Мондеото на Валентино

Започната от Backstage, 24 Април 2012 22:20:12

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

К.Методиев

Е при нас още всичко е базирано на хардуер сферата, софтуера ни е кът та затова лесно ни стават нещата. :)

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Backstage

Цитат на: hotblooded в 27 Юни 2013 23:42:05
Браво! Сега лятото като идваш на море - ще пестиш гориво и няма да ти изтръпва крака :)
Какво е следващото: ESP, навигация...... или вертикално излитане :)
хахахаха   Иво разцепи ...вертикално излитане  хахаха (rofl)
следващото баце е дискове отзад....още се почудвам дали да взема от МК2 V6 мондео или от МК3...ама има време...така или иначе ще е на есен.....
ама на мене верно си ми изтръпва крака щото съм и с тракшън и жилото е неколко стотин метра  (rofl)

Backstage

оп...забравих....Искам специално да Благодаря на Марто (BIGFORDFEN) който вече не е част от този форум,но много любезно ми услужи с модула който пали лампата на таблото.Благодаря ти брат  (thup)

Backstage

Незнам вече каква екстра да слагам....натъпках я зверски...

К.Методиев

Там по средата един климатроник как ти се вижда?

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

TourneoRS

Как караш без ароматизаторче не знам  ^-^
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Радко

Супер е станала! Само може би да боядисаш бронията в цвета на купето  ^-^

Backstage

Абе тоя климатроник не мога още да разбера дали ми требва  :D
а за броните - никоги! нарочно ги държа матови, по ме кефят...даже тая предната е 3 броня на тая кола...ше слагам задна на есен,че тая е спукана..пак ще е мат ;D

Светльо

Екстри винаги може да се слагат още и още никога не може да кажеш това е края! Но евала до тук е лудница...  ^-^

Backstage

Бааааа   прашолясах  :D...ама нямам изобщо свободно време...миналата седмица се освободих един ден и веднага смених десен шарнир и тампоните в носача...онзи ден с един приятел сменихме и тампоните на предния стабилизатор че потропваше...сега чакам още един свободен ден и сменям семеринга на резервоара....
Ето малко снимки от края на сезона на Карадере

Backstage

Днес сутринта ми пристигнаха новите гуми

И вече на колата

Последния модел от Dunlop е Blueresponse,похвалени от ADAC с още по намалено ниво на шума,и с малко по добро сцепление от предшественика Fastresponse.с няколко думи...нема такива гуми  ??? спряха и тракшъни и ABS-и ( е разбира се ако не потеглям с downkick и не спирам аварийно)....много стабилна е колата и вози много приятно,меко и безшумно...както каза Тошко (Troper) "взех си дънлоп,и разбрах какво е сцепление" Благодарен съм му,както и на Боби (Boby) щото те ме светнаха за тия гуми  (rock) (fri)

ihovahi

Уф уф друго си е нова гума. Честито.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

amplified

Друго си е пред гудрича, а? :D

Backstage

верно брат! може би новите модели на гудрич да са ок ама тоя дето бях с него...ти го знаеш по добре даже... :D че и доста шумен беше