15-годишен Ford Mondeo обиколи Земята 40 пъти

Започната от ForeverFord, 18 Юни 2012 11:51:08

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ForeverFord

Hа 16 декември 1996 година английският таксиметров шофьор Браян Холмс купува червеното си Mondeo за 14 000 британски лири. 15 години по-късно, километражът на комбито е нулиран.

При достигането на респектиращия пробег от 999 999 мили (почти 1 600 000 километра), червеното комби Ford Mondeo, оборудвано с 1.8 литров турбодизелов двигател, е покрило разстояние, достатъчно за обиколка на Земята ... Почти 40 пъти.

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Иван Вълков

После 1.8 TD били калпави чупели се и т.н. Истината е добрата поддръжка е решаваща.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Dmitarcho

Дай боже всеки му да навърти толкова безавариини километри с любимата Ни марка автомобил !!! Респект пред комбито :D
Ръца Пръца

escobar

Alexi

TourneoRS

що не пишат какви ремонти е правил  :D
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Иван Вълков

Цитат на: TourneoRS в 18 Юни 2012 22:03:48
що не пишат какви ремонти е правил  :D

......то кола която се кара няма начин да не се чупи. Не ми се вярва ремонтите да са кой знае какви.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

hotblooded

Каквито и ремонти да е правил - явно не са били такива че да са по скъпи от колата иначе просто щеше да я прати на "екарисаж"

VENTCI

Не ми се вярва да е минал без "ревизия" на двигател както му казват

copacabana

Който си има късмет си го има! Аз с моето Мондео обиколих всички сервизи в България. Мисля да тръгна вече и в чужбина, пък може и аз да обиколя света!  :)) :'(

kenwood

Браат ти повдигна тема от преди 3 години...чичката сигурно е вече на 150000км:)

Тоя чичага като го гледам сигурно тая кола над 1500 оборота не е виждала никога, респективно налягане на турбото по-високо от 0,1 също  (rofl)

pAbLo

:))
Цитат на: copacabana в 15 Януари 2015 19:31:48
Който си има късмет си го има! Аз с моето Мондео обиколих всички сервизи в България. Мисля да тръгна вече и в чужбина, пък може и аз да обиколя света!  :)) :'(
Брат,вади патлака и два между 2ри и 3ти цилиндър и към Надин ;)
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D