, или? Това мога да го вкарам не особено трудно, ама нещо не му намирам приложение. По-скоро като споменахме за рейтинги, по-добре е да се направи на база тема, т.е. темите да си имат рейтинг дали са полезни или не, например. Ама и това малко излишно ми се вижда :D

Да се изкажат и другите. Имайте предвид, че колкото повече "движение" има (т.е. отговори, теми, посещения), толкова по-добре е за класацията ни в търсещите машини ;)

tropper

Цитат на: Pyrhel в 17 Декември 2012 17:43:20
...Имайте предвид, че колкото повече "движение" има (т.е. отговори, теми, посещения), толкова по-добре е за класацията ни в търсещите машини ;)
Казваш - да спамим! :D  (fri)
Наистина има смисъл някоя "подкрепа" или "несъгласие" да бъде подкрепено и с обосновка, което си изисква публикуване на ново мнение.

Идеята ми не е да има рейтинг на автора, ами да си бъде само на самото мнение и да не е алгебрична сума от "+1" и "-1", а да се изписва колко "+" и колко "-" са дадени за мнението. И не толкова за ценността на дадена тема, а повече за ценността на отговор по темата.

На мен самия идеята ми е малко размита, нека да се получи обсъждане, за да видим дали има смисъл  (thup)

amplified

А не може ли пост с повечко 'благодаря' да влиза в графата полезен. Или да има опция "Това отговаря на въпроса ми" и самото мнение да става друг цвят?

Pyrhel

P.Kostadinov

А какво се случва с идеята за имената на потребителите,когато някой ги упомене някъде на съответният потребител да му известява кой го е споменавал?
Карай толкова бързо,колкото бързо би могъл да спреш !

Иван Вълков

Да попитам за полвателите на Tapatalk, като мен ще може ли да се измисли бутон - благодаря. В XDA като посочиш върху мнението и има и благодаря заедно с другите функции.

п.п.Благодаря Pyrhel незнаех че толкова сложно.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Pyrhel

Нямам право по лиценз да им бутам tapatalk приложението :)
Това с имената имат намерение да го вкарват в следващите версии, така че мисля да го оставя на тях да си го пишат :)

P.Kostadinov

Преди малко попаднах на BGtop класацията за авто-клубовете и се позагледах и установих,че ако понякакъв начин влезем там,бързо ще се покачим нагоре ,тъй като нашият форум се отличава със къде-къде по добра визия и тн спрямо останалите.

Иван Вълков

Цитат на: P.Kostadinov в 06 Януари 2013 14:31:30
Преди малко попаднах на BGtop класацията за авто-клубовете и се позагледах и установих,че ако понякакъв начин влезем там,бързо ще се покачим нагоре ,тъй като нашият форум се отличава със къде-къде по добра визия и тн спрямо останалите.
Там се доказахме още 2011.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

P.Kostadinov

Хубавото трябва да се показва и популяризира-в случаят този форум !!!
Прекрасно е,че това се е случило 2011 ,а защо не се случи 2013,2014 и така нататък ?
Смятам,че този форум без проблем може да се нареди в челната тройка,та дори и по нагоре :)

Bobi

Ето я темата за BGtop: http://fordbg.com/forum/index.php?topic=121.0 .

Предполагам ще отговори на въпросите ти защо ни няма вече там.  Ще ти подскажа - изцедихме максимумът от тази класация. :)
Нито един сериозен форум не участва там :)

road runner

Колеги незнам дали темата е за тук ,ама гледам по форумите за календари . Мисля че ще е готино да имаме и ние форумни календари . Все пак има не малко коли в този форум :)  ;D

П.С: Линк към календара на VW-club : http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=45&t=361556

Pyrhel

Дъвкахме я тая тема, големите ще са догодина.

road runner

Dmitarcho

"големите"

Когато има повече от една страница с непрочетени публикации ... на втората страница ми се повтарят половината теми от първата страница. Казвам го, ако е бъг някакъв, да се отстрани /ако е възможно/ ;)
Ръца Пръца

Alexi

hitrata_lisi4ka

А аз мислех, че съм направила нещо, че да се получава и при мен :)
Искам нещо русо, може и метла!

amplified

Тоя проблем се решава с по-често посещаване да не ви се събират много непрочетени :D

pantata

Аз съм го решил "проблема", като започна страниците отзад напред ;)

Pyrhel

Това с многото съобщения нещо не мога да го репродюсна... Ще го дебна.
Викса (и всички други, които вижат някаква грешка), когато ти даде такава грешка можеш ли да ми пратиш датата и часа, за да търся какво се е случило?

tropper

Предложениятата са ми относно заглавната страница на сайта.

Ние редовните рядко я отваряме, обаче на лайсни на номерата, визитки, лепенки и прочие работи пише адреса точно на тази страница.

- Последната новина е от Септември 2012 по случай тогавашната национална среща. Човек ще си каже че оттагава нищо не се е случвало, а не е така ;)
- Според мен е хубаво там да се сложи в достатъчно голяма площ, привличаща вниманието, покана за новата нац. среща на "Дракон" - подобно на банера, който се появява над форума.
- На видно място може да се покажат отстъпките, които клубните членове ползват или ако не конкретно в проценти, то поне да се изброят организациите партньори. Знам, че по-добре да си имаме верни клубни членове, които няма да са тук само за келепира, но малко или много това привлича хората.

П.Ц. И още нещо - мисля че би било хубаво препратката към форума да е по-видна, предвид че тук човек множе да намери много повече инфо и активност  (fri)

supertorr

Цитат на: tropper в 15 Февруари 2013 09:28:33
Предложениятата са ми относно заглавната страница на сайта.

П.Ц. И още нещо - мисля че би било хубаво препратката към форума да е по-видна, предвид че тук човек множе да намери много повече инфо и активност  (fri)
Може да има видни последните или активните мнения...

Pyrhel

Благодаря за предложенията. Всички от тези неща ги подготвям в момента. До 1 седмица ще има една приятна изненада на страницата, от която ще могат да се възползват регистрираните потребители (beer)