Още един Форд Фокус 1.8 ТДДИ 02' Фейслифт

Започната от Streetracing, 26 Декември 2013 22:44:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Streetracing

Фокусника го имам от 1 месец  Колата е 1.8 ТДДИ комби черен металик, нов внос я взех,на реални 170 000 км климатиче има, подгрев на предния прозорец, СД с управление до волана, 4 еърбега. Общо взето ми харесва, много стегнато върви, до сега съм имал други марки коли не съм очаквал форд да си взема но и това стана.

ihovahi

Еха!!! Супер е колата. Да си я караш със здраве и само гориво да сипваш.  (fri)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

ForeverFord

Здравей,пожелавам ти много безаварийни километри и се надявам да останеш доволен от фокусника  ^-^
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Alexi

хубава машинка .. след фейса не е ли ТДЦИ мотора ?

Streetracing

Ехаааа че бързо се случват нещата тук, от първия ден като купих колата се регистрирах в другия форум понеже само за него знаех но там все едно си пиша сам, в темите които съм писал аз съм последния след мене отговори няма и така разбрах за вашия форум и се премествам тук,  та както и да е :) Проблемите които ги имах с колата ги разреших, смених маслото 5W30 Форд формула, Съединителя буксуваше и това го разбрах след като платих колата и като си тръгнах от автокъщата (Мръсни Врачански джамбази - нищо против колегите от враца а само за джамбазите) .. та смених го и него с чисто нов на ЛУК, Сложих БГ Номера и това е за сега, напролет ще се позанимавам малко с нея като се постопли и като остане време :)

Streetracing

Цитат на: Alexi в 26 Декември 2013 23:14:12
хубава машинка .. след фейса не е ли ТДЦИ мотора ?
Колега има и фейслифт със стария мотор :) както съм и виждал ТДЦИ със стария фейс  ::)
Каквото е останало в складовете това са слагали  (rofl)

amplified

ForeverFord

Цитат на: Streetracing в 26 Декември 2013 23:19:25
Съединителя буксуваше и това го разбрах след като платих колата и като си тръгнах от автокъщата (Мръсни Врачански джамбази - нищо против колегите от враца а само за джамбазите) .. та смених го и него с чисто нов на ЛУК,
Друго нещо си е новият съединител ,честито   ^-^
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

SICKandPROUD

Много безаварийни километри да и навъртиш колега, супер е форделата. (race)

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

Streetracing

Цитат на: ForeverFord в 26 Декември 2013 23:35:27
Друго нещо си е новият съединител ,честито   ^-^
Така е но .. излишни разходи ако го бях видял на време :) Обаче преди 2 дена нещо друго забелязах и имам едно опасение ама дано не се окажа прав ... на мойта стелка се вижда нещо мокро че се стичало лека полека, забърсах го онзи ден днеска пак гледам съвсем леко има,бутам отгоре мокета сух пък това моркото че и май мазно ми се струва. Много студено беше следобеда да разглобя корите под волана да бръкна зад таблото да видя мокро ли е и там, да не се окаже само радиатор на парното че филма става голям ...

VENTCI

Честита нова придобивка  8)  Със здраве да се возиш и много безаварийни.
Относно теча - наблюдавай нивото на спирачната течност. Предполагам, че знаеш къде се намира казанчето  ^-^
Съединителя ти е с хидравлична лагер помпа, която ползва същата течност от казанчето - щом пишеш, че е мазно може и от там да е протекло.

Bobi

Честито и добре дошъл! Колата изглежда много добре. Пожелавам ти само хубави моменти с нея.

Относно теча - ако не се лъжа при Фокус Мк1 влизаше вода откъм филтъра за купето и другите колеги побългаряваха с нещо. Имаше някъде тема за този проблем, потърси я.

Streetracing

Тези дни ще поразглобя корите около волана да бръкна отзад да видя дали ще е текло нещо и ако е дали ще е мазно ... дано не се окаже това което мисля де

hotblooded

Честита ти нова кола, колега. Изглежда добре на снимките, а за съединителя -> за в бъдеще ще имаш един проблем по-малко.

Dmitarcho

Честито ;) Боби, теча от филтъра за купето е в краката на пасажера ;) По палците на шофьора освен от радиаторчето за парното, за друго не се сещам ;( Следи си хантифриза и течността за спирачките както е казал колегата.
Ръца Пръца

Иван Вълков

Честито автомобил колега, вижда се че е попаднала на собственик. Изглежда супер и продължавай да си я стягаш колата си заслужава.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Streetracing

Благодаря колеги :) Оказа се че помпата на съединителя тази която е на педала е протекла :) а това което тече е спирачна течност, взел съм друга помпа тези дни като съм по свободен ще я сменя

Streetracing

Здравейте колеги отдавна не бях влизал във форума, имам много промени по колата които ще наснимам при първа възможност и ще кача. Колата мога да я нарека  "Black Edition". Купих и лети джанти които боядисах черен металик, след това последва боядисване на централната конзола в същия цвят че това сивото не ми харесваше нещо. След това залепих червен кант по ръба на джантите, боядисах спирачните апарати в червено. Лайсните по броните облепих с карбоново фолио. Сложих парктроник, затъмних прозорците, затъмних фаровете, стоповете, халогените и мигачите на калниците. Сложих бели габарити на фаровете и смених осветлението на задния номер в бяло, сложих ксенон на късите и на дългите, чипнах мотора и май това е за сега :) не се сещам за друго. Само да спре да вали ще кача снимки с новия и облик

SICKandPROUD

Ехееее, бая работа има, давай мат'риал да гледаме.

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

DanielMitev

здравейте не искам да пускам нова тема някой сменял ли е фарове с да кажем angel eyes

Alexi

малцина биха си го причинили ( особено на тая цена за китайски фарове ) :)

DanielMitev

Цитат на: Alexi в 05 Април 2017 08:46:43
малцина биха си го причинили ( особено на тая цена за китайски фарове ) :)
смисъл защо колега ???????? мойте примерно са фабрични и доста пожълтели та мисля да ги сменя

Alexi

можеш да ги полираш ще станат като нови .. тия от линковете ми циганеят на мен и не са никак евтини а и съм чел че не светят добре .. ако държиш да ги смениш си потърси фабрични ксенонови:

Pyrhel

Пусни снимка в темата за полирането, можеш да видиш и моите как стават от лайно на кристал :))
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.