Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

hotblooded

Някои механични играчки спомагат за повишаване на сексуалната активност при жените. С най-голям успех се ползва

Радко

Цитат на: opex в 20 Януари 2014 19:38:04
Те тия по сервизите вземат много пари за престъргване. Най-добре е да си вземеш от онези специалните кръгли пилички. Много голяма играчка е, но става по-хубаво. Само да не се плашиш от работа.
Има такива бутала, но трябва да сложиш и пластмасови ризи с наелоново покритие. Иначе се получава много голямо триене.
То с тия части твоя трабант ще стане над 150 коня .
Браво! Мераклия си ти.

Това е от 2006та - много преди да изобретят Спиндерман ???

Хахахаха голямо откритие  (rofl) Може тоя пост(човека дето го е написал) да е първоизточника на идеята за Спиндерман  :D

Lucy

"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

escobar

G_o_c_e_v

Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Lucy

"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

opex

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

mike28

ЦитатСъперници на пистата, но приятели в нуждата. Така накратко може да се обобщи недомислицата на организаторите на олимпийските игри в Сочи, които са направили двойна тоалетна за биатлонистите в новия център за този спорт. Снимката на мъжкия нужник е направена от кореспондента на Би Би Си в Москва Стив Розенбърг, който я публикува в профила си в "Туитър" с шеговития коментар, че "вижда двойно". Клекалата са в непосредствена близост едно до друго без преграда помежду им. Освен това от кадъра се вижда, че има само един диспенсър за тоалетна хартия. "Чуждестранните журналисти са възхитени от мъжката тоалетна. Вътре можеш да играеш на карти", коментира още Розенбърг.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=468355

(rofl)

Alexi

ей много добро .. голите им баджаци ще се допират :))

hotblooded

В едно кино мъжкия кенеф беше мноо як - три писоара, без прегради, а до тях - "супник" отново без преграда... в една тясна нища беше сложена малка мивка - ако някой те "изненада" докато си на мивката - няма мърдане

mike28

ЦитатКитаецът Не Юнбин наду с носа си 4 автомобилни гуми за 21 минути, пише The Daily Mirror. Задачата на екстремала усложнявали осем човека, стъпили на гумите ( по двама на всяка). Юнбин надувал гумите с маркуч, вкаран предварително в ноздрите му, откъдето издишвал въздуха от белите си дробове. Дали китаецът ще кандидатства за регистрация на рекорда, не се съобщава.
Според вестника, Юнбин започнал да надува гуми с носа си преди около три години. Това се случило, след като лекарят го посъветвал да надува с помощта на носа си обикновени балони.
Meдикът обяснил, че това ще помогне за подобряване на здравето на мъжа. Той се научил първо да надува балони, а след това започнал да тренира и с гуми.

(facepalm)

opex

след пране и ч0рап-монстър
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Alexi

escobar

pantata

Цитат на: Alexi в 22 Януари 2014 15:56:07
Тестове на батерии, или: колко тичка наистина зайчето на Duracell

рекламата е голяма работа :)

Да де, амана рекламата ги сравняват с обикновени батерии, а не с алкални. То си е ясно, че не са повече от другите.

Alexi

според мен никак не е ясно .. дюрасел са 6 лв комплекта а има от 1.50 дето са същите се оказва .. то аз съм установил ,че не са нищо особено щото съм си ги купувал де

Vasilev

- Вземи тия лешници, че баба няма зъби.
- Ммм, много са готини, бабо, откъде ги взе?
- От тофифи, бабе.

Lucy

escobar

mike28

Част от новите български имена:
ЦитатСред по-нетрадиционните имена, дадени в Община Пазарджик, се открояват Рай, Иоана, Дивна, Лимона, Бужемаа, Хира, Суя, Нурбанур, Рабийе.
Това каза Желязка Дянкова, експерт в ГРАО-Пазарджик, цитирана от Агенция "Фокус".
Към нестандартните имена, избрани от родители в страната при кръщаването на децата, са мъжките Сребър, Лиле, Търпелин, Крушо, Молчо, Баю, Хитко и Русомир и женските Долина, Ягодина, Ябълка, Трияда, Колина, Геройка, Мола, Милионка, Лодка, Медиана, Готиера, Хубавинка, Принцеса, Царина, Графиня, Роздиянка и Кукона...

Прочетете цялата статия тук: http://utroruse.com/article/45571/#ixzz2rDqZrGS9

??? (rofl)

Някои родители направо са за съд.

П.П. Куконка ми стана любимо от раз, Милионка също не е за изхвърляне. Представяте ли си следния разговор:
"Скъпа, какво правиш?
- Разхождам Мола в мола."  ;D

escobar

opex

Мъж и жена решават един ден единият да купува за ядене, на следващия ден другият. Прибира се мъжът от работа и гледа бележка:
- Скъпи, излизам с приятелки... днес има спагети, тенджерата е в шкафа, сиренето и маслото в хладилника - сготви си ги!
На другия ден жената се прибира от работа и намира бележка:
- Скъпа, отивам с момчетата на по бира. За вечеря има риба. Въдиците са в коридора.
qaяכSTuning
Suum cuique

hotblooded

pantata

Lada kalina 4x4 concept снимана от добър ъгъл  (rofl)

hotblooded

hotblooded

opex

qaяכSTuning
Suum cuique

escobar

ihovahi

Който фôрка "майстор" си нахôда!

TourneoRS

IVECO -  с него не се ходи надалеко .