Ароматизатори?

Започната от Bobi, 23 Септември 2011 06:16:05

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Dmitarcho

Те за това са бивши ... щото си ги усещал за по ден :P
Ръца Пръца

TourneoRS

Някой да даде мнение за

IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Bobi

Аз намерих решение...

Шегата настрана, все още си карам без ароматизатор и честно да ви кажа не се оплаквам. :)

Alexander

Аз след като затриха тези хубавите, си минах на стария вариант с борче на Aeron под седалката за 1-2 седмици.
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Bobi

Намерих едни ароматизатори с истински етерични масла. Ако минат и теста с трайността, ще ги напиша да ги нападате. Миришат нечовешки. :)

Bobi

Знам, че ще прозвучи абсурдно, но тая пръчка на снимката направи 1 месец и още държи. Чак аз не мога да повярвам. Мирише страхотно, а струва 1-2 лв. Вече съм с тях.

baibradar

Сега времето е студено за това карат по повече предполагам.

randity

На мен ми подариха един от тези, които са в шишенце за връзване някъде. Вързах го под седалката, трът, грам не мерише. Вързах го на лостчето за регулиране на волана, същия ташак. Все забравям да го отвържа и да го изхвърля... Всичко е как си е, махната е тапичката, кламбучках го да се намокри дървената капачка, но неще и неще...
Моля се един ден хората да разберат, че автомобил се кара с глава, не с крака и ръце.

Dmitarcho

В студовете е така .. много много не миришат ароматизаторите ;(
Ръца Пръца

randity

Вече е в кофата... или в къщата на някой ром  ;D Сега колата ми мерише идеално, на гумените стелки от Кауфланд  :))
Моля се един ден хората да разберат, че автомобил се кара с глава, не с крака и ръце.

moni74

Тези шишенцa aз ги връзвaм зa огледaлото. После обирaм въженцето почти докрaй, зa дa не виси много.

----------------------------

randity

Дразни ме колега, малко или много се клатушка и ми вади очите направо. Пробвах го и там, но беше свален на 2-рата минута...

randity

Преди малко ходих да измия фикуса и реших, че е крайно време да убия аромата на гума в колата /чак почна да ми харесва.../. Минах през ЕКО и си взех едно ароматизаторче тип "борче", с аромат на дъвки. Предишните коли, които карах все бяха с такива и много ми харесва. Вързах го под седалката и за няма и минута цялата кола замириса на приятно, пък и 1лв.
П.П. Така като са в опаковката как могат да се помиришат, понеже аз се опитвах да усетя и други, но все на картон ми миришеше  ;D

Backstage

Някои имат тестер отвън на самата опаковка,пише нещо от сорта "потъркайте с пръст"

Pyrhel

Някой открил ли е нещо добро? Писна ми и вече ме е яд да давам по 8-10 лева за някакви консерви, които след няма и 3 седмици са чао и стоят като подметка :(
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

pantata

Взимай си тип борче, едно на няколко седмици е добре, после отива в багажника и продължава да ухае и там. Между другото от NGT като вземеш масло дават един с много приятен аромат и доста траен  ^-^

Pyrhel

Да, интересното е, че техните Кастрол-и наистина изкарват доста време!

freeflight

Препаратите на MA-FRA за периодична дезинфекция на климатика дават хубав аромат. В началото може да е леко натрапчив, но до 2-3 дена става добре. Аз си пръсках климатика преди 2 месеца и още държи, така че "борчето" си стои запечатано в жабката. :)
Повечето проблеми идват от главата... Особено ако е празна.

TourneoRS

Аз си реших проблема кардинално  (rofl)

Pyrhel

Не ми е минавало през ума от иБей да си поръчам 1 кашон :))

tropper

Нямат ли срок на годност? В смисъл да им изфирясва аромата дори и през пликчето?
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

TourneoRS

На моите е до 2017г.

opex

Днес минах през новия магазин на maslata.bg на Любляна да взема литър дот 5.1 и ми подариха ароматизатор от типа като горните в пликче - е няма толкова як аромат! даже го питах колко струва един, че да си купя, но каза, че не се продават, само подарък при покупка :( трябваше да си купя на два пъти по половин литър ... :D
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

randity

Някой има ли идея, дали може да се намери някъде с аромат на липа. Адски много ми харесва тази миризма, но където и да питам ме гледат ей тъй  ???

Dmitarcho

Цитат на: Dmitarcho в 18 Юни 2013 09:02:54

По-хубав и ароматен ароматизатор от този не съм ползвал, вярно, че не е толкова траен, но си го сменям с кеф :D
Ръца Пръца

kralq

Аз съм доволен от комплекта с ароматизатора и парфюма към него. То не е точно парфюм, но пръскаш редовно по картончето висящо на огледалото и си е трайно. Определено с цялото шише, можеш да изкараш 6 месеца, зависи колко ти е запушен носа.

ihovahi

От вчера съм с този ароматизатор:

За сега съм повече от доволен. Ще видим шишенцето до къде ще стигне.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

pAbLo

Предоволен съм от

Ambi Purнито на цена го докарва,нито на издръжливост (buddies)
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D