Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 5 гости преглеждат тази тема.

escobar

hotblooded

Teжко ранен след ПТП се свествява в болницата - във всяка ръка по 3 системи, краката на разпънки (и двата), корема - дрениран, във "водостока" - дренаж.... в стаята влиза лекар и раненият едва едва прошепва:
  - Докторе, Сиерата ще я бъде ли.....

mike28

Подарък
мамка му и азиатци, просто си ги могат тия неща. Винаги ми е била интересна тази тяхна сетивност, която ние и американците сме загубили много отдавна

hotblooded

Чебурашка

Alexi

Безкраен брой математици влизат в един бар. Първият си поръчва една бира, вторият половин бира, третият четвърт бира... Барманът спира четвъртия и казва:
- Абе, ето ви направо 2 бири!

escobar

Знам, че е много дразнещо да се говори поучително и да се менторства, но бъдете по-толерантни на пътя... Гневът не е добър съветник. Не стига, че държавата е скапана, ами хора си отиват запади войната на пътя.

Lucy

Гид по време на туристическа обиколка в Скопие:
– Внимание,това е фонтан от 17 -ти век, а зад него се строи храм, който ще е от 8 век...
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

senatora

Жена пита съпруга си:
- Скъпи какво значи ситуация?
- Виж сега, скъпа, ситуация е ти да се прибереш вкъщи и да ме завариш с любовница. Разбираш ли?
-Аха, ясно. Значи ако ти се прибереш и ме завариш с любовник, това е ситуация.
- Ааа...скъпа...не бъркай ситуация с бой!

- Тате, тате! Знаеш ли колко е дълга пастата за зъби?
- Не - с досада отговаря бащата.
- От средата на килима в хола до края на антрето....
Ако няма къде да отидеш,ела на себе си:)

senatora

Жената:
- Защо когато мъж спи с 8 жени е пич, а когато жена спи с 3-ма мъже е к*рва?
Мъжът:
- Когато една ключалка може да бъде отворена с 3 ключа, тя не става за нищо, но когато ключ може да отвори 8 различни ключалки, той е безценен...

Ако няма къде да отидеш,ела на себе си:)

TourneoRS

Някой ползва ли още IcQ то  8) , не бях влизал от не знам колко време , половината хора не ги познавам , забравил съм ги откъде защо са там , за женската половина съвсем съм в амнезия  :D
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Pyrhel

C е в средата бре :P
Иначе аз спрях да го ползвам преди 3-4 години като напуснах тогавашнатаработа, там вътрешно спамехме през него.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

TourneoRS

Срамота  :D ,   

а нЕкой може ли да подскаже програмки за разговори по интернет с мобилни телефони .  ^-^

Danchev

How about a magic trick?

mike28

opex

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

mike28

Не знаех, че вече има вълнени спортни екипи.  (rofl)

ЦитатТурски фен на Дидие Дрогба удари всички в земята, след като си обръсна името и номера му 11 на косматия си гръб. Любопитната снимка беше публикувана в една от социалните мрежи и стана хит. Въпросният привърженик на Галатасарай и поклонник на нападателя от Кот д'Ивоар помолил приятел да го фризира отзад
Цитат

Как да не ги обичаш наште журналя?

Lucy

Седи си една жена у дома и на вратата се чука. Отваря, а пред вратата - мъж с кофа лайна, лисва я на килима, хили и се многозначително и намига...
- Какво правиш бе?
- Аз съм продавач на прахосмукачки Rainbow. Ако с тая прахосмукачка до 10 минути не изчистя килима като нов, ще изям лайната.
- Нещо – кетчуп, майонеза искаш ли?
- Защо?
- Нямаме ток...
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

escobar

baibradar

Що е то: Четирима в една стая и само един работи?
- Трима държавни служители и вентилатор.

Радко

"Трябва да си сложа фарове на вратите, че като завивам да виждам пътя.."
:D

TourneoRS

Пощата ми в майл.бг е чууудничка . Когато вляза да я проверя всичките ми писма са отпреди 1 минута , без значение че са пратени преди 5минути или 5 часа  (rofl)

escobar

А от Позитано 20 са преминали от поща в АБВ към mail.ru

escobar

hotblooded

На работа си имам ново компютърче - процесор Intel Core i7-4770K Haswell 3.5GHz LGA 1150 84W, 8 GB DDR3, видео nVidia Quadro 2000 - 2 GB ram...  И явно ще върша повече работа за същите пари  (rofl)

Backstage

hotblooded

Когато сте на работа, старайте се да вложите 100% от себе си! 12% в понеделник, 23% - във вторник, 40% - в сряда, 20 % - в четвъртък и 5 % - в петък. И помнете, че ако шефът налети да ви ругае, ще са ви необходими 42 мускула, за да се намръщите и само четири, за да изправите средния си пръст.

mike28

ЦитатМъж залавя крадец вкъщи, предава го на полицията. Пускат бандита - бил на гости

Прочетете цялата статия тук: http://utroruse.com/article/100563/#ixzz2wbu5e4de
Follow us: @utrobg on Twitter | utroruse on Facebook

??? ???

TourneoRS

Vanko