Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 8 гости преглеждат тази тема.

opex

да споделя искам за да ми олекне малко ако може искам да фрасна в носа някой блекбери шеф/девелопър в момента изключително безпощадни и насилствени дори терористични мисли ми се въртят в главата... ще трябва да запаля свещ... или един стек свещи... Това са безумни хора, лоши хора, много много лоши
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Pyrhel

Щооо, кирилица ли слагаш? :))
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

opex

кирилица всъщност.... тря да е руски щото друго няма
ама за да се сложи се преинсталира цялата OS
ама не всяка OS има руски вграден в нея
последната възможна версия с руски е явно доста по-стара от най-новата въобще за модела и е ... waйна с goна
на вс отгоре има иконка за lock дет иска после код да се unlockне, раотата е там, че за да се ънлокне трябва да се натисне един бутон отгоре в/у апарата който е за лок/ънлок
да, ама тоя бутон заедно с още един за ринг/муте софтуерно са отрязани официално от една бая по-стара версия на OS-a.
и никога повече не ги подкарват поне някаква функия да имат.
Все едно следващата версия на Айфон OS-а да спре функциите за усилване/намаляване бутоните и окато свят светува повече да не ги оправи да работят. Стоят си за красота.
AA... и примерно да може само да се усилва от софтуерен бутон на екрана. Или да се намалява. И за да се върне звука - рестарт.

АМА хубаво АМА - що по дяволите го слагат тоя бутон за локване на екрана?
Щот за да се ънлокне трябва да се ресетне тел-а (което става с вадене на батерията)
Което е последвано от 5-6 минути зареждане докато поиска ПИН /засичано с хронометър/

и още и още...
не ми се пише повече... изроди са това нечовеци
И съпорта си пейства като малоумен разни туториали кое как се прави дето няма нищо общо с действителността и само объркват народа, че има някакъв шанс... абе трагедия, трагедия...

....
Toni Storaro - Bog li me nakaza
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Lucy

"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

opex

qaяכSTuning
Suum cuique

Alexi

някой не си носеше бинокъла :))

hotblooded

pAbLo

"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

opex

- Тате, тате вярно ли е, че в някои страни на Изтока мъжът не познава жена си, докато не се оженят?
- Във всички страни е така, сине!
qaяכSTuning
Suum cuique

hotblooded

Pyrhel

Натиснете Listen тук. The tea gonna chew come! (rofl) (rofl) (rofl)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

pantata

Lucy

Kako pali Yugo 45 sa Google translate

Един мъж мислел, че жена му изневерява, затова я изчакал да излезе една вечер – както правела редовно, – и скочил в едно такси, за да я проследи.
Докато я следили, открил, че тя работи в публичен дом. Човекът казал на шофьора на таксито: ,,Искаш ли да изкараш $100?".
Шофьорът отвърнал: ,,Естествено. Какво трябва да направя?"
Човекът отвърнал, че всичко, което шофьорът трябва да направи, е да влезе в публичния дом, да вземе жена му, да я извлече навън, да я постави на задната седалка и да ги закара обратно у дома. Шофьорът се съгласил и влязъл, за да търси съпругата на клиента.
Известно време след това вратата на публичния дом се отворила с трясък и шофьорът влачел една жена, която ритала, блъскала, хапела, удряла и се борила с всички сили по пътя към таксито. Шофьорът отворил задната врата, хвърлил жената вътре и изкрещял на мъжа: ,,Ето, дръж я!".
Клиентът погледнал жената и отвърнал на шофьора: ,,АМА ТОВА НЕ Е СЪПРУГАТА МИ!".
Шофьорът на таксито отвърнал: ,,Знам бе, моята е. Сега се връщам да намеря и твоята!"
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

opex

qaяכSTuning
Suum cuique

Alexi

Защо служителите в държавната администрация не правят секс в работно време?

- Няма с кого, всички са роднини.

trololo

Защо старозагорци не ходят на Endurance състезанията?
- Защото колите им се трошат преди да излязат на пистата.

Danchev

Всъщност ендуранса започна като ретро ендуранс и беше замислен и организиран от един старозагорец, баща му и компания 8)
Има една оранжева СТ скрап, дето ако слушаш ще ти даде да му побараш медалите ^-^
Ся не ходят щото Явор ще им изпие сичката бира :-*
How about a magic trick?

amplified

Aaaре да не почваме с бирите, че още ме е срам как се изложихме ...

Danchev

Е то си беше шампионско количество :D
How about a magic trick?

hotblooded

mike28

hotblooded

Цитат на: mike28 в 13 Март 2014 08:11:40
Ухапала го змия, той си пие бирата (bow)
Поклон пред такива хора! Ако някой ден имам избор кое да е последното нещо което ще усетя - глътка въздух или бира - бих си избрал бирата....!

mike28

Ми човекът превантивно си я пие срещу отровата на жен... така де - змията. :))

baibradar

Перничанка притеснено заговаря съпруга си:
- Страх ме е, че си имаш друга.
- Що, ма?
- Вече два месеца не си ме бил...

Lucy

Мъж се връща вкъщи и казва на жена си: -Познай какво нося в левия си джоб? Започва с буквата ,,П"
-ПРЕМИЯ?
-Не, ПОЛОВИНКА ракия. А, сега познай какво нося в десния си джоб? Започва с буквата ,,З".
-ЗАПЛАТА?
-Не, ЗЕМАЛ съм още една половинка ракия..

escobar

Наказание ще се налага и на собственика на моторно превозно средство с алармена инсталация, която се включва без основателна причина или сигналите на която наподобяват на тези, подавани от пътните превозни средства със специален режим на движение.

АХАХАХАХАХХААХАХАХАХ!

senatora

ЕТО ТАКА СЕ ПУСКА ОБЯВА   :))

Ако няма къде да отидеш,ела на себе си:)

hotblooded

opex

qaяכSTuning
Suum cuique

senatora

много е важен надписа на първата снимка

Ако няма къде да отидеш,ела на себе си:)