Интересни неща от Ebay и не само

Започната от ForeverFord, 12 Януари 2012 20:00:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

moni74

Иво, вземи ги ти тогава :) Няма да се караме сега, я :)

----------------------------

hotblooded

Kaто изтъркам гумите на 17ките - ще ги мисля...

Alexi

amplified

mitakinen

Борко нищо не се вижда. Или само умните и красивите го виждат :)

Alexi

mitakinen

вече и аз го виждам. притесних се за имиджа ми  :D

whaaazp

Bobi

Ford Mondeo 2.5T

Интересно е, че колата на газ и според собственика колата има среден разход 12/100. Акоко наистина е така, някой ден, ако си купя 2.5Т, първата ми работа ще е да му бодна гаС. :D

Alexi

"за хора с бензин в кръвта" :)) по скоро с газ .. много пари му иска де и км не са реални тая кола е внос отвън а там никой не си купува кола с голям мотор да стои ..

Bobi

ForeverFord

Хромирана лайсна за предната броня Мондео мк3   ако някои проявява интерес,мога да отскоча да я погледна
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Alexi

мда ,аз .. даже може да ми звъннеш на място и ако е ок да я спазарим :)

moni74

Aко Aлекси се откaже, моля пиши ми кaквa е ценaтa. Кaкто и зa топкaтa нa ск. лост aко е здрaвa - моятa се рaзши вече.

----------------------------

hotblooded

Ако има кора над двигателя и капачки над амортисьорите - може и аз да се включа....

ForeverFord

Окей,ще звънна да попитам днес до кога работят и ще отида

Dmitarcho

ДАвайте да се събираме, и да го отнасяме цалото Мондео :D Като гледам на всеки му трябва по нещо ;)
Ръца Пръца

Alexi

лайсната се продава заедно с бронята и е леко натисната ( което на снимките не си личи ) а бронята според мен е в окаяно състояние както я е пръснал с пласмасовите лайсни те са за хвърляне ,одрана е яко ще има нужда от китване поне а може и да има спуквания ..

hotblooded

http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=244164264&cd=635266206460000000&asrc=st

Интересно ми е - докато стигне до Горубляне на 120 или 130 к км ще стане  (rofl)

Dmitarcho

Те не могат да го продадат за 5К тука ... няма да се занимават с тази горублянци ;)
Ръца Пръца

Dundee

Цитат на: hotblooded в 02 Февруари 2014 20:48:18
http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=244164264&cd=635266206460000000&asrc=st

Интересно ми е - докато стигне до Горубляне на 120 или 130 к км ще стане  (rofl)
Забелязахте ли аудиото - винаги съм се чудил дали такива пасват в нашите коли. Изглежда културно вградено, не като да е преправяно с теслата.

Pyrhel

На това сони всичко зад панела е 1:1 със старото.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Dundee

Т.е. новото сони няма различия във функции, характеристики спрямо старото?

Alexi

то става аз и друг път съм виждал ама ми стои като подарено там .. просто не е за тоя салон

Bobi

Аз съм имал и от двете сонита. Като функции са 1:1.

Dundee

Мерси, значи губя интерес към евентуална смяна. Още повече че наистина се различава от стила на интериора.

hotblooded

ForeverFord

Bobi