Избор на нов разрушител

Започната от Pyrhel, 10 Юли 2015 00:07:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Pyrhel

Оня ден изтърбуших една Astra H и изкривих малко единия амортисьор, а и шарнира мръдна на Фиестата. Оправих я да се движи направо като регулирах през накрайника, ама след още някой друг удар ще се предаде и ще трябва да си избера нов разрушител.

Чудя се какво да взема, дайте идея, като марката е без значение. Предпочитам някоя кофа до 1000 лева, която е максимално удароустойчива :)) Джипки за такива пари без да се разпадат няма. Разбира се - задължително бензинова, за да си прехвърля газовата отново :D
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

2.9

Пaк фиестa....нямa другa тaкaвa.

Dmitarcho

Гледах наскоро едно клипче...с Ка... /мисля, че Ка беше /. Няма тайъв оффроуд...пичовете искаха да я съсипят, но без успех.
Ръца Пръца

hotblooded

Вземи си някой москвич 412. Намриат се запазени (не изгинили).... Хем ще е и RWD!

Vanko

А целта на Разрушителя каква е? Да се удрят произволни автомобили постоянно, или просто това се случва по случайност? Потърси нещо с по-голяма муцуна според мен.

Pyrhel

Целта е да остане в движение при евентуален слаб удар. Което неволно се случва поне веднъж седмично. Опелчето беше 6тия на Фиестата, а ще изкара и още. Странни хора, не се научиха как се използват кръговите :) Но пък затова имаме валидна гражданска отговорност, нали?

Иван Вълков

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

marti1996

124-ка http://www.cars.bg/c1183583
има и без газчица за 900-1000, ама и тоя ще ти свали на 1000 със се газ  ;D
а повярвай ми тази кола е доста як разрушител, погледни и волво комби 8-ма 9-та серия :D

TourneoRS

IVECO -  с него не се ходи надалеко .

pAbLo

"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

Alexi

то Е30 ще се разпадне от самосебе си ве без да блъскаш никого :)) все пак гони 30г

hotblooded

pAbLo

Цитат на: Alexi в 13 Юли 2015 19:37:51
то Е30 ще се разпадне от самосебе си ве без да блъскаш никого :)) все пак гони 30г
То щото пък първите Е36 са от камък (rofl) (rofl) (rofl)

Alexi

Е36 трудно гният и е по добър избор за 1000 лв може и някой шестак да се намери с М50

pAbLo

Австрийка ли беше или пред сериен модел....
Ма викаш ръжда нямало..
http://www.cars.bg/c1257701
Тази сигурно и изключение (rofl)

Alexi

е казах че гният трудно а не невъзможно :))

opex

http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?f=84&t=72530 ... ако сърце ти дава да разбрицаш такова пиченце :D
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Alexi

според мен Ситроена вече му е време да поеме тая роля  ;D

opex

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Vanko

Pyrhel

hotblooded