Фокуса MK1 вече почти MK1.5

Започната от road runner, 24 Октомври 2011 13:33:08

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Светльо

Така си и мислех, аз като си слагах заден плафон, като свалих тавана се оказа че имам фабрично инсталация за заден, която беше навита отпред. :)

road runner

между другото и тука може да има ама не съм търсил ,че много ме беше фанал мързела по едно време :)

Vas

Цитат на: road runner в 07 Февруари 2013 09:45:27
между другото и тука може да има ама не съм търсил ,че много ме беше фанал мързела по едно време :)

Сигурно е било от бирата  (fri)

road runner

Може , то аз всичко си го правя на работното място ,на паркинга :) а летото се наливаме с бири от обед :) Бири - мири ,мързел и т.н. :)

road runner

Вече в летен режим откъм стъпка :)

road runner

Момци , здравейте . Не съм писал от мноооого време :(
Колата вече е с :
1 Фолио на стъклата навсякаде без челното
2 оргинални 15" от Ескорт
3 Ел. Огледала комплект
4 лостче за чистачките от Chia
5 хром лайстни за праговете отпред от Chia
6 плафон над шофьора от Chia
7 лайстната под фаровете от Chia
8 хрома лайстна за багажника от chia
9 Кожен волан

Оглеждам се за барче от 2003г фокус и дай боже някой ден оргинални фарове с лупи !
Снимки скоро :)

ihovahi

Браво. Не си спирал да развиваш колата. Хайде показвай снимки  ^-^
Който фôрка "майстор" си нахôда!

road runner

Чакай да дойде всичко :) хаха

ivchotr

Както си я почнал, що не и туриш и едни ел. огледала. Доста удобна екстра.

П.П. Ако случайно ти попадне някоя емблемка Джия, от тези, дето са на задните врати, свиркай.

G_o_c_e_v

3 точка от списъка е ел огледала.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

road runner

имам и 2-те емблемки за задните врати , само трябва да си купя хубаво двойнолепящо за тях и за лайстните :)

ivchotr

road runner

Пичове моля за помощ! Намерих фарове от фокус мк1,5 и искам да ги сложа на моя мк1 , но буксите са различни и с различен брой кабели! Някой сблъсквал ли се е с такова начинание ? Ще съм благодарен :)

road runner

Вчера взех и барчето ! Старателно измито и чака монтаж! Също взех и лайстната под фаровете която също ще чака монтаж. Сега идва въпроса с фаровете ! Дава ми ги тънко !

Иван Вълков

Със фаровете купи и буксите за тях. В на Гоцев темата за Фокуса му беше правил тази конверсия.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

road runner

Фаровете от Ford Focus Mk1.5 сиреч фейслифтови за вече на лице,заедно с буксите към тях  :

И започва една сложна процедура по разглобяването им :

За да стигнем до това :

Следва потъмняване на по голяма част от фара и сглобяване :)
После започвам едно дирене кой кабел с кой да свържа за да имаме краен ефект :)
Ще ви държа в течение :)

Dmitarcho

Сега е момента да боднеш и едни лупи :P така и така си ги отворил фаровете :)
Ръца Пръца

road runner

Мисля го , умувам го , ама пусто нема пари и или ще събера пари за лупи или ще събера фаровете така :( 85 лв има лупи за H7 ама останах без пари :(

Dmitarcho

Ръчкай продавалника /олх/. Аз от там си взех за 50 лв., барабар с някакви смешни фарове, които изхвърлих. H1 за биксенон ;) Не си писал писно до дядо коледа :D
Ръца Пръца

road runner

Момчета фаровете вече са качени и функционират напълно :) скоро ще слагам и лупи живи и здрави :)

Dmitarcho

Нещо се губи снимката :(
Ръца Пръца

road runner

Да Айфона не може да се справи с предизвикателството да качи снимката правилно :)

Mondeicho

Добре, че моя андроид ги вижда. Изглежда много добре с фаровете.
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

Dmitarcho

Той е оправил линка/снимката ;) Вече се виждат ;) Малко са светлите автомобили на които им ходят така затъмнение фарове - Фокуса със сигурност е един от тях :) Браво ;)
Ръца Пръца

road runner

Да определено седи много добре :) Сега остава само да ги накарам да светят кадето трябва , че от кеф и изблик на адреналин да ги сложа им счупих реглажите ( ръчните) и ги отварях пак и сега криво лево светят ама си искат "правилна ръка" :)

Dmitarcho

Ба ... това с реглажа е тъпо, че са се счупили :( Дано намериш начин да ги регулираш, че не е работа да светят по дърветата :D
Ръца Пръца

Mondeicho

Ако могат да се регулират най-добре е на стенд за фарове.

road runner

Най вероятно ще посетя Дунев :) а иначе аз взех още едни и им разфасовах всичко и взех реглажите и си прибрах и рефлекторите заедно със стъклата :)

vesso90

Браво колега,Фокусника е супер!  8)

Mondeicho

Така си имаш и резервни части, дано не се налага да ги използваш...