Мондеото на Валентино

Започната от Backstage, 24 Април 2012 22:20:12

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Backstage

малко да повдигна темата
От 2 седмици имам модул за светлините който светка дълги на 30%
а от днес и подгрев на седалките....
и продължавам...замислил съм още пакости  >:D

Иван Вълков

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Backstage

още един ъпгрейд от днес - Парктроник

С ГОЛЯМА БЛАГОДАРНОСТ към колегите Петър Митков за реализирането на поръчката,и BIGFORDFAN за линка
Благодаря ви момчета!!!

supertorr

Backstage

Светльо

Честито брато, още 1 екстра на машинката  ^-^

supertorr

Цитат на: Backstage в 27 Ноември 2012 01:40:45
Монтиран вече да  8)
кога успя, моя седи повече от месец в колата. Сам ли го монтира?

Backstage

Сам бе брат то елементарна работа...

Backstage

Баси мамата оня ден ми гръмна крушка на късите и реших да сменя направо всички....е няма бъркане от никъде...накрая с много псувни свалих маската и двата фара и за 5 мин свърших работа...

Иван Вълков

....за съжаление това е начина, фара долу и самата замяна на кружките е  2 минути.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Backstage

http://kachisnimki.com/?di=PX5V

Направо нов...Благодаря на silver_lcs!!! Евала Саше!

(нещо не мога да кача снимка като хората,нещо се бъгна)

К.Методиев

А много е готин, и аз си търся такъв.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Backstage

мдааа попаднах на хубав благодарение на Сашо...сега продължавам да търся модул,ключове за педалите и не знам си още какво трябваше там...в ибей има два модула ама нещо ми се виждат скъпи...30-39 паунда...

Светльо

Не го ли спазари онзи от 2,5 автомата?

Backstage

аааааа днеска един на Малинов и на Сахаров с едно Паджеро даде мощно на зад и ми счупи бронята и ми сгъна калника...( всъщност беше Башар Рахал  :D) 4-та броня ше слагам сега.... (rofl) но пък се добрах до мото Пфое де.. (накъдето бях тръгнал) поне си поръчах шибаните ключове под педалите за темпомата........

П.С. а Тошко дали не е станал свидетел на схватката с Паджерото през терасата?  (rofl)

Backstage

тъй като бронята ми е спукана отляво,според вас има ли вероятност от лев инс да не ми дадат пари за нова, а да се опитат да минат с лепене? щото аз лепена броня не ща? иначе за калника е ясно там вече няма как...въпреки че е малко пострадал

Bobi

Спукана броня - забрави от "Гражданска отговорност" да изплатят нова. Те от каското не щат, мамицата им.... Но винаги може да заиграе ножът...  >:D

hotblooded

Я ти дадът 200 лв я не, ама дано бъркам :(   Впрочем броня 2ра ръка, ако е в твоя цвят мисля ще излезе по евтино от лепене кит и боя на старата....

varby

В "Продавалник"-а имаше предни брони около -60 лв.

tropper

Цитат на: Backstage в 10 Юни 2013 22:28:47...П.С. а Тошко дали не е станал свидетел на схватката с Паджерото през терасата?  (rofl)
Не, щото аз съм на "Йерусалим", не на "Малинов". Иначе дано поне онзи те е обезщетил с протокол за ПТП или поне с кеш  (thup)

P.S. За МК2 броните са без пари.
Ето ти за 48 лв като там даже имаме и клубна отстъпка благодарение на Васко от Чепеларе.

Имат и калници за по 60лв, ако твоя е много намачкан.  (thup)
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

Backstage

Цитат на: Bobi в 12 Юни 2013 10:06:42
Спукана броня - забрави от "Гражданска отговорност" да изплатят нова. Те от каското не щат, мамицата им.... Но винаги може да заиграе ножът...  >:D
тия дето ми заведоха щетата не споменаха такова нещо...даже ми казаха след 10 дена да се обадя дали са ми превели парите..

hotblooded

Цитат на: Backstage в 13 Юни 2013 16:52:47
тия дето ми заведоха щетата не споменаха такова нещо...даже ми казаха след 10 дена да се обадя дали са ми превели парите..
Те и на майка ми така казаха за гепаните странични огледала, и и платиха - само поставянето, другото от нея - 1000+ кинта....

Backstage

??? е за кво ги плащаме тия застраховки тогава.........

hotblooded

Цитат на: Backstage в 13 Юни 2013 22:04:40
??? е за кво ги плащаме тия застраховки тогава.........
Ами при нея се измъкнаха че нямало парчета, нито следа от насилствено вадене. Ти с каско ли си?

Backstage

еееее   тва е друго....при мене си е птп и двете коли са снимани всичко е както трябва...нямам каско за какво...ама може да пусна някакво...евтин вариант...за всеки случай

Backstage

Ъпвам темата малко със следващата екстра....от вчера вече с напълно функциониращ темпомат! монтирахме го със Светльо "магьосника" пред тях

Продължавам с екстрите напред....замислил съм и други щуротии  >:D

К.Методиев

ИИИИИ къде са снимките?

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Backstage

качих линк че нещо не става да сложа директно изображение в темата....някой от модераторите ще помоля ако успее да я сложи  ::)

hotblooded

Браво! Сега лятото като идваш на море - ще пестиш гориво и няма да ти изтръпва крака :)
Какво е следващото: ESP, навигация...... или вертикално излитане :)

ihovahi

Браво човек!!! Аз от кога се кумя да ида до МП само за една активация а ти всичко направо!!! Евала.
Който фôрка "майстор" си нахôда!