Въпроси, препоръки, оплаквания и проблеми с форума

Започната от Pyrhel, 17 Септември 2011 00:45:35

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

hitrata_lisi4ka

Благодариш, защото си благодарен на човека преди теб, че е на твоята позиция. Благодариш, защото си благодарен на човека преди теб, че ти е дал нужната информация или ти е обяснил нещо, което си искал да научиш. Независимо, дали е за съгласие или благодарност за мен така е ок. Моето скромно мнение е, че не сме фейсбук, за да имаме лайкове/харесвания :)
Искам нещо русо, може и метла!

Dmitarcho

Ръца Пръца

Bobi

Мисля, че ще е добре да направим един обзор на форумът и клуба като цяло, относно за това откъде тръгнахме и къде стигнахме през тази почти една година.

Pyrhel

Почти, почти, ама времето си лети и  си стана една година - получих тия дни мейл, че трябва да платя домейна за следващата година (fri)

Предложението ми харесва, има какво да се говори по темата и предлагам да се случи на 6ти вечерта като се съберем.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

hotblooded

Проблем:
  От MSIE не мога да отварям съобщения - отварям кутията, но не мога да отворя съобщението, мога да видя профила на тоя дето ми го праща, но не и какво е писал, като дам "отвори в нов прозорец (подпрозорец)" пак ми отваря кутията. От линка в пощата ми обаче става. В къщи не съм с MSIE, но на работа съм с такова чудо, мислех че е нещо от админиските настроики на работа , но не - в къщи също го прави.

Pyrhel

hotblooded

Предполагам че е 7, щоти постоянно ми предлага 8ца  (nut)

Dmitarcho

Неможе ли да се барне някак, като влезнеш в на някой профила, или на самият му пост, да има линк към темата му в "Дневник" ... Смисъл, чета някоя тема, някой е писал нещо ... присещам се, че искам да му видя колата за нещо .. и голямо ровене пада докато го намеря из Дневника.  А така, както примерно на hotblooded /че ми е най-нараки/ както пише "публикации","благодарсноти","адрес"... и където е Форд да е като препратка към темата му ;) или допълнителен бутон малко по-надоло до "лично съобщение""профил" и другите ;)
Ръца Пръца

Alexander

"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Pyrhel

Мислих нещо такова преди по подобие на англичаните - всеки да има "гараж" и там да са темите за колите му.
Ако е само за линкче е кофти, защото примерно както аз във форума имам пуснати 2-3 коли, които се развиват - няма да могат да се добавят всички :)

Dmitarcho

И с гараж става работата ;) Щом го има като опция ;)
Ръца Пръца

TourneoRS

Седя сега и си мисля , имам форд фиеста да кажем за продаване , къде да го обявя ако не във форума на форд . Пробвам .. опс греда то не може . Пускам го за продажба автомобила нейде някъде ......

Станах сега и пак мисля , търся си форд фиеста да кажем , къде да го търся ако не във форума на форд . Пробвам опс греда то няма обяви защото има ограничение , за пускането на такива . Търся такъв автомобил нейде в някой друг сайт ....

Тъй освен аргументите , мисля пак .. съдрах си гъза от мислене щото мисля с него  :D не е ли по- добре това ограничение да не важи за автомобилите , за гуми  джанти и тасове  не съм сигурен защото се ползват и от други марка коли , но все пак може да се измисли нещо . Сигурен съм че веднага няма да хукнат 200 обяви за автомобили форд , но поне няма да е толкова голо , и ще има някакъв избор .
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

hotblooded

Ще се напълни постепенно с търговци, нямам нищо против фордаджии да си продават колите пред форд-форум, но автоджамбази - НЕ !

TourneoRS

За джамбазите , има си място за търговци да се ориентират натам .  :D А и доста бързо излизат наяве , една справка с Гугъл по гсм/ а и не само/  лесно ще разбереш дали има една кола за продаване или е докарал няколко автовоза .
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Pyrhel

Сложихме ограничението точно, за да не приличаме на продавалника и всеки ден като погледнем непрочетените теми да виждаме по 80 нови в "продавам". Все пак си има сайтове за продажба на джанти, автомобили и гуми. Форумът е за форумджиите :)

G_o_c_e_v

Едно от нещата в този форум, което много ми харесва е че ги няма обявите за продавам това, продавам онова... в другия форум това е 80% от главната страница...
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

hotblooded

Има ли възможност даден потребител да не може да вижда мнения написани от друг определен потребител? (На други места го има)

Pyrhel

За момента не, предлагам ако някой не му харесват нечии чужди писаниси да ги пропуска без да им обръща внимание. Форумът затова е отворен - всеки да си пише каквото му е на сърцето, било и леко нервно. Все пак сме тук не да се крием, а да си помагаме и споделяме неща, които биха били от полза на колеги. (fri)

viksata

Има ли начин, като имаш лично съобщение в форума , освен да пише цифричка (1.2.3...100) да се оцветява пак в оранжево като иконката -форум!!

Просто не се набива на очи с едно цифре от зад  :P

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

mirohristov

В "Личен профил" - "Потребителски настройки" - "Настройки на лични съобщения" можеш да ги направиш да ти се отварят в нов прозорец когато имаш ЛС.
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

Bobi

Какво мислите за идея с раздел/подраздел/тема " Какъв Форд да си купя?" ?. Понеже все по-често ще виждаме теми от рода на " Какъв Фокус да си взема", "Кой двигател да избера?", според менн ще е добре такива теми да са събрани на едно място.

momo76

Аз съм за.
Постоянно има теми за това и като напишеш нещо в една две и спираш да пишеш в следващите.

tropper

Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

Alexi

чак раздел ,това и в големите форуми го няма .. може да бъде една стикната тема и всички нови да се местят там

Pyrhel

И според мене няма нужда от раздел, в който ще се пише през месец-два. Може би стикнатата тема да е за конкретни обяви само, защото отделни теми за "кой двигател да избера" са си полезни. Какво ще кажете за една бодната тема, която да обединява питанията за конкретни обяви (тия с линковете към мобиле.бг и карс-а, примерно)?

hitrata_lisi4ka

Аз съм "за" такава тема. Няма нужда да е цял раздел. Една тема в технически раздел е достатъчно :)
Искам нещо русо, може и метла!

Bobi

Аз не съм казал да е раздел. Именно по тази причина съм ги изредил.

Алекси, няколко от големите форуми имат дори раздел - в момента се сещам за ауди, мазда и ситроен клубовете.

Alexi

ми това са марки при които дилемата е голяма понеже нямат читави модели :))

hotblooded

Проблемът с отварянето на ЛС през MSIE 7 още не е решен....  :'(

Pyrhel

Честно казано, не мога да репродюсна проблема с ИЕ7, при мен в ие7 моуд върви. Ако искаш, ъпдейтни до по-нова версия. От доста време има ИЕ9, скоро и 10-ката трябва да я релийзнат официално.