Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 8 гости преглеждат тази тема.

Danchev

How about a magic trick?

mike28

opex

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Backstage

Danchev

How about a magic trick?

opex

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

hotblooded

hotblooded

martin1977

hotblooded

tropper

hotblooded, и ти ли четеш SkyscraperCity ?  (rofl)
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

hotblooded

не, един приятел ми го прати...

escobar

Охо, в тоя форум съм попадал на мнението на един тарикат, където беше написал, че "например фордовете често пъти започват да горят масло на 5-тата година и хвърлят черно турло отзад като тръгват.", а той видиш ли карал 27 годишна кола, която покривала всички съвременни екостандарти и tropper му сипа подобаващо :)

hotblooded

Цитат на: escobar в 14 Май 2014 11:47:18
Охо, в тоя форум съм попадал на мнението на един тарикат, където беше написал, че "например фордовете често пъти започват да горят масло на 5-тата година и хвърлят черно турло отзад като тръгват.", а той видиш ли карал 27 годишна кола, която покривала всички съвременни екостандарти и tropper му сипа подобаващо :)
Всеки форум си има си има и форумен идиот, тука нещо се бавим с намирането на такъв (или може да съм аз ама да не се усещам)  (rofl)

tropper

Цитат на: escobar в 14 Май 2014 11:47:18
... и tropper му сипа подобаващо :)
Да, това беше преди няколко дена :) Много му се издразних и аз...
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

opex

qaяכSTuning
Suum cuique

mike28

Бахти, след симулатор с кози, сега се появи и една от най-динамичните екшън игри на пазара Tree Simulator 2013    (rofl)
Честито на играещите, ще е цяло чудо, ако не си прережат вените от скука.

momo76

hotblooded

escobar

Румънци открадват Х6-ца в Германия, разглобяват я и я товарят на VW.

TourneoRS

Някой знае ли дали Газпром имат сайт на Български ? Аз нещо не се справих ...  ^-^

ОстаИ имаш желание - оправих се ,,...
:D
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

hotblooded

Мъж си купил бутилка шампанско, решил да си я изпие сам и я скрил в казанчето на тоалетната. Легнали си вечерта с благоверната, изчакал той 20-тина минути и леееко се опитал да я прекрачи, за да отиде в тоалетната.Тя разбирайки го погрешно:
- Недей, скъпи. Детето още не е заспало...
Почакал той още половин час и опитал пак да я прелази.
- Недей, детето още е будно!
След час жената най-после заспала. Той тихичко отива в тоалетната, взема бутилката , отваря я, и се чува " Бууум ..."
От детската стая излиза детето и тича в спалнята със сълзи на очи:
- "Недей, недей!" - сега доволна ли си?! Тате се самоуби в тоалетната.

Dmitarcho

Някой от Добрич, или да е там близките дни, да огледа един автомобил :)
Ръца Пръца

escobar

Alexi

тоз ко ми падне на 3 ракии :))

escobar

G_o_c_e_v

- Ало! Имам проблем с компютъра.
На монитора ми пише, че не разпознава принтера.
- И Вие какво направихте?
- Обърнах монитора към принтера, за да го види и разпознае.
И пак не го разпознава. Какво да правя?
- Посочете му го с пръст.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Pyrhel

Еййй, 3.29 е, с 9 минути закъснях  (bgm)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Ина Тодорова

Lucy

"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"