Открадната кола или не ?

Започната от TourneoRS, 15 Май 2014 20:28:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

TourneoRS

Нещо ме гложди от доста време насам . На един паркинг в Русе стои паркирана една фиеста след 2000 г , стои си от 6-7-8 месеца с вдигнати чистачки , с една дума запусната .  Не е с Русенска   регистрация иначе нямаше да ми направи впечатление . Чудя се дали не е крадена и изоставена , дали да направя нещо по въпроса въобще ... ?
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Dmitarcho

Можеш да се обадиш в КАТ и те при добро желание, веднага могат да проверят на кого се води колата, и дали е обявена за нещо ;)
Ръца Пръца

escobar

Звънни в РПУ-то и подай сигнал.
До мола на Стамболийски имаше една зарязана Мазда RX-8 с румънски номера, която стоя около 2 години. Как па не я гепиха за толкова време не знам, ако беше нещо немско немаше да му простят.

Lucy

Тази Мазда и аз я помня. Иначе за фиестата - обади се директно в РПУ-то, там по-бързо могат да поверят дали е открадната.
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

TourneoRS

Днес видях , че шофьорското огледало са го попилели вече . Звъннах на един познат да ми провери по ГО на кого е , ама той май само когато дойде време за застраховката ме търси  :))

TourneoRS

Оказва се е не е запусната , някой се е погрижил за огледалото , и са я мръднали две парко места настрани . Сиреч , кара се на 8 месеца 1 път .