Среща във Варна

Започната от ilko, 29 Октомври 2011 01:15:23

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

доницети

Ами добре! Нека да е направо на Гранда. Ако е хубаво- на покрива мисля винаги има място за десетина коли  (gathering) Ако ли пък не- на последния закрит. Казвайте деня!

Milcho

Хайде..., ще свърши седмицата[emoji1]
"по-добре счупен Форд бензин, отколкото здраво БМВ дизел" - Ина Тодорова

доницети

Хайде Фордаджии  (race) Много съжалявам, че ми развалиха плановете и не можах да отида на годишната сбирка, та сега искам да се съберем повечко хора (и коли).

jinjileza

Аз събота и неделя ще съм извън града , но четвъртък и петък съм тук . . .
Кой кога е свободен ?  ::)

Ина Тодорова

Ами през седмицата съм на работа до 18:00 така че ако ще е четвъртък или петък трябва да е вечерта :)

доницети

Ами и аз съм до поне 18, затова предложих уикенда, но ако ви е по-удобно вечер... Уф, аз утре вечер съм ангаже! Днес май стана късно за уговорки, а?

ForeverFord

Вторник 19 и 30 на ОМВ над затвора?
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

доницети

Не е ли малко тъмно- как ще си огледаме каручките. Да видим кой, какво! Аз например ще искам да чуя някой двигател като моя, да го погледна... Да кажем 18:30 поне и дали наистина да не е на Гранда? Иначе и двете са ми на еднакво разстояние, така че...

ForeverFord

Добре и на Гранда става,за мен няма проблем.

jinjileza

За вторника и аз съм навит . Тъкмо по от рано да знаем датата .
А за мястото - според времето - ако е студено може на Гранда . . . там поне е светло  :D
Ще се разберем допълнително ;)

доницети

Ееееее... Пак ми развалиха плановете- във вторник вечер не мога, на родителска среща съм и сигурно ще отиде до 19:30  :'(

ForeverFord

Добре,можем да го направим в 19 и няма да има проблем да те изчакаме,ако трябва ще си разменим телефонния номер и като идваш ще се чуем.Така като гледам времето ще е хубаво на OMV-то ли ще го направим ?

доницети

Онзи ден минах покрай ОМВ по Смирненски- май не може да се влиза от Цар освободител, а само от Смирненски? Ако е така- то голямо обикаляне ще падне, защото аз идвам от затвора!?

ForeverFord

Не знам дали може или не,но аз влизам от Цар Освободител и никой нищо не ми е казвал.Ако не те устройва,може и другаде,стига всички да са съгласни

доницети

Просто питам, за да не се въртя и да се чудя.

ForeverFord

Последно Вторник от 19 на ОМВ-то.

jinjileza

доницети от затвора като идваш поглеждаш за патрулка и ако няма си правиш обратния и влизаш в ОМВ :)
А пък ако захладнее винаги може да се преместим - Мол-а е на 2 минути :P

доницети

По-добре да вляза от към цар-я- там да изям най-много една майна (насреща да излиза една кола). Ако тръгна да правя обратен, има голяма вероятност зад и пред мен да има много коли и тогава ще ям много майни  :D

jinjileza

Аз само от там минавам :)
От Цар Освободител не съм си позволявал , а и по това време е трудна работа ... коли колкото искаш :D

доницети

Някой да ми прати номера си на ЛС, че да звънна като свърши родителската да видя там ли сте още!?

Milcho

Днес, по план, след работа (18-18:30) паля гуменетките и към горепосоченото OMB (race)

ForeverFord

Цитат на: Milcho в 30 Септември 2014 13:16:06
Днес, по план, след работа (18-18:30) паля гуменетките и към горепосоченото OMB (race)
Тъкмо мислех да ти звъня  ^-^ за срещата

Milcho

Шуменци превъзхождат варненци 3 към 1,  засрамете се..[emoji3]

jinjileza

Днес поставихме нов рекорд от 3 коли  (rofl)

VENTCI

Ако бях успял да дойда до пристанището точно шуменска среща е щяло да се оформи  ^-^
Дано сл. път не излезе заетост, че да се появя  (fri)

доницети

Съжалявам, че не можах да дойда, но родителската свърши в 19:40- голямо начукване на канчета беше  (rofl) Ако искате да се уговаряме направо за следващата среща?

доницети

Опааа! Извинявайте, май съм писал в грешната тема- тука е срещата на Шумен  (rofl)

Ина Тодорова

Не беше среща на Шумен просто и хора от Шумен бяха там и си прекарахме супер почти 3 часа да се надяваме следващия път да сме повече хора от Варна,

G_o_c_e_v

Днес ще движим с жената из Варна, ако някой иска да се срещнем да врътне един телефон 0896213337 - Георги. Уж времето го давали хубаво, та малко да потъркаме чипици по центъра и насам натам.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

jinjileza

Аз днес бях цял ден извън града   :o

Иначе някой за среща в близките дни/седмици ? ;D