Интересни неща от Ebay и не само

Започната от ForeverFord, 12 Януари 2012 20:00:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexi

moni74

Имам една молба. На дисплея за управление на климатроника се появи едно петънце. Та мисля да го сменя с друг такъв. Ако някой мерне в ибей такова панелче на търг или примерно на символична цена, нека пусне аукциона тук. Сега ги прегледах набързо, има ги по 10-20 лири. Няма да е зле да взема някой за 1 лира, примерно :)

----------------------------

Alexi

наскоро гледах едно чисто ново имаше на търг ама сигурно е изтекъл ..

Bobi

10 лири са добра цена за такъв дисплей.

baibradar

И аз търся точно такъв модул за управление на климатроника. Ако някой види да свирка тука.

hotblooded

Vanko

TourneoRS

IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Bobi

Цитат на: Bobi в 20 Декември 2013 16:42:26
Ето коледният подарък на Pyrhel и Мони - златните капачки на търг: http://ebay.eu/1bg66yu

Тия капачки някой ги отнесе за 8 евро.  (rofl)

baibradar

В другия форум на форд има едно мондео мк3 2.2 на части. Колата има същия контролен панел за климатроника какъвто търся аз и колегата по горе. Обаче човека му иска 120 лв. За мен това е висока цена смятам да си купя за 25 долара от ибей. Колегата ако го устройва цената да го взема. На пластмасовата кора върху мотора и иска 60 лв. ако някой го интересува.

moni74

Тези 120лв ще има да ги сънува много време :)

Alexi

същия пич има обява и в карса .. изглежда не познава добре парите щото иска 800 лв за съединителя ,600 лв за дюзите и други такива ценички :)

moni74

Един бърз поглед в ибей - имa няколко пaнелa зa 10-13 лири. Още 2лв до София и 4лв до Бургaс. Всичко идвa към 30-40лв.

moni74

Ford Mondeo 2.2 TDCI - това не е ли колегата от Панагюрище?

ForeverFord

ЦитатМоже да я гледаш сега, че я "продавам". Всъщност е там, но не я продавам, а се гъбаркам с хората, защото ми звънят не с оферта, а със думите "Как 15 000 ще й искаш, бе?" 
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Alexi

hotblooded

Цитат на: ОБЯВА: в 27 Декември 2013 18:00:53
Въпреки, че цената на автомобила е съобразена с голямата безработица в България, със световната криза, мафията, неадекватното правителство и всекидневните протести съм склонен и допълнително споразумяване за цената й.

moni74

Мисля да играя за това масло. Трябва да става, нали така?

Alexi

става да .. но зависи за колко ще пада ..според мен над 10 не си заслужава ,по изгодно идва да издебнеш 50те % намаление в еврокарпартса ,те шипват безплатно .. примерно маслен филтър излиза 2 паунда ако хванеш намалението

Alexi

mitakinen

mitakinen

mitakinen

hotblooded

Честито на късметлията (ако колата не е "скрита лимонка")!

Alexi

човека искаше спечелилия да я вземе в рамките на 2 дни ,това е малко кратък срок .. изгодно падна инак особено за който търси точно тоя мотор

hotblooded

Цитат на: Alexi в 06 Януари 2014 08:28:25
човека искаше спечелилия да я вземе в рамките на 2 дни ,това е малко кратък срок .. изгодно падна инак особено за който търси точно тоя мотор
Aми това силно ограничава възможностите да я вземе някои извън Англия (тя беше там), а си беше LHD.... така че е обяснимо защо замина "тънко". Но не бих я отказал за тези пари (ако всичко и е наред), разхода ще е над 10, но има и алтернативи : )

ForeverFord

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Иван Вълков

Ford MondeoGHIA X 2.5 V6 24V -Донорче с десен волан но с голям мотор

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

mitakinen