Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Иван Вълков

Цитат на: Vanko в 22 Март 2014 18:54:54
http://www.cars.bg/c302881 това с алкантара ли е?  ::)

...
Дрън дрън всички екстри! Няма фарове за мъгла и CD. Салонът ми се вижда плюшен.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

hotblooded

Фарове за мъгла има, но няма:
ESP
Подгрев напреден джам
Отопление на седалки
Темпомат
Алкантара
Не виждам добрв, ама май и ABS няма

SICKandPROUD

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

Backstage

Цитат на: hotblooded в 22 Март 2014 21:11:57
Фарове за мъгла има, но няма:
ESP
Подгрев напреден джам
Отопление на седалки
Темпомат
Алкантара
Не виждам добрв, ама май и ABS няма
отопление на седалаките има но май нищо друго
аааа   има и подгрев на предния джам

hotblooded

Цитат на: Backstage в 23 Март 2014 00:47:06
отопление на седалаките има но май нищо друго
аааа   има и подгрев на предния джам
Аз гледах на телефона и за това съм ги изтървал... абе за кола от 2000 год. за тези пари и коне - добре си е...

opex

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Lucy

"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

hotblooded

opex

Владо-Мантата не говореше ли преди няколко сбирки на ОМВ горе за точно това БМВ, че ходил и нещо му се цупкали бмв-ейците :D
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Lucy

Ердоган:
- Затваряме Босфора за руски кораби!
Путин към българите:
- Искате ли си Цариград?!
--------------------------------------

Скъпи Джон,
Надявам се, че ще можеш да ми помогнеш. Миналия ден тръгнах на работа, а мъжът ми остана да гледа ТВ вкъщи. Около километър и половина след като потеглих, колата ми аварира насред улицата.
Върнах се пеша до дома, за да помоля мъжа ми да ми помогне.
Когато се прибра, не повярвах на очите си. Той беше в спалнята с дъщерята на съседите.
Аз съм на 32, мъжът ми е на 34, а момичето е на 19 години!
Женени сме от 10 години! Когато поисках обяснение от него, той ми призна, че с момичето имат връзка от 6 месеца.
Имам нужда от твоята помощ. Какво да правя?
Шийла

ОТГОВОР:
Скъпа Шийла,
Ако колата блокира след като е карана кратко разстояние, това може да се дължи на редица проблеми с двигателя. Започни с проверка на тръбопровода за горивото. Ако е чист, провери вакумните тръби и маркучите на всмукателния колектор, както и кабелите за замърсяване.
Ако не е нито едно от тези неща, тогава има проблем със самата горивна помпа, която дава ниско налягане на инжекторите.
Надявам се, че това ще ти помогне.
Джон
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

mike28

Най-странните пътни правила в света

Ха-ха, щатите пак избиват рибата - овцата в каросерията не може, щот се чувствала самичка, но в кабината може.  (rofl)

escobar

Може да я гушкаш у купето.

Chr81

Вместо виц:Тълковен речник за оценка на служителите

Отлични презентационни умения - Умее да лъже.
Добри комуникационни умения - Прекарва доста време на телефона.
Работата му е приоритет - Не изглежда добре, за да ходи на срещи.
Обществено активен - Пие доста.
Действа независимо - Никой не знае с какво се занимава.
Мисли бързо - Измисля правоподобни извинения.
Мисли задълбочено - Неспособен да взема решения.
Изразява се добре - Говори английски.
Педантично внимание към детайлите - Еснаф е.
Има качества на ръководител - По-висок е и гласът му е силен.
Има извънредно добра преценка - Късметлия.
С развито чувство за хумор - Знае доста мръсни вицове.
Кариерист - Може да ти забие нож в гърба.
Лоялен - Не успява да намери работа другаде.
Има планове за повишение/ развитие - Купува пиене за всички.
От голямо значение за организацията - Идва на работа навреме.
Спокойно поведение - Най-редовно дреме по време на работа.

hotblooded

A такъв какво да го правиш?
а (whip)   
б (box)
в (batter)
г C:-)

Vanko

TourneoRS

IVECO -  с него не се ходи надалеко .

escobar

escobar

Иван Вълков

......ако някой иска да слага турбо  (rofl)

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

mediacenter

Три двойки - женени от 30 години, женени от 5 години, и младоженци - искат да станат членове на църква. Пасторът им казва:
- За да станете членове на църквата, трябва да издържите 2 седмици без да правите секс. Така ще знаем, че вашата вяра е по - силна от животинските ви инстинкти.
След 2 седмици идват трите двойки и пасторът ги разпитва. Старата двойка:
- Не беше никакъв проблем.
Пита женените от 5 години:
- Ами, първата седмица беше добре, но на втората с жена ми спахме отделно, за да не се изкушаваме.
Пита и младоженците, мъжът отговаря:
- Ами, не можахме да издържим 2 седмици?
- Поддадохте ли се на изкушението?
- Да, преди няколко дена, жена ми се опитваше да стигне една консерва с царевица на най-горния рафт, изтърва я, и се наведе да я вземе. Като я видях и ... не се сдържах.
- Съжалявам да го чуя синко. За съжаление, вече не сте добре дошли в църквата.
- Няма дерт, ние вече и в Билла не сме добре дошли.

********************************************************************************

Попитали стария мъдър индиански вожд, какво мисли за лятното часово време и той отговорил:
"Само един политик може да отреже една педя от горната част на одеалото, да я зашие за долната и да ви каже, че го е удължил.."

**********************************************************************************************************************************

В едно списание попаднах на статия - "5 причини да ставате в 5 часа". А аз мога да напиша статия "10 причини да ставате в 10 часа", че мога и да добавя поне още 1 причина, за да ставате в 11...

opex

qaяכSTuning
Suum cuique

TourneoRS

IVECO -  с него не се ходи надалеко .

senatora

Ако няма къде да отидеш,ела на себе си:)

amplified

Наркоман застрелва полицай и звънни на 112.
-Алоооо,112 ли е?
-Да,кажете!Какъв е проблема?
-Еми,вече сте 111!

senator, на първи април гледай на кви неща се хващаш  (rofl)

Pyrhel

Мислех си да напиша един мейл до всички регистрирани, че БАФС се пререгистрира в политическа партия и има амбиция да влезне в кабинета при следващите парламентарни избори :))
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

hotblooded

Цитат на: Pyrhel в 02 Април 2014 02:34:08
Мислех си да напиша един мейл до всички регистрирани, че БАФС се пререгистрира в политическа партия и има амбиция да влезне в кабинета при следващите парламентарни избори :))
Нямаше да мине номера - голфаджийте и алфистите  са квалифицирано мнозинство :)  (rofl)

mediacenter

opex

qaяכSTuning
Suum cuique

escobar

hotblooded