Фокуса MK1 вече почти MK1.5

Започната от road runner, 24 Октомври 2011 13:33:08

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

martin1977

Цитат на: road runner в 14 Януари 2016 08:56:00
Най вероятно ще посетя Дунев :)

Дано поне да могат да регулират фарове, защото друго не могат (rofl). Колко коли при тях са (bi).

Mondeicho

За това много акъл не е нужен :))
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

Dmitarcho

Трябва, трябва ... Ходил съм на реглаж на фаровете .... и лелката ми каза "Ми те скоро ни докараха машината, до сега никой не е работил с нея", сложиха я пред фара ... и я гледаха като писан камък - и колата и машината :D
Ръца Пръца

Mondeicho

Ее, това е много аматьорско. Качваш се на колата и изчезваш бързо в случая

Dmitarcho

А ... стоях да се забавлявам с тях :) Ходил съм с предната ми кола на реглаж преди това .. и имам някаква беееегла представа как се работи ... Но ги оставих 15-тина мин. да се чешат и умуват ... :)
Ръца Пръца

Mondeicho

Имал си време за губене очевидно...

road runner

Да се похваля колата е с успешно монтирани лупи :)

Цялото гайле излезе : 75лв Лупи + 31лв Ксенон Н1 + 7лв Черен мат + игра няколко дена :)

Dmitarcho

Добре се е получило :) Харесва ми ;)
Ръца Пръца

road runner

Да дигна темата малко :) колата е вече с успешно монтиран и перфектно работещ бордови ( трип ) компютър :)

Mondeicho

Честито! Сега ще си гледаш разхода...

randity

В сравнение с предишния фар, този с лупа как свети? Щото аз примерно съм много доволен от рефлекторния фар, прави ден пред колата (с обикновена крушка, не ксенон) и малко ме е страх да бодна лупи, за да не загубя част от светлината?

Другото което е, защо не махнеш тези лайстни по предната броня? Някак не се връзват? и вече с фейсовите фарове, махай пре-фейс бронята и слагай новата, без мигачи в нея
Моля се един ден хората да разберат, че автомобил се кара с глава, не с крака и ръце.

Dmitarcho

Купите светят по ниско на къси отколкото рефлектора. Ако си доволен от рефлектора...не го пипай ;)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ръца Пръца

SICKandPROUD

Аз нещо не можах да свикна с лупи. По си ми харесват рефлекторите фарове. Бях към месец с лупи и ги махнах...

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

road runner

Доволен съм от лупите . Един комшия пък не му харесва как свети . За бронята ... горе във фара не искам мигач , съответно бронята няма как да я махна защото оставам без :( тея черните лайстни са ги слагаши в Италия и като тръгнах да ги свалям сваля и боята :( а излишни пари за боядисване на брони нямам :(